Бракониерът и органите..

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Бракониерът и органите..

Мнение от krokibg »

Мълчим,когато ни крадат ! Мълчим,когато ни правят на глупаци! Мълчим, когато ни изнасилват децата и жените !Мълчим,мълчим,мълчим и като гледам,скоро няма да вдигнем глава всички заедно.Та,просто не виждам какъв друг съвет да му се даде на човека,освен да се опита да направи престъпление,без да става престъпник - само той ще си знае какво е направил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Точния отговор на темата обаче е друг,без да се опитвам да оневинявам някой.Дори и да бяха дошли,полиция,ИАРА,Горско,Пжарната и линейка,пак нямаше нищо да му направят.Просто няма доказателства че човека е придобил рибата по престъпен начин.Ще каже че е намерил същата в няколко чувала на пътя и толкова.НИщо немогат да му направят ако не го хванат на място с мрежите и риба в тях.Ако не се лъжа,дори да е на брега на водоема и си стои а мрежите са в колата без да са мокрени и с риба,просто ще си имат проблем ако му ги вземат.Един посредствен азвокат ще осъди държавата за това че са отнели частна собственност.Някой с юридическо образование да ме поправи ако бъркам !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Такава е горчивата истина колкото и неприятна да е тя,но като ги хванат с мрежи в багажниците и им искат обяснение а тия им кажат че са група педали и са отишли да се е......т на воля краи язовира а с мрежите ще си вкарват романтика в игричката и копче не могат да им кажат. :evil:
Без жени можем,без риболов не можем!
ivan910923
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan910923 »

И аз така знам ,че трябва прокурорско нареждане да ти отварят колата и да гледат вътре иначе нямат право.
Аватар
devesil4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от devesil4o »

Колеги много харесвам язовир Цонево-чист ,дълбок,красив и има разкошни места за риболов и лагеруване.От две години не съм ходил точно заради браконерите-ами те мрежите не ги вадят целогодишно :axe: От близките села има хора ,които това им е направо бизнес :evil: Сигурно най-хубаво им е по време на забраната-никой не ги беспокои :evil: Далеч съм от мисълта ,че това не става с нечия протекция-тапите на мрежете се виждат и от самата стена.Явно някой си получава пая :evil:
Ако имаше воля да се справят с браконерите можеше и без да играят на " стражари и апаши'' да направят нещо например като това-пусни един катер с една котва ,събери мрежите и клечката...Два ,три пъти-е колко ще купуват нови , а и от къде пари -не са евтини.
Ако някой падне в капана-одрусай го по закона така ,че и аквариум с декоративни рибки да види ,да му се доповръща.
Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
Ачо ♣

Мнение от Ачо ♣ »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Мълчим,когато ни крадат ! Мълчим,когато ни правят на глупаци! Мълчим, когато ни изнасилват децата и жените !Мълчим,мълчим,мълчим и като гледам,скоро няма да вдигнем глава всички заедно.Та,просто не виждам какъв друг съвет да му се даде на човека,освен да се опита да направи престъпление,без да става престъпник - само той ще си знае какво е направил :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Точния отговор на темата обаче е друг,без да се опитвам да оневинявам някой.Дори и да бяха дошли,полиция,ИАРА,Горско,Пжарната и линейка,пак нямаше нищо да му направят.Просто няма доказателства че човека е придобил рибата по престъпен начин.Ще каже че е намерил същата в няколко чувала на пътя и толкова.НИщо немогат да му направят ако не го хванат на място с мрежите и риба в тях.Ако не се лъжа,дори да е на брега на водоема и си стои а мрежите са в колата без да са мокрени и с риба,просто ще си имат проблем ако му ги вземат.Един посредствен азвокат ще осъди държавата за това че са отнели частна собственност.Някой с юридическо образование да ме поправи ако бъркам !!!

Колеги,молбата ми е да изпращате материалите във връзка с бракониерството и на адрес:http://www.nafa-bg.org/BG/Read.php?id=544. Дано новото ръководство на ИАРА вземе необходимите мерки! :?: :oops: Тия бракониери ни направиха :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :!:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Телескоп написа: Колеги,молбата ми е да изпращате материалите във връзка с бракониерството и на адрес:http://www.nafa-bg.org/BG/Read.php?id=544. Дано новото ръководство на ИАРА вземе необходимите мерки! :?: :oops: Тия бракониери ни направиха :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :!:
Колега понеже линкът Ви никога не работи, ще ти дам един който е винаги включен.... пак към новото ръководство!!! :wink:
http://www.bgribolov.com/galleries
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Съжалявам, че трябва да го призная, но Кроки е напълно прав! Аз се погрижих за този бракониер- паразит по мой си начин, още повече, че си е позволил да заплашва косвено близките ми, защото от мен го е страх. В близките няколко години той няма да хвърля мрежи никъде!
Но какво да правим с останалите? Аз винаги съм бил привърженик на мирното решаване на проблемите, поне докато не ме настъпят сериозно, и няма да престана да действам, по един или по друг начин, ще се боря с бракониерите докрай :) .
И ако всеки от нас прави по нещичко в тази насока, колкото и малко да е, рано или късно ще се преборим, сигурен съм :) !
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Все пак си предприел някакви действия а не гледаш премирено от страни :smt023 :smt023 :smt023 По-добре малко,отколкото нищо :drinkers: :drinkers: :drinkers: Поздрав !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”