Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

За всичко около Николаевка
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Николаевка за 2009
Става въпрос за големия язовир . На тебе колега ,колко пъти трябва да ти се обеснява за всичко там.
Виж си предишните мнения в другите теми за Николаевка . Ако искаш и риба да ти хванем 

- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Рибата мога да си я хващам много добре. То всеки говори говори за николаевка бил хванал не знам си ко, а като опре до снимки и не бил ги снимал трофеите. Аре моля ви се. За тва искам снимки на всичко.solveiko написа:ribar4eto_ot_selo написа:....модерирано
-
- вече хвърля и на тежко
...колега за толупите тактиката е разработена от мене баи колио и баи тошо много е важно и мястото но защо не сам те виждал скоро тебе там тази седмица пак бяхме на салкъмите и сам доволенмодерирано
-
- вече хвърля и на тежко
ми що не ми погледнеш в галерията там са си теribar4eto_ot_selo написа:модерирано....За тва искам снимки на всичко.
-
- вече хвърля и на тежко
Там бях ,но на плиткача. Видях черния Голф да отива към сълкъмите.И аз съм доволен .boiskito2000 написа:solveiko написа:boiskito2000 написа:......
-------------
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате.
Трето поредно мнение коригирам!Следващото го трия! sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: За всичко около Николаевка
За всички които са ходили или смятат да ходят да знаете че на този язовир риба не се хваща с пурвото ходене там си има места които дават амур които дават шарковци и най добрите които дават толостолоби мисля че колегата солвеико знае случая или е гледал снимките с 3-те гиганта изкарани за 1 ден на стъв 11 13 17кг има много риба но трява много тарпение
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера се върнахме от николаевка и тоя път нищо само 2 скъсвания от риби не разбрахме кви скъсаха от вътре много слабо по целия язоир нямаше и хора един колега искара един шаро 3 кг и това беше
- андрей дончев
- новобранец
Днес реших да закрия сезона на Николаевка,рано сутринта бяхме там.Язовира източен наполовина-напречно срещу сградите опъната мрежа открай до край,но това го видяхме след като изхвърлях една кофа захранка и изгря слънцето, За капак след като наредих въдиците като по конец и взе да се вдига мъглата откъм сградите на пазачите се разнесъха крясъци със пиянско-селски оттенък--Язовира е забранен бе ей!Не видяхте ли табелата?Прилежно прибрахме такъмите мърморейки пожелания за майки и други роднини на собствениците и си бихме камшика.На връщане внимателно се оглеждах за табела.Нямаше такава,но предната вечер имаше буря-може би тя е отнесла и табелата,и водата от язовира и рибата! 

-
- вече хвърля и на тежко
По официална информация от ира язовира след края на този месец намя да е на Сашо,ще го взема друг арендатор.Мрежите са пуснати за да може тоз мошенник да си измъкне толупите и да се маха от там че сра горему на убавия гьол.
Вчера бяхме на Николаевка,като пристигнах ме направи ми впечатление че няма рибари,водата е на половина.Отидох ме чак до стената,разпънах ме масата,хвърлих ме захранка и въдиците.След половин час пристигна джип с дебеловрат батко,кой то каза че навсякъде има табели и риболова забранен.Прибрах ме въдици, видях ме и мрежата дето от единия край до другия,изядох ме си паржолите и тръгнах ме.На връщане не видях НИТО ЕДНА ТАБЕЛА! Язък,язовира беше хубав,какво ще стане с него сега!
-
- вече хвърля и на тежко
С язовира става следното,Сашо текущия арендатор си вади толупите в момента и после е задължен да преотстъпи язовира на друг собственик.
В язовира има пуснати 100000 "шаранчета"по около 100-150г,силно се надявам да има по добро развитие за гьола от колкото беше при този мошеник защото Николаевка е един велик язовир и не трява да се дава на този и на ония за лична изгода,а трява да радва нс риболовците с хубавите си риби и с природата са.
В язовира има пуснати 100000 "шаранчета"по около 100-150г,силно се надявам да има по добро развитие за гьола от колкото беше при този мошеник защото Николаевка е един велик язовир и не трява да се дава на този и на ония за лична изгода,а трява да радва нс риболовците с хубавите си риби и с природата са.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колко си прав само колега - и нека от твоята уста в Божийте уши. Дано се върнат славните времена за този прекрасен язовир, красив и с много потенциал. Дано попадне в правилните ръце. Нека всички стискаме палци да се оправят там нещата и да не го дадът на поредния дебеловрат измамник с лоби в парламента, които да печели на гърба на отчаяния варненски риболовец.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

