Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Рубрика-КАПО
Re: Рубрика-КАПО
Нека и аз да се впиша с едно капо от Събота 14.11.2009г.
та риболовния ми излет се проведе по поречието на река Марица в посока към с.Оризари на едно хубаво бентче но уви цели 4-5 часа само няколко почуквания и краиния резултат беше само два уклея който си плуват на свобода
И ако остане тази тема доста често ще се вписвам в нея

- valeri
- разбира нещата
Няма да остана по назад.
С двама приятели отидохме за сьомга,бихме 350км намерихме мястото много умрела имаше по краищата.
Едно местно дете 13-14г хвана една да ни зарадваи нахъса ама до там.След 4 часа ридолов си тругнахме обратно.
Иначе бехме тръгнали много ентуасизирани подготвени ама не този път. малко снимки на мястото...

На тези бързей трябваше да скача сьомгата ама нямах късмет да видя това нещо.
С двама приятели отидохме за сьомга,бихме 350км намерихме мястото много умрела имаше по краищата.
Едно местно дете 13-14г хвана една да ни зарадваи нахъса ама до там.След 4 часа ридолов си тругнахме обратно.
Иначе бехме тръгнали много ентуасизирани подготвени ама не този път. малко снимки на мястото...

На тези бързей трябваше да скача сьомгата ама нямах късмет да видя това нещо.
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Айде и аз в отбора.
На любимата ми Марица в района на 9 км. - абсолютно класическо капо.Като чета и други колеги от форума са били там със същия резултат........Успех на всички следващия път!!!!!!!!!!!!
Ако не -ще наблегнем на

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поздрави за хубавата тема! Определено и аз ще бъда редовен участник в нея, то вече ми стана навик да се капотирам. Сега в Събота решихме с едно аверче да разцъкаме малко на Белопопци. Стръв сладка царевица, ароматизирана царевица и бял червей, монтаж на леко с лежаща на дъното стръв, както и фидер. Резултатът бяха няколко леки почуквания и нито едно по-сериозно включване на шарко. Поне времето беше разкошно и хич не съжалявам 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- borislav58
- сериозен играч
Нареждам се и аз .Неделя бях на канала преди Стамболийски
цял ден два уклеия и едно кефле. Другата седмица ще се търси ново место.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Неделя,яз.Огняново,от страната на кулата.Студ,вятър,20-тина костура на кубинка.Мирна риба-йок!
На едно платено гьолче Нови хан пълна трагедия риба има малко но зашеметена плува покрай брега и само с кепове се хваща и не е пусната на скоро а преди 5 дена за арендаторите
рибата няма достатъчно кислород

Спининг Клуб " АБИЧИ "
Аре едно и от мен
Събота на Симитли тотално капо
Неделя поправителен,един скобар след една кофа подхранка вкарана с къпинга 

-
- новобранец
Хайде и аз да се включа в групата на капото. В събота бях на Стамболийски на Градишката скала до обяд.Пробвах на рибе на торен на бял, на плувка и дъно,а воблер и блеса и нищо.Няма пипване. Нямам спомен за такова капо.

- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
преди котето ме чакаше на вратата...на с.Ягода пълна скръб.Само дребни уклейки и червеноперки с размер на запалка.Ко става с тая риба

Рибата не говори,защото энае всичко!!!
Вчера 15.11.2009, на яз. Душанци на спининг и впоследствие на тапа от 8:00 до 14:30 нито едно почукване дори. Всички колеги които питах по брега се оплакваха от същото. Интересното е, че и уклеят не иска да кълве добре напоследък.
На 15.11.2009 г. с още трима колеги спретнахме едно прилично капоmita4eto написа:Поздрави за хубавата тема! Белопопци

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Тик-так,това място ще е валатно тоя сезон,няма да държи типично зимните активни риби.Уклея ,който си хващал ще се появи на пролет.Търси друго място.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- tiktak
- ще става разбирач
Де да знам...Между двете сепарациии има едно хубаво местенце- бавно, мазно течение, метър и половина дълбочина, чисто дъно. Това лято изкарвах по някоя риба там, на изтичане. Все си виках: "Да захладнее малко, идеално място за алай и карабалък..."butnik написа:Тик-так,това място ще е валатно тоя сезон,няма да държи типично зимните активни риби.Уклея ,който си хващал ще се появи на пролет.Търси друго място.
Адмирации за темата. Не случайно съм си избрал такъв nickname, а числото след това е показателно.
Ще се включа по- активно след като се "изявя" отново. Скоро не съм завъртал валат, не защото съм задобрял или са зарибявали, а защото не ходя за риба
, а това е по- лошо и от капото.
Тази седмица ще наваксвам, а ако се включа с тема в друга рубрика- ще се похваля.
Ще се включа по- активно след като се "изявя" отново. Скоро не съм завъртал валат, не защото съм задобрял или са зарибявали, а защото не ходя за риба

Тази седмица ще наваксвам, а ако се включа с тема в друга рубрика- ще се похваля.