БТК -VIVACOM

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

valmet
разбира нещата
разбира нещата

Re: БТК -VIVACOM

Мнение от valmet »

Отдавна съм се отказал от услугите на тази компания!А и доста хора познавам,които са изгорели от тях.Понеже имам възможността да използвам конкурентни на тях фирми,едва ли ще прибягна отново до тях!
Но все пак мнението си е лично!
Тенка,имаш ли възможност да смениш услугите им с друга фирма,не се чуди! :wink:
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
plps
новобранец
новобранец

Мнение от plps »

ОК нищо лично :smt023
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Здравейте. Ползвах 12мб за 20 лв на БТК някаква промоция беше. Вчера получавам сметка 25 лв ,отивам в БТК центъра и питам за кво иде реч ,а оная булка ми разправя ,че е свършила промоцията тя била за една година. Казах добре искам да се откажа от услугите ви ,а тя не може трябвало да пусна 1 месец по-рано молба за отказване и сега договора се подновил автоматично за още една година обаче при такса 25 кинта мамка им. Има такава точка в договора ама го прочетох пред свършен факт. Искам да попитам ако има колеги прависти или юристи има ли некакъв начин да се откача от тия без последствия за мен ,а последствията са плащане на таксите за една година=300лв мамка им. Върти ми се идея ,че съм подписал с БТК ,а не с ВИВАКОМ ама кои знае кво ще стане. Приемам всякави съвети. А иначе от ВИВАТЕЛ съм доволен.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Надявам се е темата да се включи някой юрист ,а тук в форума има такива и да ни посъветва как да постъпим. До кога ще ни изнудват разни институции :evil:
Изображение
Аватар
dimitar_dv
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от dimitar_dv »

Никой не може да те изнудва.Друг вапрос е какво си подписал.Имат перфектни договори.Ти прочете ли го преди да подпишеш?
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Добре бе батка ,ок може и да не съм ,ама всеки месец ходя и си плащам сметката и съм коректен,е не е ли коректно от тяхна страна при последното плащане да ме оведомят че договора ми изтича :idea: или греша.И не е ли коректно както аз си плащам като пич,те като са сериозна фирма да ме оведомят по някъкъв начин,дори и писмен,щото ако закъснея веднага прашат писма нали.То те сериозните фирми на какво разчитат на нашето недоглеждане ли :?: То това си е измама :?: в пряк и преносен смисъл,някой ще кажат защо :shock:
Ами все едно аз докат о съм на работа да набарам някое бабе,и вместо нужното ресто ,гледам че тя недовижда и и връщам много по малкоооо :wink:
Има камери в обекта ,жената си търси правата зазсичат ме с камерата ,дали няма да го отнеса а 8)
Че то тяхните служители дали не би трябвало да ни оведомяват предварително за предстоящи промени в договора,че аз мога лии да помня какво съм подписъл преди година,че и точните дати :!:
Изображение
mariayn
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mariayn »

Аз чакам с нетърпение да се обади юрист .да видя неговата гледна точка .
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Напълно съм съгласен със Сливналията уведомяват ни за кво ли не даже и за обединяването на БТК с ВИВАТЕЛ ,а за изтичането на договора и автоматичното му подновяване нито дума ебаси коректноста. Пък по реклами и медии ни казват колко са коректни с клиентите. Не трябва ли някакво преподписване на договори щом са ВИВАКОМ вече или тази трансформация е пак някъкъв трик с ,който да ни надупят пак по някакъв начин. Все още чакам мнението на юрист.

valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Кузмич написа:Здравейте. Ползвах 12мб за 20 лв на БТК някаква промоция беше. Вчера получавам сметка 25 лв ,отивам в БТК центъра и питам за кво иде реч ,а оная булка ми разправя ,че е свършила промоцията тя била за една година.......
На мой познат се случи същото!Решил нашия,че няма да плаща,спряха му нета,доста време му звъняха че има да плаща такси и какво ли не,че ще дойдат със съдия изпълнител да му вземат имущество.
Накрая му писна и когато се обадиха за пореден път,той им каза,че ако някой припари само до входната му врата,ще има трепане и :ANAL: .
От доста време вече никой не го е притеснявал!Не казвам че това е подход и че след време няма да го награбят,но явно колкото повече си мълчиш,толкова повече те натискат да се надупиш!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Ползвах 12мб за 20 лв на БТК някаква промоция беше
и аз съм на тази промоция - годината на договора изтече лятото ,ама все още не ми е вдигната таксата и продължавам да си плащам по 20лв. всеки месец - то договора се подновява автоматично за още една година ,ама условията си остават същите не могат да ти искат 25лв. при условие ,че си подписал договор за 20лв..Сигурно е станала някаква грешка, в противен случай си търси правата по всички възможни начини.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

