Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Мънисто за бърза връзка при Фидера
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Мънисто за бърза връзка при Фидера
7.50 за 5 бройки от ebay с доставката. Ако някой е мераклия да ги пробва, да ми пише ЛС. Другата седмица най-вероятно ще са тук. 

The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be…unnatural 

аз,нещо пак не разбрах.кво ще сменям бързо.като реша да сменям повода просто го режа и го изсхвърлям,в повечето случаи заедно с куката.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Те за това става реч де,бърза смяна на повода ,ами аз за къде да бързамshekira написа:аз,нещо пак не разбрах.кво ще сменям бързо.като реша да сменям повода просто го режа и го изсхвърлям,в повечето случаи заедно с куката.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз да ви кажа честно не виждам смисъл от това инъче измислено творение.По бърз начин от този да цъкна с ножицата стария и да сложа на негово място новия не мисля че е нужен.
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
Понякога се налага смяна на куки,дебелина/дължина на повод и т.н. за кратък период от време,а времето е хладно,пръстите са ``леко``позамръзнали.За мен не най-удачния метод да откачам и закачам повода от вирбела или от клупа.shekira написа:аз,нещо пак не разбрах.кво ще сменям бързо.като реша да сменям повода просто го режа и го изсхвърлям,в повечето случаи заедно с куката.
Не съм на мнение,че здрав повод с нова кука трябва да бъде похабен и изхвърлен.Защо да не си го запазя в класьора.Една кука струва 30 ст.Абе не е измислено напразно това``нещо``.И все пак който както му е удобно.
Above us only sky
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колега,то живота ни отиде,ти за 30ст. мрънкаш.Ами нали търговците и те са хора бе.Колкото е по-изчистена и опростена линията,толкова резултатите са на лице.Куката от отрязания повод си я закачам в класьора и си я връзвам в къщи на топло.Имам 160 готови повода,между тях все ще намеря куката която ми е необходима.Но като си решил купи си и го използвай 

-
- и господ не е толокова добър
Като искате бърза връзка си вземете шаранджийски вирбел, има такива с бърза връзка и си готов. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да,и това еsnegk написа:Като искате бърза връзка си вземете шаранджийски вирбел, има такива с бърза връзка и си готов.

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Потърси ей тия вирбели на GARDNER в Майсторски риболов ги има и са към 8 лв. 10 бр., но са шаранджйски но съм убеден че може да се адаптират и към фидера

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- Кузмич
- dreamer
http://www.tomaxshop.com/catalog/popup_ ... p?pID=1142
аз имам ей такива ама ги ползвам за друго може да ти свършат работа.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- учете се от него
Аз не бих нахлузил клуп на повод, върху карабинка; ако ползвам вирбел, връзването между него и клупа на повода е както "клуп в клуп". Обясних в "монтажите" и защо... 

- ivelin_1976
- разбира нещата
Този вид, но на Кkarp ги ползвам за кошничката, а предложението на колегата snegk за шаранджийските вирбели и силиков шлаух е по-удачно за бърза смяна на повода, като шлауха/в завимост от дължината/ дори ще действа като противоуплитаща тръбичкаКузмич написа:http://www.tomaxshop.com/catalog/popup_ ... p?pID=1142

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колеги,.защо искате да си усложнявате живота.Вижте някой от филмите с Боб Нъд или Уил Рейзън,простички монтажи без коледни украшения.А ако случайно видите на клиповете такъв артикул да знете,че са дадени много пари за да се рекламира
За монтажите са ви необходими само гумени перли,вирбели за повода,който използва такива,вирбели за карабинката и противоуплитащи,пак който ги използва.Върнете се из монтажи и други теми с фидера и погледнете монтажите на Бачо ,а също и моите ,които са поствани,то те се дублират май,ама както и да е.Това значи ,че има единомислие.

много точно казаноshekira написа: въобще не става дума дали някой се мисли за умник,въпроса е в това,че много хора не знаят въобще за какво става въпрос.а проблема е,че никой не споделя съществените неща.

CERRUTI, може би визираш мен в графата ``умници``

Above us only sky