ВРЕМЕТО НА ГАЛЯТА

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

ricono
новобранец
новобранец

Мнение от ricono »

Скорпида е една от най-вкусните риби които съм ял. Одрах го като костур. Имам спомен, че като го кормих миришеше ужасно и се чудих дали въобще става за ядене тая смрад. Но месото му е бяло, плътно и наистина много вкусно.
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

на лозенец откъм китен го има много.вадил съм парчета по 300грама ито много.тогава никой не го броеше за риба ,сега е по скъп от попчето :D
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Май скорпида е по интересен от галята. Виждал съм около Ахтопол да ловят скорпид , но интересното е че аз хванах на естакадата на Шкорпиловци. Сложих го на моста и той се наду като таралеж . Местните не знаеха каква е тази риба , значи е голяма рядкост за този край.
Аватар
lefera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lefera »

Така е скорпито обича дълбоки и каменисти дъна Най често се лови от Царево на Юг Ако ходите до Царево и ви се е прияло скорпид попитайте в кръчмата на пристанището - почти винаги имат пресен
ПРОВИНЦИЯТА Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Тия дни рекоа че и морска анемония ши пръжнат там :lol: Некой за нея да пита че как сте я подкарали от глад и за риболов на морски игли и водни кончета ши пропишете?
Някой скоро да е консервирал мидузки, ма мноо са вкусни мариновани ! :wink: То и щъркела е голям и е от месо, ма ни са руча бе чада мой.
Амин
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Двама кат си мерят...пръчките...що си туряш гъза м/у тех...кво разбираш ти от морски риби и дарове...ти ще ни казваш какво е вкусно и какво не...я си стой в тинята около яз.Ивайловград...скорпида е деликатесна риба...това да не ти са срадководните дето освен на тиня и на нафта понамирисват...хахаха... :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

batmilen написа:..ти ще ни казваш какво е вкусно и какво не...хахаха... :lol:
Бре ненахрани се бре, нафора ш'ти дам сине, нафора и ш'ти простя гриха, ти как си я подкарал чадо утре и на морскиа червей ши посегнеш , упазил те Господ :lol: и той благ шти са види ако е препържен у оня вертепи ако некой ти е променил тутунецо у лулицата с друго божествено опиянение. :lol:
Амин
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Опростени са простите и низшите духом и...вкусом... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”