Спор на Ясна Поляна с ИАРА

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Спор на Ясна Поляна с ИАРА

Мнение от fider »

bisqo написа:Някои с логично обяснение защо е забранено нощем да се лови? Аз си го обяснявам единствено с това, че няма да има кой да те провери. Не че е няма, но тия пияници предпочитат да пият отколкото да вършат работа.
Това остана от комунизма да не би да правиш нещо подривно през ноща под предтекст риболов.Нас ни караха в РПУ-то 88година на Пънча на кея пред чушките бехме застанали,излизаха големи шарани и тия викат искате да оберете за четвърти път тая година ресторанта а,и ни заключиха :D А Ясна поляна не го ли забраниха за спортен риболов?
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

fider написа:......... А Ясна поляна не го ли забраниха за спортен риболов?
Никъде НЯМА нищо официално :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

strijok написа:
fider написа:......... А Ясна поляна не го ли забраниха за спортен риболов?
Никъде НЯМА нищо официално :wink:
Ооо благодаря ти така се бях ядосал,посещавам го веднъж годишно на връщане от морето,прекрасен язовир и държи добри запаси от риба.
Аватар
Skyline
новобранец
новобранец

Мнение от Skyline »

До колкото съм осведомен ще го забраняват за риболов,палатки и всякакви такива дейности защото се зарива с боклъци никои не чисти след себеси :evil:
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата :)
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Ми да глобяват защо ще забраняват то по тая логика трябва да се забрани риболова в цяла България.
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Skyline написа:До колкото съм осведомен ще го забраняват за риболов,палатки и всякакви такива дейности защото се зарива с боклъци никои не чисти след себеси :evil:
Пак си ходят за риба там, но само някой хора :mrgreen:
Изображениеима ли комат кучета много
Аватар
Skyline
новобранец
новобранец

Мнение от Skyline »

Не знам колега,може би защото са питейни не знам,чува се че ще важи за Ясна Поляна,Ново Паничарево и Камчия не знам колко е вярно,може само да са слухове :smt102
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата :)
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

За Ново Паничарево сега го чувам :roll:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Skyline написа:Юли месец с приятели отиваме на язовир Ясна Поляна,цял ден риболов белевичка,таранка това онова и вечерта оставихме четири хвърляни въдици че белкем се хване нещо :wink: и към 24.00 идват риболовните по анцузи Лотто лигитимират се единия пиян до козирката и ми казва че имам право да ловя само през светлата част на денонощието.Питам го къде го пише това а тои казва в билета,чета аз няма такова нещо,почва скандал щял да ми пише акт 200лв незнам си какво хиляда простотии,изкарахме въдиците и си тръгнаха пияния се качи да кара нивата.Та въпроса ми е имаме ли право да ловим през ноща на сладководен водоем :?:
Така е, защото риболовец се става без да се полага изпит поне върху ЗРА. Хората не са осведомени. Нямат и желание да се самоинформират. Мързела и безхаберието са ни пропили отвсякъде. Не познават законите. Ловат наред и прибират. И как такива хора ще опазват и стопанисват националното богатство? Язовирите са заприличали на клоаки. ИАРА са неква измислена хайка пиандурници. Мен рядко ме е проверявал през нощта трезвен служител на ИАРА. Имам свидетели. И как да правим от всичко това Държава
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Димане остър си защото слагаш всички служители под един знаменател.Иначе си прав на Струма при Сандански на въжения мост от 50 човека провериха само мен на въпроса ми няма ли да проверите и останалите ми отговириха,че ги познават всички и знаят ,че са редовни :shock: а на яз.Въча съшата работа и единия почерпен вика,че скоро се стъмвало и да вадя въдиците,аз му казах да ми покаже написан от него акт за замърсяване и тогава.Половин ден съм чистил 100кв.м. от боклук все пак за три дни бях отишъл не мога да се въргалям в тая свинщина.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

fider написа:Димане остър си защото слагаш всички служители под един знаменател.
Прав си, не се отнася за всички, говоря за моя край- тъжна гледка. За ИАРА-Русе например мога да кажа само добри неща. Защо някои го могат, други не? Знаеш ли каква гледка ще съм ако отида на работа кьоркютюк пиян? А защо аз не мога да си го позволя? За какво изобщо говорим?
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Мнение от martatel »

По принцип, незнанието на закона не те оправдава, но пък да дойде пиян служител да те проверява - е това е наглост.
Изображение
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

martatel написа:По принцип, незнанието на закона не те оправдава, но пък да дойде пиян служител да те проверява - е това е наглост.
Тук ме подсети за една култова случка,отивам на яз.Искър преспивам и сутринта рано газ за работа обаче много бързо го взех и сядам на Горубляне на бензиностанцията да пия кафе и по едно време идват двама формени(нощната смяна от караулката) пияни на тараба,сядат до мене на бара единия ме гушка и вика на барманката-е са тоя гражданин ше почерпи по едно уиски :shock: :D
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

martatel написа:По принцип, незнанието на закона не те оправдава, но пък да дойде пиян служител да те проверява - е това е наглост.
Е ,тука колега си много прав.За закона е така,но и да ми дойде пиян ,по анцунг направо се е "наиграл".Последните ми проверки /от миналата година :evil: /,яз.Искър хората са си с униформа,маскировъчни дрехи ,табелка кой е,какъв е и т.н.Така е от години ,но има и кримки между тях по другите язовири.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

fider написа:[ сядам на Горубляне на бензиностанцията да пия кафе и по едно време идват двама формени(нощната смяна от караулката) пияни на тараба,сядат до мене на бара единия ме гушка и вика на барманката-е са тоя гражданин ше почерпи по едно уиски :shock: :D
:D И...почерпи ли го :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”