SHOCK2

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Трябва ли да бъде оставена обявата в сайта?

Анкетата свършва на Сря Мар 15, 2006 7:41 pm

ДА
5
17%
НЕ
24
83%

Общо гласове: 29

fish
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от fish »

Значи Барутчия,
Ако смятате за заяждане, моето възмущение от това, че на сайт, който има претенции да работи за любителите риболовци,който има претенции да се бори с бракониерите,който има претенции да работи по законите на страната, се публикуват обяви за бракониерски уреди и никой не взима отношение по това, си е лично ваш проблем и още веднъж доказва, че никой не иска/или не може/ да вникне в същността на проблема.
Всичките ви приказки за Промишлен риболов за абсолютно безпредметни, защото в промишления риболов никой не лови с въдица, а въпросното отвратително устройство е наречено "Електрическа въдица" :roll: :idea:
Извинявай не знаех, че човек който лови риба не може да си купува такава от рибарник.Следващия път ще си зема въпросния уред за да се почуствам и аз риболовец, за да се чувствам горд , че пиша в рибарски форуми :wink: Пък може и отстъпка да дадете, а фризера ще пращи от балканки, кленове,скобари и т.н.
Тук ама въобще не става въпрос дали харесвам или не форума.Аз се регистрирах само за да разбера какво и е мнението за тази гадост и какви мерки ще предприемете.Сега ми стана ясно и веднага след като изтече периода на анкетата, ще помоля админа да ми деактивира регистрацията.
Колкото до това дали ти е станало смешно за уреда с който умъртвиха рибата, не смятам , че на теб трябва нещо да доказвам.Само ще ти кажа , че с мен бяха още трима човека. Но пък може нещо и на четримата да ни си е привидяло.Щом ти казваш.....И надявам се като си го виждал тоя уред да не си го ползвал
Цитат:
Пето Exclamation колко бракониери си пребил като си толкова краен и отвратен от тях. Или на компютъра е лесно да се прайме на мъже.

Не се сещам някъде съм споменавал за "пребиване" на бракониери.Колкото до "правенето на мъже", мислех,че тези неща са останали в каменната ера и в младите години на човека(имам в предвид пубертета) :idea:

Благодаря за поздрава :D Една от любимите ми български групи :wink:

И на края искам да Ви кажа, че имате късмет, че в България няма закони, иначе щяхте да отнесете солидна глоба :wink:
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

FISH, ти ли се извъди да размахваш законите. Да не би да казваш пък сега че сме тук незаконно? Не си ли доволен от реакциите на повечето от тук изказалите се? Нито един не застана в полза на обявата. Ти какво искаш сега да се организира 24 часов патрул по обявите ли? Ами бурда бе стой та варди ги!!!!!!
Тази керата дето ги предлага електро въдиците сигурно е седнал на този саит да чака за поръчки завалията. Докато си пишеш тук някои някаде вече утепа рибата с тези дивотии. И като си толкова отворен ами че там има и телефон даден че даже импулсен ми се струва ха обади му се и се разберете кои крив кои прав. Не занимавай всички тук с болните си тези
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
fish
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от fish »

Лефер, с теб никой не говори.Трай си и си гледай морето.Както виждаш се обръщам към МОДЕРАТОРА.В по горния си пост казах , че меренето на пишки за мен е останало в пубертета, така че моля те не ми казвай да се обаждам аз на тоя телефон. И този "импулсния телефон" се нарича GSM или мобилен телефон.

Та МОДЕРАТОРА пак нехае.Въпреки досесегашните резултати и бракониерската обява си стои :evil:
fish
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от fish »

http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=1449

Ето Ви развитието на тоя случай с тъп нещастник.
Добре, че има други форуми, които милеят за спортния риболов и са против бракониерите.

МОЛЯ АДМИНИСТРАТОРА ДА МИ ИЗТРИЕ РЕГИСТРАЦИЯТА :idea:
k.nikolov
новобранец
новобранец

Мнение от k.nikolov »

Доколкото разбрах закона забранява използването на ел. уреди и при промишления риболов. В такъв случай явно нещата са по - сериозни отколкото си мислех. Дано има някакви последствия, защото понякога бездействието не е правилна позиция. Пък що се отнася до администратора на форума ми се струва, че не трябва да се критикува толкова, защото наистина няма възможност да чете всичко.
В крайна сметка пак се стига до извода, че все пак всичко зависи от личния морал и възпитание на всеки един от нас, но лошото е, че не всички го имат.
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

Браво FISH Браво край с електровъдиците Ликуваите братя рибари И вие риболовни инспектори щото вече нямате работа Toй FISH-чо ще ги оправи тях
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Аз уважаеми колега, Pomatomus Saltatrix, имам усещането, че "тoй FISH-чо" е направил и прави много повече от някои субекти, дето само приказват и се възбуждат от приказките си(не визирам специално теб!)...защото едно е приказване, а друго е делото...

