Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


СПАМ.....
Модератор: dantho.mihov
Re: Off
А така сега.Митев написа:Сори , ама темата не е кръчмарскаlastika написа:Майче темата не трябваше да се казва-off-а Ракия или нещо подобно
Жаден народ ей....просто е сезона за правене на ракия и вино


- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Off
Модератор модератору око не вади - стара българска поговорка!eminem94 написа:Митев Похвално.Дано не я изтрият и нея .

Похвално, МитEFF, RAKIA - CONNECTING PEOPLE!


На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Re: Off
Абе да питам нещо
имам една сьомга , около2-2.5кг./труп/ как е най- добре да я приготвя 


Re: Off
Ако не бързаш да я консумираш я слагаш да престои едно денонощие в сол и вода след което я изваждаш да се отцеди хубаво и я опушваш с букови стърготини след това и трябва да престои 3 дена на проветриво и хладно място и е готова за мезе на ракията.Митев написа:Абе да питам нещоимам една сьомга , около2-2.5кг./труп/ как е най- добре да я приготвя
Re: Off
Браво11111gloupan написа:Както е тръгнало тази тема няма да е по различна от изтритата преди време "СПАМ" тема
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
-
- ще става разбирач
- Мнения: 412
- Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 3:45 pm
- Местоположение: Стара Загора
- Обратна връзка:
Re: Off
---------------------------------------Митев написа:Абе да питам нещоимам една сьомга , около2-2.5кг./труп/ как е най- добре да я приготвя
около 5-6 парчета филе сьомга
2-3с.л.масло(стайна температура)
1/2ч.ч. бяло вино
2-3 с.л.лимонов сок
1 с.л.нарязан на ситно пресен магданоз (ако използвате сух -1ч.л.)
Измината и подсушена риба овкусяваме със сол и черен пипер.Поставяме рибата в намаслена тавичка и намазваме отгоре с маслото.Смесваме в малка купа виното,лимоновия сок и магданоза.Сместа изсипваме върху рибата и слагаме във фурната.Печем на 220 градуса около 20 минути
Re: Off
Да, да - тя оная беше почната от Сапуна, ама...GODzillata написа:
Модератор модератору око не вади - стара българска поговорка!![]()

Браво Митев - винаги има нужда от такава тема! А що се касае до ракията... - ти знаеш много добре за какво става въпрос


"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- сериозен играч
- Мнения: 1953
- Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 8:08 pm
- Местоположение: Пловдив,с.Житница
Re: Off
Оххх и Виното стана трябва да го испиваме
И после




И после



Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- сериозен играч
- Мнения: 1779
- Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 9:02 pm
- Местоположение: Сливен
Re: Off
УРАААААААААААААААААААААААА! На фона на световната криза,свинския грип и разни други такиви, лъч светлина
Само да не ядосаме Барута......................

Re: Off
Боката написа:...................около 5-6 парчета филе сьомга
2-3с.л.масло(стайна температура)
1/2ч.ч. бяло вино
2-3 с.л.лимонов сок
1 с.л.нарязан на ситно пресен магданоз (ако използвате сух -1ч.л.)
Измината и подсушена риба овкусяваме със сол и черен пипер.Поставяме рибата в намаслена тавичка и намазваме отгоре с маслото.Смесваме в малка купа виното,лимоновия сок и магданоза.Сместа изсипваме върху рибата и слагаме във фурната.Печем на 220 градуса около 20 минути



