Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Избор на макара.
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Re: Избор на макара.
Ами виждал съмstupi написа:Аз не съм виждал, а ти?![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Взимай тогава с Fighting Drag. Размер 4000.eminem94 написа:Ще я ползвам за риболов на фидер и от време на време на мач .
Exage-a е най евтиния вариянт.
Най-добре Stradic, Aspire, Twin Power но са по скъпички.
Тук е момента да кажеш и колко пари смяташ да дедеш за макарата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
М-у 100-150 лв .Javor написа:Взимай тогава с Fighting Drag. Размер 4000.eminem94 написа:Ще я ползвам за риболов на фидер и от време на време на мач .
Exage-a е най евтиния вариянт.
Най-добре Stradic, Aspire, Twin Power но са по скъпички.
Тук е момента да кажеш и колко пари смяташ да дедеш за макарата
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Май не четете внимателно, какво търси Еминемчо 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мисля че Еминемчо търси под вола теле.chirusa_bg написа:Май не четете внимателно, какво търси Еминемчо

Търси макара с байт рънър за фидер и мач, а такава не му трябва нито за едното нито за другото. Същевременно, ръководен от принципа "да не спи търговията", продава две макари които са перфектни и за фидер и за мач и един телемач, под предтекст че това не бил неговия риболов.

нямам живарник
Аз пък си мисля че иска да си вземе макара с ''бърз аванс'' и с нея да лови с фидерhristotihov написа:Мисля че Еминемчо търси под вола теле.![]()
Търси макара с байт рънър за фидер и мач, а такава не му трябва нито за едното нито за другото. Същевременно, ръководен от принципа "да не спи търговията", продава две макари които са перфектни и за фидер и за мач и един телемач, под предтекст че това не бил неговия риболов.![]()
![]()

http://www.masterfishing.bg/cgi-bin/e-c ... a&var2=001