-
- вече хвърля и на тежко
Лично за този язовир мисля наистина да се помоля щото гьола има голем потенциал и големи риби но останаха рядко и дай боже найстина да го земе някой със съвест а не някои гладен маимун и да се върне името славата и големите риби в този иначе прекрасен на природа язовирsvilen_sa6kov написа:Колко си прав само колега - и нека от твоята уста в Божийте уши. Дано се върнат славните времена за този прекрасен язовир, красив и с много потенциал. Дано попадне в правилните ръце. Нека всички стискаме палци да се оправят там нещата и да не го дадът на поредния дебеловрат измамник с лоби в парламента, които да печели на гърба на отчаяния варненски риболовец.
-
- ще става разбирач
Не мислех да вземам отношение по темата,ама на...пръстите ме засърбяха
...Започвам с това,че Сашо нито ми е приятел,нито ми е роднина...бе никакъв не ми е...обаче,не мога да се сглася с тук изказаните тези,че видиш ли съсипал язовира,мошеник бил,нямало големи риби и т.н.За мен това е най-добре стопанисвания водоем около Варна(Изключвам само Колево).За сравнение ще спомена няколко водоема със сходен калибър,а вие сравнете кой е по-добре стопанисван-Тръстиково,Засмяно,Звънец,Манастир,Ботево(от много стопанисване вече го няма)...да продължавам ли?Ха сравнете сега Сашо с арендаторите на останалите.Вярно е,че има още доста какво да се желае,но Николаевка беше редовно зарибяван в последните години,друг е въпроса че ние,големите рибари събирахме шаранчета по 300 грама и после ревем,няма риба.Колко от тук писалите връща рибата поне част от рибата обратно?Колко от хванатите големи риби се върнаха във водоема?А колко си мислите че са шараните над 10 кила там?....Със сигурност не са хиляди.Сашо какъвто и да е не веднъж плаща на рибари за да върнат трофей обратно...аз поне знам за няколко случая....И тук ми излиза въпроса какво се очаква от следващия арендатор?Да ни пуска шарани по 10 кила,да си ги ловим и носим в банята,та тогава да кажем че има едра риба в гьола..а ако може да не ни събира и такса(или да е макс 5 лв),да ни събира боклуците.Хубаво е ама комунизма е утопия...няма да го бъде това.И накрая-айде всеки като иде за риба там,да се разходи по брега,да разгледа тоновете боклуци,изсечените дървета...и за тях ли Сашо да обвиняваме?
Аз казах...Хау
Пак повтарям,мнението е от редови риболовец,не от роднина на Сашо.И аз като вас искам следващия арендатор да е по-добър,макар да ме съмнява

Аз казах...Хау

Пак повтарям,мнението е от редови риболовец,не от роднина на Сашо.И аз като вас искам следващия арендатор да е по-добър,макар да ме съмнява

Stand and fight
-
- вече хвърля и на тежко
Така колега че риба има има тази година сам бил най-редовния на този гьол и нека аз да ти кажа някои работи кои пуска и кои не е друга темата там сам искарал около 30 шарана това лято само 1 беше 12 кг сичко друго около 3 4 5 кг .Сега ти дали си роднина или не на Сашо мен не ми пука ама да ти кажа Сашо е боклук това само да пиеш по цял ден и да не мислиш за нищо и когато някой попита нали колко се плаща тука и така нататък бях свидетел когато Сашо зарита някои си там щото го бил питал колко са големи рибите,извиняваи но това не е хуманно .Няма значение ко за Тръстиково ко му има на гьола спрян е до година сме там Званец също го взеха просто всичко ще се оправи .За Николаевка това е гьол който трява да бъде даржавен не да се даде на някои боклук да си праи пари от него ,за арендаторите само развъдници,а не диви водоеми,който исак да прави пари от язовири на който хората си правят одоволствието не е много хубаво.Има и гьолове като Кастел на който евала на арендатора който си гледа язовирчето и мисли на хората да им е добре а не само на задника му.А на вапроса ти колко рибари връщат обратно рибата на Николаевка ще ти кажа много малко са и как няма да са малко сега се пуснаха 25000 шаранчета в язвира и гледаи догодина ко ще стане братята "българи" като ги метнат по 800 900 грсама и всичко в живарника.Аз винаги сам си връщал рибата там има и други който го правят.Има една истина в думите ти Сашо наистина не веднъж е давал пари за да се върне едрата риба в язовира но повярваи ми това не е защото мисли за рибата или рибарите,а за авторитет случаите бяха единствено на плиткача защо,когато един колега няма да казвам имена беше на язовира и искара една 12 маика Сашо му каза "вземи си го е вземи си го то такива много ги има,но тогава нямаше хора които да видят ко праи Сашо,че да се напраи на много састрадателен познавам Сашо много добре не е лош човек но не е за арендатор на язовир повярваи ми тои знае само да пие и да се бие и сега си пати.От мене толкова извинявам се за спама но трява да се знае когато човек отиде там да знае ко да очаква.Дай боже следващия да е човек за такава работа а не самовлюбен алчен некадърник................