Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На р.Дунав(Голямата река)
- stoj40doc
- разбира нещата
Re: На р.Дунав(Голямата река)
Щом само за час си хванал такъв рибок,продстави си само ако беше стоял повече време!
Браво!

Браво!
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Браво колега! Да те питам имам подобен спинер 12гр. на SPRO но при замятане често тройката се закачва в халкичката на лопатката. При тебе появява ли се такова нещо, че съм начинаещ спинингист и може би аз да бъркам някъде.
"Ако криеш невежеството си, никой няма да ти се присмее, но и никога нищо няма да научиш."
Рей Бредбъри "451 градуса по Фаренхайт"

Рей Бредбъри "451 градуса по Фаренхайт"

-
- научил се да хвърля
-
- разбира нещата
Ами да ти кажа честно, при мен също някой път се закача тройката или за кордата или за самия спинер, но не ми се е закачала за хълката никога. Закача ми се обикновенно, когато хвърлям настрани, но когато хвърлям направо не ми се закача. Много зависи и от течението и от ъгъла на замаятанеkashalota написа:Браво колега! Да те питам имам подобен спинер 12гр. на SPRO но при замятане често тройката се закачва в халкичката на лопатката. При тебе появява ли се такова нещо, че съм начинаещ спинингист и може би аз да бъркам някъде.

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".