Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг около Варна
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Bastardo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Спининг около Варна
Местата, които знам на Девня са след като минеш през Девня завиваш наляво по малък път. Трябва да питате някой местен къде е реката след града. Наблизо има нещо като пречиствателна станция.
Поздрави!
Поздрави!
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
засмяново,не знам на колко то4но км. е но не е дале4,така сам 4увал ,успех
Пич , добре дошъл във форума като за начало !
Инак вземи прегледай наново това - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=3684 особенно точка 2.1 за да не се чудиш ако от тук натам ти липсват мнения
Павел Иванов
Пич , добре дошъл във форума като за начало !
Инак вземи прегледай наново това - http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=3684 особенно точка 2.1 за да не се чудиш ако от тук натам ти липсват мнения

Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
то хубаво на Засмяново но какво се вади там - дай малко повечко инфо....
пробваи на яз.тръстиково, но се плаща.\костур;бяла риба\
- Bastardo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Такаааа....
Девня е "мега-дед". Сега идвам от там. За три (3) излета по два часа видях една риба, която май ме видя първа...
От всички колеги, с които разговарях, разбрах че редовно се хвърлят мрежи, а мрежарите са персонала на помпената станция "и приятели".
Още един "плюс" за тях е че могат да си играят с нивото на рекичката когато пожелаят.
Само да кажа че аз ловя само на спининг и муха по реките и впечатленията ми важат за тези видове риболов. На стръв (влашка плувка) имаха по една-две риби за деня...
Моля колегите от региона да споделят в темата дали има къде да се лови костур на спининг. Може и на платено... сърби та боли вече...
Моля за актуална информация. На легенди и стари лаври не вЕрваме вече
))
Поздрави!
пп Един приятел от София ми "вика":
- Абе брат, в шопскио език буквата "Я" я нЕма!
Девня е "мега-дед". Сега идвам от там. За три (3) излета по два часа видях една риба, която май ме видя първа...
От всички колеги, с които разговарях, разбрах че редовно се хвърлят мрежи, а мрежарите са персонала на помпената станция "и приятели".
Още един "плюс" за тях е че могат да си играят с нивото на рекичката когато пожелаят.
Само да кажа че аз ловя само на спининг и муха по реките и впечатленията ми важат за тези видове риболов. На стръв (влашка плувка) имаха по една-две риби за деня...
Моля колегите от региона да споделят в темата дали има къде да се лови костур на спининг. Може и на платено... сърби та боли вече...
Моля за актуална информация. На легенди и стари лаври не вЕрваме вече

Поздрави!
пп Един приятел от София ми "вика":
- Абе брат, в шопскио език буквата "Я" я нЕма!
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
Малко са местата около Варна удобни за спининг.Река Девненска е един от обектите,както споменаха по-рано,но е много труден.В смисъл-водата е бистра и плитка,рибата е наплашена и оредяла,супер много водорасли,които се закачат още на първия оборот.
Река Камчия-около устието,също под моста по пътя за Старо Оряхово и др.
Река Луда Камчия-множество вирове и бързеи(в най различни участъци),но всичко зависи по кое време се спинингува,заради нивото на реката.
Река Елешница-същото важи и за нея(като при Луда Камчия)
Река Провадийска-според мен е добра за спининг,въпреки че никога аз лично не съм въртял там.
Яз.Цонево-много на брой и много удобни места по брега,както и от лодка
Яз.Елешница-почти целия бряг на язовира е удобен за спининг(пак зависи от нивото)
Яз.Тръстиково-много удобен,но е арендован
Яз.Снежина-много удобен,но вече и той е арендован,и дори май е забранен за риболов.
Това са като че ли по-близки дестинации до Варна.Много зависи и каква риба ще търсиш на спининг на дадено место.
Успех в прочесването на реките и язовирите.
Река Камчия-около устието,също под моста по пътя за Старо Оряхово и др.
Река Луда Камчия-множество вирове и бързеи(в най различни участъци),но всичко зависи по кое време се спинингува,заради нивото на реката.
Река Елешница-същото важи и за нея(като при Луда Камчия)
Река Провадийска-според мен е добра за спининг,въпреки че никога аз лично не съм въртял там.
Яз.Цонево-много на брой и много удобни места по брега,както и от лодка
Яз.Елешница-почти целия бряг на язовира е удобен за спининг(пак зависи от нивото)
Яз.Тръстиково-много удобен,но е арендован
Яз.Снежина-много удобен,но вече и той е арендован,и дори май е забранен за риболов.
Това са като че ли по-близки дестинации до Варна.Много зависи и каква риба ще търсиш на спининг на дадено место.

Успех в прочесването на реките и язовирите.

Да допълня колегата pluv4o - яз. Одринци държи костур, смадок и сом, което го прави потенциален обект за спининг. Аз лично успех там съм нямал, но и нямам особено много опити 
И... вече и аз не се сещам за други дестинации...

И... вече и аз не се сещам за други дестинации...

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"