katri написа: и аз съм на тази промоция - годината на договора изтече лятото ,ама все още не ми е вдигната таксата и продължавам да си плащам по 20лв. всеки месец - то договора се подновява автоматично за още една година ,ама условията си остават същите не могат да ти искат 25лв. при условие ,че си подписал договор за 20лв..Сигурно е станала някаква грешка, в противен случай си търси правата по всички възможни начини.
Момци всичко си е редовно. И аз бях на тази промоция - 20лв, но ползваш една година скоростта за 25лв. И това ако не е кяр здраве да е. Разликата 6 и 12 мегабита за мен поне си е решаваща. И е съвсем нормално като изтече договора за една година да минете на по-високата тарифа. Не се косете и не се товарете за 5 лв отгоре на месец. Не е кой знае каква разлика, а тези 5лв могат да ви излязат през носа ако решите да сменяте интернет доставчика.

Сега това може като реклама да прозвучи ама истина си е. Сменил съм във Варна МНЕТ(кабелен и бавен интернет с ужасен съпорт, кабели по таваните на блоковете и постоянни проблеми с модема и аварии), Интербилд (ЛАН, кабели по таваните, постоянно спиране на нета за няколко часа, рязане на кабели, аварии, бури, вятър, токови удари...) и сега съм на БТК и ми идва да им целуна ръцете на хората. Скоростта ми е винаги на максимум, нета ми е спирал 2 пъти за по 2 часа в последните 14 месеца. Не завися от времето, от техници и тям подобни. Има ли авария - вдигат си задниците и за 2-3 часа е отстранена. Направиха ме фен с една дума. Но това е положението във Варна. В София е друго, там много доставчици и т.н.
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Пич аз съм от Пловдив и за 25 кинта ще получа 3 пъти по-добър интернет нямя да правя реклама на никоя фирма ама има поне 5 по-добри от ВИВАКОМ.
Пък и блока в ,който живея е на 31 години ,което значи ,че окабеляването е старо и не можели да ми намерят свестен чифт за да си ползван нет-а на мах.
това бяха техни думи и след близо 2 месеца ходене по мъките го оправиха горе долу абе...
Аийде да не пиша повече щото може да ме обвинят в спам пък се и ядосвам.
А м/у другото говорих с един приятел адвокат и неговите думи бяха "изтрай ги още една година и бегай от тях".

Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

katri написа:
Ползвах 12мб за 20 лв на БТК някаква промоция беше
и аз съм на тази промоция - годината ...
Абе трай си да не те усетят и тва е ,иначе договорите са им перфектни.

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

slivnalia написа:Пичове темата е малко нетипична за форума,но колеготе да ме извинят.Става дума за това ,досега плащах месечен абонамент към БТК 22 лв и някакви стотинки.
Днес получих фактура от името на VIVACOM ,от която разбирам че сметката ми вече е 27.40 лв.Други като мен дали има,чудя се и се мая ,аджеба що ,ми вдигат таксата,само на мен ли е ,или промениха таксите :smt017
Тея да не са банка ,че да вдигат лихвите :evil:
Аааааааааа.....ше има платя ама друг път 8)
И при мен е така,но заедно с телефона.
Едно време дядото ( лека му пръст ),направи договор за половин такса,и така си върви и сега,
така че ми се струва за мен нормално тая сума.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
plps
новобранец
новобранец

Мнение от plps »

И аз бях на тая промоция 12 GB но мене ме предопредиха за това че след изтичане на договора таксата ще бъде 25 лв. Исках тест на връзката и се оказа че номера не отговаря за 12 GB и сега на 6 за21+сим . Относно услугите доволно. Ако някой в Ямбол каже че за тая цена има по добара оферта :?:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”