спред мен обявата не я махайте, то е все едно да приливате от пусто в празно...
ceko_sifonja
новобранец
новобранец

Мнение от ceko_sifonja »

k.nikolov написа:Доколкото разбрах закона забранява използването на ел. уреди и при промишления риболов. В такъв случай явно нещата са по - сериозни отколкото си мислех. Дано има някакви последствия, защото понякога бездействието не е правилна позиция. Пък що се отнася до администратора на форума ми се струва, че не трябва да се критикува толкова, защото наистина няма възможност да чете всичко.
В крайна сметка пак се стига до извода, че все пак всичко зависи от личния морал и възпитание на всеки един от нас, но лошото е, че не всички го имат.
Може модератора да не може да прочете всичко, свързано с бракониерството, но пък затова сме ние, посетителите на форума и като го уведомим за нередностите- да прецени дали да изтрие нещо вредно от форума, да уведоми прокуратурата и т. н., нали за това се е наел за шериф във форума :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Такаа ...тази тема е нагледен пример как от мухата се прави слон..... :(
А сега ще ви разкажа как започна всичко........ как се развиха нещата и.......... как можеха да се развият. Заключенията и размислите оставям на вас.
Влизам във форума оня ден и гледам в разни поста на FISH Обява за електрическа въдица (без да бъде опоменато ,че това е копирана обява ),на всичкото отгоре, като заключение беше написал няколко думи буквално звучаха така: това ли е форума ви ве :shock: :roll:........ много обичам така да ми говорят, още повече от човек дето току що се е регистрирал във форума .......направих това, което всеки на мое място би направил , делнах темата която според мен си е бракониерска реклама и няма място във форума.Да ама човека явно търси медийна изява и се започна атака срещу модераторите ....защо не изтриете тази обява,защо ми изтрихте поста и как може форум уважаващ себе си да търпи такива помии .Значи хем иска да се изтрие обявата ,хем и дава гластност във форума.Опитах се да обясня на РИБАТА, че модераторите могат да модерират единствено във форума и не могат да пипат нищо в обявите,ама човека не иска да слуша.Искаше да е обиден и сърдит на този сайт и форум и най вече на модераторите. Не иска да разбере, че всеки серсем може да си пусне, че продава ядрена бомба например :shock: .............Това прави ли форума по лош или нас останалите терористи или бракониери както се опитаха да ни внушат.Който си е решил да прай скандал си го прай .....така да знаете.
А сега как можеше да протече всичко:>Видял РИБАТА обявата ,не му харесала( тя и на мен не хареса, ама кво да правиш хора разни),взима и пише едно ЛС на Администратора и нещата без скандали си идват на мястото.Можеше и така да се развият нещата....ама можеше.Дано другия път се развият така :lol: :wink:
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Такаа,то че обяви всякакви може да се пуснат в този сайт е ясно на всички.Дали това е добре или не...видя се.Сега остава админа да започне да ги преглежда преди да бъдат качени.
А иначе от мухата слон,че и повече.Тази обява не я бях чел,докато не се изтипоса по форумите.Е,и?!Тази обява повод ли е да се слагат всички членове тук под един знаменател?!Повод има ли сайта да бъде оплют?!Виновни ли са модераторите?!Виновни ли сме ние - посетителите?!Виновен ли съм аз?!Никой няма правото да ме съди какво съм направил и какво не.Ако имах съответните правомощия - тогава да!Има си органи на реда,които са отговорни за всички нередности и справянето с тях.
Защо хора,който уж не се интересуват от този форум продължават да пишат?!При това доста песимистично настроени?!
Това е форум за спортен риболов и всичко свързано с него.Модераторите да си гледа тработата и нещата ще се оправят.Просто трябва по-твърда ръка.Да не давам примери с подобни сайтове,където неприятностите са сведени до нула.
Предлагам темата да се заключи :idea:
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Изображение Изображение Изображение
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Николай Ангелов написа:Тази обява не я бях чел,докато не се изтипоса по форумите.Е,и?!Тази обява повод ли е да се слагат всички членове тук под един знаменател?!Повод има ли сайта да бъде оплют?!Виновни ли са модераторите?!Виновни ли сме ние - посетителите?!Виновен ли съм аз?!Никой няма правото да ме съди какво съм направил и какво не.Защо хора,който уж не се интересуват от този форум продължават да пишат?!При това доста песимистично настроени?!
Колега, Ангелов, безкрайно прав си и подкрепям мнението ти изцяло!!!

