Дайте идея!!!

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wohim »

Относно фидера
Миналото лято си купих 3.60 на Еврохолд и от тогава с друга пръчка не ловя - ползвах за зарган, мятах с блесна ( нищо не хванах) но то не е от пръчката, лових и костури на плувка
есента измъкнах две шаранчета около 1.5 - 2 кг всяко.
Водачите са разположени близко един до друг и товара се разпределя перфектно по цялата дължина, не е като сопите с по 4-5 водача и да се товарят определени части.
Абе стига да се закачи нещо на куката - все ще му намериш начина - Пък пръчката не е задължително да се ползва като кран - имаш аванс, тя голямата риба се вади след като каталяса - тогаз и с по-нежен такъм работата става
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

XENON GTR Surfcasting
http://robinsonbg.com/catalog.php/actio ... id.1/pid.4

Ако ти се зават пари това е невероятна пръчка и е особено удобна за риболов от плаж но аз лично я ползвам и по язовирите и от буните с нея мятам на 100 метра ако щете вярвайте :D !

ЗА чупене неможе да става дума (естествено не е направена да се тъпчи) все пак я взимай и много сомаджий пък всеки сомаджия си има едно наум че може да фане големия сомчо :D ! Нема какво да се уча за авансите...това е общо взето моето предложение !

Алтернативата на тази пръчка също е много добра на същата цена на Шекспир (Shakespare) Beachcasting по мое мнение пръчките са напълно еднакви като здравина изйхварляне на тежест и всичко !

Забравих да кажа че пръчката има завидна акция 80-240 което е добре при бурно море да хвърлиш една 150 грамова плочка за течения :D !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от DOCTORA »

Този прът е за морски котки и едър калкан. Много е тежък за илария.
Този магазин във Варна ли е?
Ако пръта го има ще си го купя като дойда, за да не нося от Англия як прът за морските котки.
Мерси калканчо!
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

DOCTORA написа:Този прът е за морски котки и едър калкан. Много е тежък за илария.
Ако пръта го има ще си го купя като дойда, за да не нося от Англия як прът за морските котки.
Мерси калканчо!
еййй.... приятелю... :lol: :lol: :lol: в момента ти пиша от място/офиса на телевизията във Варна/, което е на 250 м. от този магазин - това ми е маршрута след работа да мина и да си получа запазените червеи за сутринта ако ходя за риба.
ето виж сам:
http://robinsonbg.com/contacts.php
Последно промяна от durumov на Сря Мар 01, 2006 6:23 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

Браво наистина има избор. Тук в Бургас няма още такъв фрашкан магазин - то ние тук имаме само един трафопост та кво остава за другото. Абе тези антирефлексни цайки там мноо готини бе ше взема да си купя от там че миналата година си удавих старите
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

lefera написа:Браво наистина има избор. Тук в Бургас няма още такъв фрашкан магазин - то ние тук имаме само един трафопост та кво остава за другото. Абе тези антирефлексни цайки там мноо готини бе ше взема да си купя от там че миналата година си удавих старите
... kak ... така... нали... краставицата ...туй-онуй ... ми ти кат'каза така ...сега батито как ще го преживей.

...за цайсите не се навивай...много много - 16лв. са - и това е пластама с плака - ама за да не ти е жал като ги изгубиш или счупиш си струват :lol: :lol: :lol:
..п.с. има и едно др. място за цайси ... обади се да те светна като дойдеш .... ще имаш столични морски цайси - като ги сложиш, моля ти се казвай високо на батетоМилен "Мараба" от мен :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

DOCTORA написа:Този прът е за морски котки и едър калкан. Много е тежък за илария.
Мерси калканчо!
За мене е истинско удоволствие до помагам на колеги особено на изявените риболовци като тебе например :D !

Чичко Дурумов си е казал къде са магазините...аз лично пазарувам от магазина на Христо Попович 27 защото е близко до вкъщи (не повече от 5 минути) дори се познавам лично със собственика ходили сме да ловиме калканче с него :D !

Радвам се че съм помогнал нема да останеш разочаровам от сопата определено си заслужава неслучайхно я купуват сомаджий :wink: !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

ей момченцееее.....щи дам един "Чичко" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...тука сме Батита.... като най-голямото Бате е ...знайш кой :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ти се радвай, че още ти викат Чичко...а не Дядо или Деденце...хахаха... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Мълчи ...ши ма урочасаш ...ей... само тва ми трябва сега ...

...ауууу как ти са побра в устата да го кажеш, мискинин... ми ти си по дърт от мене, брееее.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Дайте идея!!!

Мнение от mitko ribara »

вземи си една пръчка с по плътен връх и си готов...
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Георги Вутов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Дайте идея!!!

Мнение от Георги Вутов »

mitko ribara написа:вземи си една пръчка с по плътен връх и си готов...
Митак малко закъсняваш с отговора :lol: :lol:
Тая тема е от преди 5 години :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”