Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как да оправя шаранджйка ?
Модератор: emo vasilev
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Как да оправя шаранджйка ?
Хора проблема ми е: Върха не въдицата..Въдицата има уникален строй ...Вадил съм и амур 3 кг с същата .Просто на моята не и излезна късмета .MiTaKa™ написа:Аз като гледам е счупена на две места , а се води шаранджийска , престаам си я с 80гр олово и каракуда 200гр . Сигорно до макарата ще се счупи. Мойто мнение е да се ориентираш към друга марка
-
- учете се от него
Правиш я на много здрава дръжка за кеп и продължаваш да маааш с другите две; ако "стават" си вземаш пак една такава същатаeminem94 написа:Хора проблема ми е: Върха не въдицата..Въдицата има уникален строй ...Вадил съм и амур 3 кг с същата .Просто на моята не и излезна късмета .MiTaKa™ написа:Аз като гледам е счупена на две места , а се води шаранджийска , престаам си я с 80гр олово и каракуда 200гр . Сигорно до макарата ще се счупи. Мойто мнение е да се ориентираш към друга марка

Такова нещо небях чувал с 50 грама олово да се вчупи спесимен прът
ами че аз със спининга преди да съм хвърлил някоя от изкуствените примамки
си хвърлям 50 грама олово за да може влакното да ми се развие влакното,че влакното ми е от евтините.
А акцията на пръта ми е 20-40 по каталог само,че иначе горната граница идва някаде към 70.
ами че аз със спининга преди да съм хвърлил някоя от изкуствените примамки
си хвърлям 50 грама олово за да може влакното да ми се развие влакното,че влакното ми е от евтините.
А акцията на пръта ми е 20-40 по каталог само,че иначе горната граница идва някаде към 70.

Еминем,това е проблем като цяло със стоките от по-евтиния клас,че разчиташ да "случиш",докато по-високия клас тояжки преди да ги пуснат в продажба се тестват!
Съжалявам за разочарованието ти,но явно тоягата си е имала фабричен дефект и при най-малкото натоварване се е "прекършила"(защото 50гр. не е натоварване за свястна шаранджийка).Като гледам не подлежи на никакъв ремонт,това е най-натоварваното място при замятане,каквото и да направиш ще се счупи пак!Единственото,което мога да ти предложа е да ти дам една моя шаранджийка ако ти хареса,почти като нова е(на 2 излета),стои ми и събира праха!Ако имаш интерес драсни ми да ти пратя снимки!
Съжалявам за разочарованието ти,но явно тоягата си е имала фабричен дефект и при най-малкото натоварване се е "прекършила"(защото 50гр. не е натоварване за свястна шаранджийка).Като гледам не подлежи на никакъв ремонт,това е най-натоварваното място при замятане,каквото и да направиш ще се счупи пак!Единственото,което мога да ти предложа е да ти дам една моя шаранджийка ако ти хареса,почти като нова е(на 2 излета),стои ми и събира праха!Ако имаш интерес драсни ми да ти пратя снимки!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ае Първо нямам други две .И Второ стига с тия взиманици на нови пръчки .И също така не искам дръшка за КЕП!!!IDA написа:Правиш я на много здрава дръжка за кеп и продължаваш да маааш с другите две; ако "стават" си вземаш пак една такава същатаeminem94 написа:Хора проблема ми е: Върха не въдицата..Въдицата има уникален строй ...Вадил съм и амур 3 кг с същата .Просто на моята не и излезна късмета .MiTaKa™ написа:Аз като гледам е счупена на две места , а се води шаранджийска , престаам си я с 80гр олово и каракуда 200гр . Сигорно до макарата ще се счупи. Мойто мнение е да се ориентираш към друга марка

водиш я на майстор който може да работи с материала карбон и си готов