Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Дайте идея!!!
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- barutchiata ©
- Администратор
- wohim
- научил се да хвърля
Относно фидера
Миналото лято си купих 3.60 на Еврохолд и от тогава с друга пръчка не ловя - ползвах за зарган, мятах с блесна ( нищо не хванах) но то не е от пръчката, лових и костури на плувка
есента измъкнах две шаранчета около 1.5 - 2 кг всяко.
Водачите са разположени близко един до друг и товара се разпределя перфектно по цялата дължина, не е като сопите с по 4-5 водача и да се товарят определени части.
Абе стига да се закачи нещо на куката - все ще му намериш начина - Пък пръчката не е задължително да се ползва като кран - имаш аванс, тя голямата риба се вади след като каталяса - тогаз и с по-нежен такъм работата става
Миналото лято си купих 3.60 на Еврохолд и от тогава с друга пръчка не ловя - ползвах за зарган, мятах с блесна ( нищо не хванах) но то не е от пръчката, лових и костури на плувка
есента измъкнах две шаранчета около 1.5 - 2 кг всяко.
Водачите са разположени близко един до друг и товара се разпределя перфектно по цялата дължина, не е като сопите с по 4-5 водача и да се товарят определени части.
Абе стига да се закачи нещо на куката - все ще му намериш начина - Пък пръчката не е задължително да се ползва като кран - имаш аванс, тя голямата риба се вади след като каталяса - тогаз и с по-нежен такъм работата става
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
XENON GTR Surfcasting
http://robinsonbg.com/catalog.php/actio ... id.1/pid.4
Ако ти се зават пари това е невероятна пръчка и е особено удобна за риболов от плаж но аз лично я ползвам и по язовирите и от буните с нея мятам на 100 метра ако щете вярвайте
!
ЗА чупене неможе да става дума (естествено не е направена да се тъпчи) все пак я взимай и много сомаджий пък всеки сомаджия си има едно наум че може да фане големия сомчо
! Нема какво да се уча за авансите...това е общо взето моето предложение !
Алтернативата на тази пръчка също е много добра на същата цена на Шекспир (Shakespare) Beachcasting по мое мнение пръчките са напълно еднакви като здравина изйхварляне на тежест и всичко !
Забравих да кажа че пръчката има завидна акция 80-240 което е добре при бурно море да хвърлиш една 150 грамова плочка за течения
!
http://robinsonbg.com/catalog.php/actio ... id.1/pid.4
Ако ти се зават пари това е невероятна пръчка и е особено удобна за риболов от плаж но аз лично я ползвам и по язовирите и от буните с нея мятам на 100 метра ако щете вярвайте

ЗА чупене неможе да става дума (естествено не е направена да се тъпчи) все пак я взимай и много сомаджий пък всеки сомаджия си има едно наум че може да фане големия сомчо

Алтернативата на тази пръчка също е много добра на същата цена на Шекспир (Shakespare) Beachcasting по мое мнение пръчките са напълно еднакви като здравина изйхварляне на тежест и всичко !
Забравих да кажа че пръчката има завидна акция 80-240 което е добре при бурно море да хвърлиш една 150 грамова плочка за течения

За бракониерите само слънчаци
!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
еййй.... приятелю...DOCTORA написа:Този прът е за морски котки и едър калкан. Много е тежък за илария.
Този магазин във Варна ли е?
Ако пръта го има ще си го купя като дойда, за да не нося от Англия як прът за морските котки.
Мерси калканчо!

ето виж сам:
http://robinsonbg.com/contacts.php
Последно промяна от durumov на Сря Мар 01, 2006 6:23 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... kak ... така... нали... краставицата ...туй-онуй ... ми ти кат'каза така ...сега батито как ще го преживей.lefera написа:Браво наистина има избор. Тук в Бургас няма още такъв фрашкан магазин - то ние тук имаме само един трафопост та кво остава за другото. Абе тези антирефлексни цайки там мноо готини бе ше взема да си купя от там че миналата година си удавих старите
...за цайсите не се навивай...много много - 16лв. са - и това е пластама с плака - ама за да не ти е жал като ги изгубиш или счупиш си струват

..п.с. има и едно др. място за цайси ... обади се да те светна като дойдеш .... ще имаш столични морски цайси - като ги сложиш, моля ти се казвай високо на батетоМилен "Мараба" от мен

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За мене е истинско удоволствие до помагам на колеги особено на изявените риболовци като тебе напримерDOCTORA написа:Този прът е за морски котки и едър калкан. Много е тежък за илария.
Този магазин във Варна ли е?
Ако пръта го има ще си го купя като дойда, за да не нося от Англия як прът за морските котки.
Мерси калканчо!

Чичко Дурумов си е казал къде са магазините...аз лично пазарувам от магазина на Христо Попович 27 защото е близко до вкъщи (не повече от 5 минути) дори се познавам лично със собственика ходили сме да ловиме калканче с него

Радвам се че съм помогнал нема да останеш разочаровам от сопата определено си заслужава неслучайхно я купуват сомаджий

За бракониерите само слънчаци
!

- mitko ribara
- ще става разбирач
Re: Дайте идея!!!
вземи си една пръчка с по плътен връх и си готов...
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- научил се да хвърля
Re: Дайте идея!!!
Митак малко закъсняваш с отговораmitko ribara написа:вземи си една пръчка с по плътен връх и си готов...

Тая тема е от преди 5 години