Ако някой не е видял:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=5597
а сега малко и по тази "ШОКираща" тема:
Gele76 написа:Имам предложение:
Пайк да изпрати официален протест от името на целия форум "Fishing Mania" до тоя тъп сайт.Да бе, ако такъв го видя нали знаеш къде ще му завра плюса и минуса
Геле, много е лесно да отправяш обиди към някого или нещо! И понеже виждам че много де палиш:
Gele76 написа:Да бе, ако такъв го видя нали знаеш къде ще му завра плюса и минуса
един приятелски съвет, вместо да пълниш рубриката "РиболОФФ" с глупави мнения вземи да ходиш за риба, та да се сблъскаш малко с реалността по нашите водоеми! И едва когато предотвратиш бракониерска проява ела тук във форума и се заканвай ! А сега не се бий като Бай Ганьо в гърдите: " БУЛГАР, БУЛГАР"
SHARK написа:Баси - този форум се очертава все по-бракониерски.Модератори няма ли ,бе?!!
Има, шарк, има! И не си позволявай да говориш че форума е бракониерски, защото съм сигурен че ти до ден днешен не си направил нищо за да спреш или да попречиш на някой бракониер!
Gele76 написа:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... sc&start=0

Ето Ви малко да се посмеете ли, да поплачете ли, какви "колеги" има.
Така, сега ако си чел внимателно, потребтелят "fish" е пуснал анкетата! Та същият този потребител може да си и ти :idea: , а в друг форум да си/е/ с друго име, и си/е/ решил да буниш духовете и откровено да се заяжда с членовете на този форум, като ги обижда!
В един от своите постове аз казах моето мнение за обявата и поясних , че контрол върху обявите има само АДМИНИСТРАТОРА!
Аз като модератор в някои подфоруми тук няма да толерирам бракониерски постове!
pike написа:В този ред на мисли е напълно безпредметно да се пише някакво писмо на На риба, защото те никога не биха приели съвет от ФМ, а дори и да му обърнат внимание ще го скипнат, защото им се върти трафик покрай обявата, а това е по-важно за тях от това за какво е.
Подобни обяви не бива да се пускат въобще, а те гласуват дали да се изтрие или не?!?
Господин администратор на ФМ, като казвате "ТЕ" кого имете предвид? Според мен във ФМ "ТЕ" не сте Вие/pike/, а всички потребители na форума! Така и тук форум "На риба" "ТЕ" сме всички потребители! Благодаря, но аз съвети от от Вас не искам и няма да ви давам, а само моля потребителите във ФМ/доста от тях са регистрирани и в двата сайта или поне четат и в двата/ да не дават оценки, а да продължават да развиват актуалните теми в подфорум "РиболОФФ" той и без това се превърна в основен подфорум на Вашия сайт!
С Уважение!
Изображение
Торбалан
новобранец
новобранец

Мнение от Торбалан »

Какво дърляте го дърляте колегата fish. Написал е човека това, което вижда в обявите тук във форума, като по този начин сигурно се е опитал да даде повече гласност на проблема. И правилно.
Друг е въпроса за неговите квалификации към хора, които не познава, но това е въпрос по-скоро на лична култура и споровете в тази насока са проява на лош вкус и падане до неговото ниво. Аз лично не се чувствам засегнат от това, че и мен ме слагат в кюпа с бракониерите – нема да ми е за сефте. :lol:
И вече на трето място е: най-сполучливият начин да се обърне внимание на проблема – барутчията е указал най-удачният вариант, но изричното обръщане на внимание тук във форума /чрез пускане на тема/ в случая ми се струва добро решение.

Колкото да отдавнашният спор за противопоставянето на два форума /сещате се кои/ - мисля, че е излишен, въпреки че тук, долуцитираното мнение много ми допада.

Цитат: "Господин администратор на ФМ, като казвате "ТЕ" кого имете предвид? Според мен във ФМ "ТЕ" не сте Вие/pike/, а всички потребители na форума! Така и тук форум "На риба" "ТЕ" сме всички потребители! Благодаря, но аз съвети от от Вас не искам и няма да ви давам, а само моля потребителите във ФМ/доста от тях са регистрирани и в двата сайта или поне четат и в двата/ да не дават оценки, а да продължават да развиват актуалните теми в подфорум "РиболОФФ" той и без това се превърна в основен подфорум на Вашия сайт!
С Уважение!"

Някои май отдавна не са ходили за риба. Айде сос здравье. :lol:
:lol: :lol:
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Гласувах с НЕ защото не и тук мястото на тая обява...а някъде където рекламират уреди за стопански риболов... :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Гласувах с НЕ защото не и тук мястото на тая обява...а някъде където рекламират уреди за стопански риболов... :lol: Апък що не оборудват лодките на ИАРАта...с такива уредчета...пускаш тока и водолазите щукари и сомаджии изплуват "изпружени" ... с харпун в ръка....хахаха... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”