Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Спор на Ясна Поляна с ИАРА
Модератор: sapuna
Re: Спор на Ясна Поляна с ИАРА
Това остана от комунизма да не би да правиш нещо подривно през ноща под предтекст риболов.Нас ни караха в РПУ-то 88година на Пънча на кея пред чушките бехме застанали,излизаха големи шарани и тия викат искате да оберете за четвърти път тая година ресторанта а,и ни заключихаbisqo написа:Някои с логично обяснение защо е забранено нощем да се лови? Аз си го обяснявам единствено с това, че няма да има кой да те провери. Не че е няма, но тия пияници предпочитат да пият отколкото да вършат работа.

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- учете се от него
Никъде НЯМА нищо официалноfider написа:......... А Ясна поляна не го ли забраниха за спортен риболов?

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Ооо благодаря ти така се бях ядосал,посещавам го веднъж годишно на връщане от морето,прекрасен язовир и държи добри запаси от риба.strijok написа:Никъде НЯМА нищо официалноfider написа:......... А Ясна поляна не го ли забраниха за спортен риболов?
До колкото съм осведомен ще го забраняват за риболов,палатки и всякакви такива дейности защото се зарива с боклъци никои не чисти след себеси 

когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 

Ми да глобяват защо ще забраняват то по тая логика трябва да се забрани риболова в цяла България.
- YordanDanev
- сериозен играч
Пак си ходят за риба там, но само някой хораSkyline написа:До колкото съм осведомен ще го забраняват за риболов,палатки и всякакви такива дейности защото се зарива с боклъци никои не чисти след себеси

Не знам колега,може би защото са питейни не знам,чува се че ще важи за Ясна Поляна,Ново Паничарево и Камчия не знам колко е вярно,може само да са слухове 

когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 

За Ново Паничарево сега го чувам 

Така е, защото риболовец се става без да се полага изпит поне върху ЗРА. Хората не са осведомени. Нямат и желание да се самоинформират. Мързела и безхаберието са ни пропили отвсякъде. Не познават законите. Ловат наред и прибират. И как такива хора ще опазват и стопанисват националното богатство? Язовирите са заприличали на клоаки. ИАРА са неква измислена хайка пиандурници. Мен рядко ме е проверявал през нощта трезвен служител на ИАРА. Имам свидетели. И как да правим от всичко това ДържаваSkyline написа:Юли месец с приятели отиваме на язовир Ясна Поляна,цял ден риболов белевичка,таранка това онова и вечерта оставихме четири хвърляни въдици че белкем се хване нещои към 24.00 идват риболовните по анцузи Лотто лигитимират се единия пиян до козирката и ми казва че имам право да ловя само през светлата част на денонощието.Питам го къде го пише това а тои казва в билета,чета аз няма такова нещо,почва скандал щял да ми пише акт 200лв незнам си какво хиляда простотии,изкарахме въдиците и си тръгнаха пияния се качи да кара нивата.Та въпроса ми е имаме ли право да ловим през ноща на сладководен водоем
Димане остър си защото слагаш всички служители под един знаменател.Иначе си прав на Струма при Сандански на въжения мост от 50 човека провериха само мен на въпроса ми няма ли да проверите и останалите ми отговириха,че ги познават всички и знаят ,че са редовни
а на яз.Въча съшата работа и единия почерпен вика,че скоро се стъмвало и да вадя въдиците,аз му казах да ми покаже написан от него акт за замърсяване и тогава.Половин ден съм чистил 100кв.м. от боклук все пак за три дни бях отишъл не мога да се въргалям в тая свинщина.

Прав си, не се отнася за всички, говоря за моя край- тъжна гледка. За ИАРА-Русе например мога да кажа само добри неща. Защо някои го могат, други не? Знаеш ли каква гледка ще съм ако отида на работа кьоркютюк пиян? А защо аз не мога да си го позволя? За какво изобщо говорим?fider написа:Димане остър си защото слагаш всички служители под един знаменател.
По принцип, незнанието на закона не те оправдава, но пък да дойде пиян служител да те проверява - е това е наглост.

Тук ме подсети за една култова случка,отивам на яз.Искър преспивам и сутринта рано газ за работа обаче много бързо го взех и сядам на Горубляне на бензиностанцията да пия кафе и по едно време идват двама формени(нощната смяна от караулката) пияни на тараба,сядат до мене на бара единия ме гушка и вика на барманката-е са тоя гражданин ше почерпи по едно уискиmartatel написа:По принцип, незнанието на закона не те оправдава, но пък да дойде пиян служител да те проверява - е това е наглост.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Е ,тука колега си много прав.За закона е така,но и да ми дойде пиян ,по анцунг направо се е "наиграл".Последните ми проверки /от миналата годинаmartatel написа:По принцип, незнанието на закона не те оправдава, но пък да дойде пиян служител да те проверява - е това е наглост.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- фен клуб-скобар
fider написа:[ сядам на Горубляне на бензиностанцията да пия кафе и по едно време идват двама формени(нощната смяна от караулката) пияни на тараба,сядат до мене на бара единия ме гушка и вика на барманката-е са тоя гражданин ше почерпи по едно уиски![]()