Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Крадлив народ !
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Крадлив народ !

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Re: Крадлив народ ! И МНОГО ПРОСТ!
Много неприятно. И на мен с един приятел ни прибраха саковете преди време. Прибирахме се пеша няколко километра, защото не ползвахме още коли, но по бански, боси и с всичките си неща в ръце. После търси друг сак и джунджуриите дето ползваш покрай гмуркането. Как щяхме да се прибираме, ако имахме неопрени и олова не ми се мисли, тогава и джиесеми нямахме още. Такъв само да го гепнеш/гепнете да го видиш и да го пресрещнеш
Във форума съм сигурен, че има много "колеги", които биха направили същата работа...

Във форума съм сигурен, че има много "колеги", които биха направили същата работа...
Хавайски копиехвъргач!
ей щях да забравя , дрехи , мрехи , хавлии - всичко вътре в колата...аз обикновено си записвам и номерата на съседните коли - всичко става 

- ninastefanina
- сериозен играч
Много гадно,да ти откраднат сака..ужас
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Сашко, когато ходиш да гмуркаш сам, ползвай най обикновен найлонов или сезален чувал, защото по не хваща окото. Саковете, особено ако са по цветни са като магнит за "чакалите". Колкото по неогледен и мърляв чувал толкова по-добре. На всички ни се е случвало да ни ограбят, преживели сме го, но гадното чувство остава за дълго.
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- разбира нещата
Няма оправия

-
- новобранец
баси селянията нямам думи 

Колега тьжна картинка.. ама ти какво очакваш като са ти колеги ?? Няма колеги...!
- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
Ключа за колата никога и не сам помислял да го оставям в сака винаги си го нося с мен в морето обикновенно го закачам на буя
- Mich
- ще става разбирач
Внимавайте с тая агалина защото лятото всеки ден разбиваха коли там и ги тарашеха, нас лично полицаи дойде на ни предупреди да не оставяме нищо ценно в колата и постоянно дежуреше една патрулка там. В БГ вече нищо не може да ме учуди. Последно като разбиха колата във Варна взеха кола 1 литър, пакетче слънчоглед и някъв чипс. Смятай какви гладни наркомани има 

който не лови, няма да яде 

-
- вече хвърля и на тежко
Долна работа!!!

Нямам думи!

Нямам думи!

-
- научил се да хвърля
Нищо не знаете на мен ми се е случвало да ми вземат рибата със се живарника.Отивам аз за дърва за огъня моя авер той пък беше за провизии и хоп един час ме няма и.....пичовете поне благосклонни само един 5 метров камшик и рибата с живарника.Може би ги е фанало шубе да не ги засека докато вадят останалите пръчки ли или са се "смилили"?!
Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
- djokoriboloveca
- разбира нещата
За човешката простотия няма почивен ден.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
аве крали , крали , ама що са му фърлили дрехите в казана
...момчето е ученик още ...ще си сформира баси мирогледа за хората ...баси тва са изроди долни
...с нищо непридизвикана гадна обида и подигравка ...аз по тоя повод не си купувам нищо ценно - избирам най-ефтиното и да върши работа , после фърлям ...когато бивакувам на чужд терен винаги съм брал страх за лодката и ДВГто , един път спах в нея