Отново Лобош+Беззаконие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Отново Лобош+Беззаконие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнение от krokibg »

Това имам в предвид бе приятелю,да не отидете и да се захванете за грешна информация.Проверете ги тези неща и тогава да ги качите на пързалката ако си правят нещата незаконно.Ако водоема е държавен и свободен както казва Боби/тои изобщо не спомена за такси или да е арендован/ пак нямат по принцип право да таксуват ако са до водата.Ама знае ли се каква е галимацията.Аз,за да спра приказките на ангро,затова се намесих в темата че да се спрат глупостите от рода този има право на това онзи няма.Имат право само ако земята е тяхна собственност да таксуват и кравите даже но извън сервитута :idea: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Никой не спори, че частното си е частно, ама работата е там, че това с плащането е от тарикатлък. Просто някоя "умна глава" като не му стига акъла за друго се чуди как да направи пари и .... :shock: То по тая логика, абсолютно всеки държавен водоем ще стане като този. Каквото е в Перник, такова е и в цяла България, щом закона позволява.. всеки ще си вземе земя около язовира и без никакви разходи, ще печели от риболовците. Няма да се очудя, ако и покрай реките искат да ти таксуват паркинг. "Тук 100 метра брега на реката е мой или 10 лв., или иди 100 метра по-нагоре"
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

kesh написа:Никой не спори, че частното си е частно, ама работата е там, че това с плащането е от тарикатлък. Просто някоя "умна глава" като не му стига акъла за друго се чуди как да направи пари и .... :shock: То по тая логика, абсолютно всеки държавен водоем ще стане като този. Каквото е в Перник, такова е и в цяла България, щом закона позволява.. всеки ще си вземе земя около язовира и без никакви разходи, ще печели от риболовците. Няма да се очудя, ако и покрай реките искат да ти таксуват паркинг. "Тук 100 метра брега на реката е мой или 10 лв., или иди 100 метра по-нагоре"

Кеш,колкото и да ти е чудно,щом земята си е негова и реши да иска такса,значи има право да го прави.Отиваш на място дето е държавно и си ловиш !!! По вашата логика,направо да отивам и да се наместя някъде в некой мазонет и ми дреме на дедовия,собственника от къде на къде да има претенции като аз искам по-голямо жилище !!! Истината и такава,колкото и да не Ви се иска но е факт.Негова ли е земята,напускаш и толкова,какво има да се умува,ще оспорвате собственноста на човека ли,кво ли :?: :shock: :o :shock: Никаква логика няма дори да си го помисляте,дори това да ви дразни че някой не ви пуска на земята си !!!Много отдавна вече хората си върнаха имотите а кои сме ние да казваме какво и кои ще го купува.Мисля че няма какво повече да се каже по въпроса и се надявам да прочетеш по-горния ми пост внимателно,ако трябва още два-три пъти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Опс,ако навън влезеш в имота на някои и хвърлиш не бутилка,фас само,направо ще те разпорят от съдене и глоби,ще плащаш като луд и ако се правиш на тарикат,както повечето в България го правят,ще има и затвор.Хората обаче там уважават собственноста на другите и никой никъде не влиза без покана - факт.И тук ще стане така,и то много скоро !!!

TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Усещам че требе се сформираме да одиме да потрошиме табелите и тия дето искат пари и да си дойдем :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Ами честно казано закона си е закон обаче това не значи че всички закони са добри и защитавят интересите на обществото, което не е комунистически лозунг само щото казвам благото на общноста. Та добре законно ти взимат пари искаш да им ползваш собственоста плащаш. Дали обаче е нормално да се връщат земи в реални граници, примерно в случая тези хора позлват блага създадени от държавата наготово, за които ние риболовците вече веднъж сма платили да ползваме а всъщност трябва да доплащаме. Не знам вие кажете, и по този повод за добрите закони у нас давам следният пример който преди малко гледах по новините. Там казаха за някъв човек дето наръгал краадец който му влезнал в къщата и сега е задържан и ще го съдят за предумишлено убийство. Та прокурорката по този казус каза, че не е ясно че "крадците" са влезли с идеята да навредят на него или имуществото му те просто се разхождали в 2 часа нощеска. И както каза бащами сигурнно са видяли през прозореца че човека се е развил докато спи и са искали да го завият. Та по закон го съдят за умишлено убийство е тва значи ли че щом е по закон е правилно ей това ви питам.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Любе и си прав и до некъде не :wink: В случаят ако образа си беше оставил МПСто извън границите на съответният имот и беше прещрапал по пътя до гьола то никой нищо не можеше да му рекне . Най-малкото като гражданин на РБ има правото като всички държавни институции за достъп до съответният сервитут . В случаят са му взели такса "паркинг" която при положение че има и касов бон си е напълно реална при положение че другия образ за да легализира съответният касов апарат и търговска дейност без да е в проблем с мелиоративният закон и закона за водите на база отстоянието от сервитута което е от 3 до 10 метра според обекта или по-точно според стопанската му значимост и пр. глюпости . Примерно при вододайни зони отстоянието е 1000 метра ама тва на база строителство и пр. а не достъп щото достъпа до такива зони е забранен по принцип . Тва не пречи обаче тва нещо да бъде си слагано некъде като конкретен пример са сумати постройки във вододайната зона на яз. Искър . Та по темата . Другият път га се иде на гьола се паркира извън частният имот а именно точно преди табелите и оттам на там с кракомобила по пато , по пато та право на гьоло . В случаят пато е бил но вече не е държавна собственност ама това е официалната покана за пряк достъп до съответната вода тип язовир в случаят . Баси , тоя Лобош / Пчелина стана пословичен !!! Добре че е в следващият ( декемврийско - януарският ) кръг за отдаване на язовирите на дружествата / клубовете :twisted:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

На 25 км от Варна източиха язовир и се канят да го закупят като ниви,Вий............
Кефа цена няма!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Темата отива към ключ,да ва светна :idea: :idea: :idea:

Хубави или лоши,това са нашите закони.Вместо да пищите,когато трябва да се вдига джабала да бяхте отишли пред народното събрание и да им кажете на миндилите че не сте съгласни с законите а не да пишете на ангро :!: :!: :!: За мен,ако те интересува моето мнение,щом са влезнали в 02:00 часа в къщата на човека,малко им е трепането.Питаи хората които са преживели такива неща,за мнението им и като му го кажеш,още преди да си свършил ще започне да те псува.Сто тояги на чужд гръб винаги са малко и тези които пишат и се хващат за това дали има право за една въдица да отрепе човека или не,ако на тях им се случи,още на момента ще запеят друга песен.Ама това е друг въпрос.И сега земите около водоемите,язовир ,реки и езера,повечето са частни но нещо не Ви отърва да е така.Стега сме си чесали езиците,не влизайте на хората в земите и си ловете там където няма забрани.То бива нахалство ама това на нищо не прилича и чак и спорите.

TRANSKI RIBAR написа:Усещам че требе се сформираме да одиме да потрошиме табелите и тия дето искат пари и да си дойдем :wink:
Абе Трънски,ами тези с табелите ако заформят някакви стрелби по вас,да не объркате пътя :lol: :lol: :lol: Самоуправство ли ще правите,кво ли ??? Направо му кажете от утре да се маха от земята щото я национализирате :lol: :lol: :lol: На глупости се начетох и ми стига за днес,явно че глупоста надделява и един след друг се редите да си покажете невежеството.Поне се спрете да не се излагате :idea: :idea: :idea:

Павле,ти четеш ли какво пиша бе приятелю,или и ти четеш както дявола чете евангелието :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз обясних на Боби и Цецо,да не бързат да вдигат джабола преди да видят каква собственност е земята :idea: :idea: :idea: А ако беше прочел по внимателно,щеше да прочетеш че излишно съм подчертал ча никой няма право да спира риболовците да ловят в сервитута и в чашата на водоема.Това за паркирането го казах по директно,направо да не ходят в неговата собственност и да им е мирна главата.Абе вие сте с много дървени картуни бре/това в кръга на майтапа/ стига сте се опитвали да извадите белото черно,НЕ ВЛИЗАЙТЕ В ЧАСТЕН ИМОТ и точка :idea: :idea: :idea: :idea: Ере че ме заболя главата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Взимайте и гледайте как ще се оправяте с мрежите и месарите,пък ние ще се разберем тук за частното :twisted: :twisted: :twisted:

Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

За излета браво,а за другото гадно.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

MAESTROTO написа:На 25 км от Варна източиха язовир и се канят да го закупят като ниви,Вий............
Е за такива неща трябва да се вдига джабола,за беззакония които явно са в полза на някой и са предварително намислени.Не да се хващаме че някой си е сложил табела в двора :lol: :lol: :lol:

Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Ами аз джабалата я вдигам когато и където мога. Лошото е като се говори вие, вие сме всички ние. А форумът е за това да си дрънкаме и да обменяме мисли, опит и чувства. Законно е да, да плащат за това не споря, а казвам и ще се повторя това, че е законно не означава обезателно правилно. И тва дето го искаш за пред парламента става като има гражданско общество и обсъждане на дадена тема в тва общество е ние във някакква степен правим това тук във форума и живот и здраве може един ден да почнем и с втората но всички не ние или вие.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Скоро няма да се направи нищо,докато само се пише по форумите а на яве нищо не става.Една петиция дето наготово се поднесе неможахме да подпишем всички а ти ми говориш глупости :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Я ми ги покажи колко човека има тук сърцати,дето не им пука и ще излязат да протестират а :?: :?: :?: Повечето си имат проблеми,друга част са политически обраменени и си пазят задниците да не ги налапа месомелачката и т.н.Като пораснеш още малко,като преживееш някои неща,тогава говори,само от позицията на човек минал през тези неща.Знаеш ли колко с големи усти съм видял,дето много приказват и като дойде момента за деиствие,неможеш да го намериш :lol: :lol: :lol: Така че,недеи да си взимаш беля на главата и да решаваш кое е правилно и кое не е.Толкова неправди има в живота и колко още ще видиш,а за тези дето си ги пишем тук,направо ще ти изглеждат като бебе з близалкща пре тези с които тепърва ще се сблъскаш :idea: :idea: :idea:

Всеки си гледа него си.Никои не обвинявам за мисленето му.Един въпрос се зададе и веднага се започна умуване и спорове.Писна ми вече и я да ви оставя да си спорите и да си пишете неща дето няма да станат колкото и да Ви се иска.Няма да се лови повече без пари и няма да се зарибяват всички язовири както беше.Това е истината и фактите.Ще се пускат риби от ИАРА само на големите язовири,които немогат да бъдат отдавани под наем или концесия.А да видим какво ще направите,колко още ще се тръшкате и пишете глупости.Тато няма да се върне,запомнете го веднъж и за винаги.Аре останете си с здраве :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Пичове, я пуснете по една тъжба (всеки поотделно) до полицията и до окръжна прокуратура със подробни обяснения и приложени касови бележки; то ще се види "кой-кой е" там и на някои хора(субекти) може да им се стъжни фискално положението; директо ще ги "преквалифицират" по член и точка еди коя си от НПК, а ако са в правото си(в което аз лично не вярвам)- вас официално ще ви уведомят с писмо с обратна разписка :idea: Това че чашата и 3-10м от бреговата ивица не ги касае е 99.99% вероятно; останалия 0.01%, 101% е корупционен и може да бъде разнищван пак по тези линии :idea: :idea: Трябва ви среднограмотен адвокат за да напише тъжбите(с акцент как са ви принудили да им платите) и толкова на този етап :idea: :wink:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

IDA написа:Пичове, я пуснете по една тъжба (всеки поотделно) до полицията и до окръжна прокуратура със подробни обяснения и приложени касови бележки; то ще се види "кой-кой е" там и на някои хора(субекти) може да им се стъжни фискално положението; директо ще ги "преквалифицират" по член и точка еди коя си от НПК, а ако са в правото си(в което аз лично не вярвам)- вас официално ще ви уведомят с писмо с обратна разписка :idea: Това че чашата и 3-10м от бреговата ивица не ги касае е 99.99% вероятно; останалия 0.01%, 101% е корупционен и може да бъде разнищван пак по тези линии :idea: :idea: Трябва ви среднограмотен адвокат за да напише тъжбите(с акцент как са ви принудили да им платите) и толкова на този етап :idea: :wink:
Бачо ти реши проблема за стотна от секундата.Да знаеш че така ша стане работата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аре наздраве :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Плюс мощно медийно присъствие :idea: Това го пропуснах но е много важен фактор- някак си внася светлина и яснота върху действията и бездействията на нашите бързи, неподкупни и независими една от друга институции :idea: :idea:

п.п. наздраве Любак; дано да се изясни този въпрос и да им върнат на хората десетте лева "в едно със законовите лихви" :D :drinkers: :drinkers:
Изображение
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”