СПАМ.....

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
петко стоянов

Re: Off

Мнение от петко стоянов »

....
Последно промяна от петко стоянов на Чет Окт 29, 2009 3:49 pm, променено общо 1 път.
СЪНДИ

Re: Off

Мнение от СЪНДИ »

Митев написа:
lastika написа:Майче темата не трябваше да се казва-off-а Ракия или нещо подобно :D
Жаден народ ей.... :drinkers:
Сори , ама темата не е кръчмарска :wink: просто е сезона за правене на ракия и вино :wink:
А така сега. :wink: А тия дето нямаме материал,сега само ще :shock:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Мнения: 16393
Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
Местоположение: Outta space

Re: Off

Мнение от GODzillata »

eminem94 написа:Митев Похвално.Дано не я изтрият и нея .
Модератор модератору око не вади - стара българска поговорка! :wink:

Похвално, МитEFF, RAKIA - CONNECTING PEOPLE! :mrgreen: :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него
Мнения: 6591
Регистриран на: Чет Фев 22, 2007 6:13 pm
Местоположение: Добрич

Re: Off

Мнение от Митев »

Абе да питам нещо :roll: имам една сьомга , около2-2.5кг./труп/ как е най- добре да я приготвя :roll:
Аватар
Tedi 75
новобранец
новобранец
Мнения: 16
Регистриран на: Пон Мар 17, 2008 10:30 pm

Re: Off

Мнение от Tedi 75 »

Митев написа:Абе да питам нещо :roll: имам една сьомга , около2-2.5кг./труп/ как е най- добре да я приготвя :roll:
Ако не бързаш да я консумираш я слагаш да престои едно денонощие в сол и вода след което я изваждаш да се отцеди хубаво и я опушваш с букови стърготини след това и трябва да престои 3 дена на проветриво и хладно място и е готова за мезе на ракията.
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1311
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 3:14 am
Местоположение: Фидер отбор Пирдоп
Обратна връзка:

Re: Off

Мнение от dako71 »

Аз пък имам една джибра от мерло и памид беше на 23% захарност и се чудя и мая дали да я клокна или така да си я пиивам :wink:
strijok
учете се от него
учете се от него
Мнения: 5343
Регистриран на: Чет Юли 27, 2006 4:26 pm
Местоположение: Иван Котаков - Бургас

Re: Off

Мнение от strijok »

Митев, не се излагай ми я нарежи на ситни парченца, за емче за кая или за калкан :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
avto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Мнения: 249
Регистриран на: Пон Юни 01, 2009 9:20 am

Re: Off

Мнение от avto »

gloupan написа:Както е тръгнало тази тема няма да е по различна от изтритата преди време "СПАМ" тема :D
Браво11111
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него
Мнения: 6920
Регистриран на: Пон Юли 03, 2006 10:46 am
Местоположение: Пловдив

Re: Off

Мнение от krokibg »

ООFF,искам да Ви имам проблемите :lol: :lol: :lol: Всичките :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Мнения: 284
Регистриран на: Съб Мар 28, 2009 8:41 pm
Местоположение: София "Хаджи Димитар"

Re: Off

Мнение от ma3xa1993 »

Кво стаа пичовии... :mrgreen:
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 412
Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 3:45 pm
Местоположение: Стара Загора
Обратна връзка:

Re: Off

Мнение от Боката »

Митев написа:Абе да питам нещо :roll: имам една сьомга , около2-2.5кг./труп/ как е най- добре да я приготвя :roll:
---------------------------------------
Изображение

около 5-6 парчета филе сьомга
2-3с.л.масло(стайна температура)
1/2ч.ч. бяло вино
2-3 с.л.лимонов сок
1 с.л.нарязан на ситно пресен магданоз (ако използвате сух -1ч.л.)

Измината и подсушена риба овкусяваме със сол и черен пипер.Поставяме рибата в намаслена тавичка и намазваме отгоре с маслото.Смесваме в малка купа виното,лимоновия сок и магданоза.Сместа изсипваме върху рибата и слагаме във фурната.Печем на 220 градуса около 20 минути
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 2335
Регистриран на: Пет Фев 02, 2007 5:40 pm

Re: Off

Мнение от gogolisec »

GODzillata написа:
Модератор модератору око не вади - стара българска поговорка! :wink:
Да, да - тя оная беше почната от Сапуна, ама... :roll:
Браво Митев - винаги има нужда от такава тема! А що се касае до ракията... - ти знаеш много добре за какво става въпрос :D :smt023
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1953
Регистриран на: Сря Сеп 03, 2008 8:08 pm
Местоположение: Пловдив,с.Житница

Re: Off

Мнение от Йордан Марков »

Оххх и Виното стана трябва да го испиваме :partyman: :drinkers: :smt030
И после :vom: :vom: :vom:
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1779
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 9:02 pm
Местоположение: Сливен

Re: Off

Мнение от grandal_331 »

УРАААААААААААААААААААААААА! На фона на световната криза,свинския грип и разни други такиви, лъч светлина :mrgreen: Само да не ядосаме Барута......................
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него
Мнения: 6591
Регистриран на: Чет Фев 22, 2007 6:13 pm
Местоположение: Добрич

Re: Off

Мнение от Митев »

Боката написа:...................около 5-6 парчета филе сьомга
2-3с.л.масло(стайна температура)
1/2ч.ч. бяло вино
2-3 с.л.лимонов сок
1 с.л.нарязан на ситно пресен магданоз (ако използвате сух -1ч.л.)

Измината и подсушена риба овкусяваме със сол и черен пипер.Поставяме рибата в намаслена тавичка и намазваме отгоре с маслото.Смесваме в малка купа виното,лимоновия сок и магданоза.Сместа изсипваме върху рибата и слагаме във фурната.Печем на 220 градуса около 20 минути

:prayer: Бока ,благодаря :drinkers: изкарал съм сьомгата да се размрази и утре вечер я мятам :wink: предния път я правих пържена, но стана суха :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”