Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониерът и органите..
Модератор: bobopeli
- krokibg
- учете се от него
Re: Бракониерът и органите..
Мълчим,когато ни крадат ! Мълчим,когато ни правят на глупаци! Мълчим, когато ни изнасилват децата и жените !Мълчим,мълчим,мълчим и като гледам,скоро няма да вдигнем глава всички заедно.Та,просто не виждам какъв друг съвет да му се даде на човека,освен да се опита да направи престъпление,без да става престъпник - само той ще си знае какво е направил
Точния отговор на темата обаче е друг,без да се опитвам да оневинявам някой.Дори и да бяха дошли,полиция,ИАРА,Горско,Пжарната и линейка,пак нямаше нищо да му направят.Просто няма доказателства че човека е придобил рибата по престъпен начин.Ще каже че е намерил същата в няколко чувала на пътя и толкова.НИщо немогат да му направят ако не го хванат на място с мрежите и риба в тях.Ако не се лъжа,дори да е на брега на водоема и си стои а мрежите са в колата без да са мокрени и с риба,просто ще си имат проблем ако му ги вземат.Един посредствен азвокат ще осъди държавата за това че са отнели частна собственност.Някой с юридическо образование да ме поправи ако бъркам !!!

Точния отговор на темата обаче е друг,без да се опитвам да оневинявам някой.Дори и да бяха дошли,полиция,ИАРА,Горско,Пжарната и линейка,пак нямаше нищо да му направят.Просто няма доказателства че човека е придобил рибата по престъпен начин.Ще каже че е намерил същата в няколко чувала на пътя и толкова.НИщо немогат да му направят ако не го хванат на място с мрежите и риба в тях.Ако не се лъжа,дори да е на брега на водоема и си стои а мрежите са в колата без да са мокрени и с риба,просто ще си имат проблем ако му ги вземат.Един посредствен азвокат ще осъди държавата за това че са отнели частна собственност.Някой с юридическо образование да ме поправи ако бъркам !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- dedeff
- разбира нещата
Такава е горчивата истина колкото и неприятна да е тя,но като ги хванат с мрежи в багажниците и им искат обяснение а тия им кажат че са група педали и са отишли да се е......т на воля краи язовира а с мрежите ще си вкарват романтика в игричката и копче не могат да им кажат. 

Без жени можем,без риболов не можем!
-
- научил се да хвърля
И аз така знам ,че трябва прокурорско нареждане да ти отварят колата и да гледат вътре иначе нямат право.
- devesil4o
- научил се да хвърля
Колеги много харесвам язовир Цонево-чист ,дълбок,красив и има разкошни места за риболов и лагеруване.От две години не съм ходил точно заради браконерите-ами те мрежите не ги вадят целогодишно
От близките села има хора ,които това им е направо бизнес
Сигурно най-хубаво им е по време на забраната-никой не ги беспокои
Далеч съм от мисълта ,че това не става с нечия протекция-тапите на мрежете се виждат и от самата стена.Явно някой си получава пая
Ако имаше воля да се справят с браконерите можеше и без да играят на " стражари и апаши'' да направят нещо например като това-пусни един катер с една котва ,събери мрежите и клечката...Два ,три пъти-е колко ще купуват нови , а и от къде пари -не са евтини.
Ако някой падне в капана-одрусай го по закона така ,че и аквариум с декоративни рибки да види ,да му се доповръща.

Ако имаше воля да се справят с браконерите можеше и без да играят на " стражари и апаши'' да направят нещо например като това-пусни един катер с една котва ,събери мрежите и клечката...Два ,три пъти-е колко ще купуват нови , а и от къде пари -не са евтини.
Ако някой падне в капана-одрусай го по закона така ,че и аквариум с декоративни рибки да види ,да му се доповръща.
Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Мълчим,когато ни крадат ! Мълчим,когато ни правят на глупаци! Мълчим, когато ни изнасилват децата и жените !Мълчим,мълчим,мълчим и като гледам,скоро няма да вдигнем глава всички заедно.Та,просто не виждам какъв друг съвет да му се даде на човека,освен да се опита да направи престъпление,без да става престъпник - само той ще си знае какво е направил![]()
![]()
![]()
Колеги,молбата ми е да изпращате материалите във връзка с бракониерството и на адрес:http://www.nafa-bg.org/BG/Read.php?id=544. Дано новото ръководство на ИАРА вземе необходимите мерки!

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Колега понеже линкът Ви никога не работи, ще ти дам един който е винаги включен.... пак към новото ръководство!!!Телескоп написа: Колеги,молбата ми е да изпращате материалите във връзка с бракониерството и на адрес:http://www.nafa-bg.org/BG/Read.php?id=544. Дано новото ръководство на ИАРА вземе необходимите мерки!![]()
Тия бракониери ни направиха
![]()
![]()
![]()
![]()

http://www.bgribolov.com/galleries
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- ще става разбирач
Съжалявам, че трябва да го призная, но Кроки е напълно прав! Аз се погрижих за този бракониер- паразит по мой си начин, още повече, че си е позволил да заплашва косвено близките ми, защото от мен го е страх. В близките няколко години той няма да хвърля мрежи никъде!
Но какво да правим с останалите? Аз винаги съм бил привърженик на мирното решаване на проблемите, поне докато не ме настъпят сериозно, и няма да престана да действам, по един или по друг начин, ще се боря с бракониерите докрай
.
И ако всеки от нас прави по нещичко в тази насока, колкото и малко да е, рано или късно ще се преборим, сигурен съм
!
Но какво да правим с останалите? Аз винаги съм бил привърженик на мирното решаване на проблемите, поне докато не ме настъпят сериозно, и няма да престана да действам, по един или по друг начин, ще се боря с бракониерите докрай

И ако всеки от нас прави по нещичко в тази насока, колкото и малко да е, рано или късно ще се преборим, сигурен съм

Никога не пия карал!

- krokibg
- учете се от него
Все пак си предприел някакви действия а не гледаш премирено от страни
По-добре малко,отколкото нищо
Поздрав !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!