Рубрика-КАПО

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
aabider
новобранец
новобранец

Re: Рубрика-КАПО

Мнение от aabider »

Нека и аз да се впиша с едно капо от Събота 14.11.2009г. :lol: та риболовния ми излет се проведе по поречието на река Марица в посока към с.Оризари на едно хубаво бентче но уви цели 4-5 часа само няколко почуквания и краиния резултат беше само два уклея който си плуват на свобода :wink: И ако остане тази тема доста често ще се вписвам в нея :lol: :lol: :lol:
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Няма да остана по назад.
С двама приятели отидохме за сьомга,бихме 350км намерихме мястото много умрела имаше по краищата.
Едно местно дете 13-14г хвана една да ни зарадваи нахъса ама до там.След 4 часа ридолов си тругнахме обратно.
Иначе бехме тръгнали много ентуасизирани подготвени ама не този път. малко снимки на мястото... :drinkers:

Изображение

Изображение

Изображение

На тези бързей трябваше да скача сьомгата ама нямах късмет да видя това нещо.
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Айде и аз в отбора. :lol: :lol: :lol: На любимата ми Марица в района на 9 км. - абсолютно класическо капо.Като чета и други колеги от форума са били там със същия резултат........Успех на всички следващия път!!!!!!!!!!!! :smt023 Ако не -ще наблегнем на :drinkers: :partyman:
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Поздрави за хубавата тема! Определено и аз ще бъда редовен участник в нея, то вече ми стана навик да се капотирам. Сега в Събота решихме с едно аверче да разцъкаме малко на Белопопци. Стръв сладка царевица, ароматизирана царевица и бял червей, монтаж на леко с лежаща на дъното стръв, както и фидер. Резултатът бяха няколко леки почуквания и нито едно по-сериозно включване на шарко. Поне времето беше разкошно и хич не съжалявам :)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Нареждам се и аз .Неделя бях на канала преди Стамболийски :oops: цял ден два уклеия и едно кефле. Другата седмица ще се търси ново место.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
joco

Мнение от joco »

Неделя,яз.Огняново,от страната на кулата.Студ,вятър,20-тина костура на кубинка.Мирна риба-йок!
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

На едно платено гьолче Нови хан пълна трагедия риба има малко но зашеметена плува покрай брега и само с кепове се хваща и не е пусната на скоро а преди 5 дена за арендаторите :butthead: рибата няма достатъчно кислород
Спининг Клуб " АБИЧИ "
чичо коле
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от чичо коле »

Аре едно и от мен :D Събота на Симитли тотално капо :? Неделя поправителен,един скобар след една кофа подхранка вкарана с къпинга :D
gatio gatev49
новобранец
новобранец

Мнение от gatio gatev49 »

Хайде и аз да се включа в групата на капото. В събота бях на Стамболийски на Градишката скала до обяд.Пробвах на рибе на торен на бял, на плувка и дъно,а воблер и блеса и нищо.Няма пипване. Нямам спомен за такова капо. :?: :?: :?:
Аватар
andrean_dimitrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от andrean_dimitrov »

преди котето ме чакаше на вратата...на с.Ягода пълна скръб.Само дребни уклейки и червеноперки с размер на запалка.Ко става с тая риба :smt017 :smt017 :smt017
Рибата не говори,защото энае всичко!!!
lozanoff
новобранец
новобранец

Мнение от lozanoff »

Вчера 15.11.2009, на яз. Душанци на спининг и впоследствие на тапа от 8:00 до 14:30 нито едно почукване дори. Всички колеги които питах по брега се оплакваха от същото. Интересното е, че и уклеят не иска да кълве добре напоследък.
koki

Мнение от koki »

mita4eto написа:Поздрави за хубавата тема! Белопопци
На 15.11.2009 г. с още трима колеги спретнахме едно прилично капо :D :D :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Тик-так,това място ще е валатно тоя сезон,няма да държи типично зимните активни риби.Уклея ,който си хващал ще се появи на пролет.Търси друго място.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

butnik написа:Тик-так,това място ще е валатно тоя сезон,няма да държи типично зимните активни риби.Уклея ,който си хващал ще се появи на пролет.Търси друго място.
Де да знам...Между двете сепарациии има едно хубаво местенце- бавно, мазно течение, метър и половина дълбочина, чисто дъно. Това лято изкарвах по някоя риба там, на изтичане. Все си виках: "Да захладнее малко, идеално място за алай и карабалък..."
valat70
новобранец
новобранец

Мнение от valat70 »

Адмирации за темата. Не случайно съм си избрал такъв nickname, а числото след това е показателно.
Ще се включа по- активно след като се "изявя" отново. Скоро не съм завъртал валат, не защото съм задобрял или са зарибявали, а защото не ходя за риба :D , а това е по- лошо и от капото.
Тази седмица ще наваксвам, а ако се включа с тема в друга рубрика- ще се похваля.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”