Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Предложение за основаване на награден фонд.
Модератор: dantho.mihov
- петър власев
- разбира нещата
Re: Предложение за основаване на награден фонд.
Точно това ми беше и мисълта,че от парата по-галям стимул в днешно време няма каквото и да си говорим.GODzillata написа:Идеята кефи отвсякъде!
Досега ИАРА са получавали пари за да НЕ си вършат работата - под форма на заплати и рушвети.
Мисля, че няк'ви морални награди няма да са им стимул, защото "всичко е пари, приятелю" - та нека се придържаме към първоначалната идея и да съберем фонд в КЕШ.
1000 човека да се включат с по 5 лева - ще бъдат идеални коледни премии за другата година на най-доброто звено на ИАРА.
Пък за инфото кое подразделение е най-доброто за годината има от къде да с вземе както си казал.
Дайте идея как и кой да открие сметката.Според мен ще най-добре на името на Барута ,ако няма нищо напротив разбира се.
я чувствась себя очен хорошо
-
- вече хвърля и на тежко
-
- фен клуб-скобар
Аз пък мисля ,че няма да стане нищо.
Цялата Мара втасала ,та сега и на някой кинти да събираме.
То ...за акцията за децата вървят трудно нещата ...
Цялата Мара втасала ,та сега и на някой кинти да събираме.
То ...за акцията за децата вървят трудно нещата ...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Според мен това няма да даде резултат.Докато не се научим ние самите да спазваме правилата и да сме коректни с нас самите нищо няма да се промени.Какво имам предвит ли :колко хора от нас връщат маломерни рибки,колко хора ходят с по една пречка на реката и т.н.....та ние не спираме на пешеходна пътека камо ли други неща.
тои не умира1912
- carpsliven2
- сериозен играч
Подкрепям напълно идеята

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- Румбата
- разбира нещата

Аз подкрепям идеята !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- сериозен играч
Ам добре де ,нема лошо , ама аз изкам да направим фонд за най-добър учител,най добър баща,дядо ,майка, татко,стринка ,вуйна ,вуйчо,политик ,магазинер ,...........??? Комунизма си отиде -аде освестете са малко де 

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- ще става разбирач
Браво!lovo-бай СТОЯН написа:Ам добре де ,нема лошо , ама аз изкам да направим фонд за най-добър учител,най добър баща,дядо ,майка, татко,стринка ,вуйна ,вуйчо,политик ,магазинер ,...........??? Комунизма си отиде -аде освестете са малко де

Последно промяна от outsider 59 на Пон Ное 30, 2009 8:41 pm, променено общо 1 път.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Дам... за първи път съм против идея във форума!!!
Принципно е добро хрумване не отричам.... обаче, обаче, обачееее.... като изряден данъкоплатец и човек, който си плаща членския внос - билетче, нема как да тане...
Аз съм научен, че награда се дава за заслуги...
п.п а Вие не се пиреснявайте за държавния служител ще има и 13 заплата, а за ръководителите и 14и15
така е от години така и ще бъде.... 
Принципно е добро хрумване не отричам.... обаче, обаче, обачееее.... като изряден данъкоплатец и човек, който си плаща членския внос - билетче, нема как да тане...

п.п а Вие не се пиреснявайте за държавния служител ще има и 13 заплата, а за ръководителите и 14и15

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- и господ не е толокова добър
Точно за заслуги говорим. Ако няма такива, си има домове, за събраните стредства.AL KAPONE написа:Дам... за първи път съм против идея във форума!!!
Принципно е добро хрумване не отричам.... обаче, обаче, обачееее.... като изряден данъкоплатец и човек, който си плаща членския внос - билетче, нема как да тане...Аз съм научен, че награда се дава за заслуги...
![]()
п.п а Вие не се пиреснявайте за държавния служител ще има и 13 заплата, а за ръководителите и 14и15така е от години така и ще бъде....

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Бе я вземете ме наградете мене - като гледам,направо заслужавам,щото качествено,редовно и в срок си върша работата.Я се съвземете,бе хора - нали за това се плащат заплатите в държавните служби.Това е нормалната работа-да се изпълняват задълженията и да има резултат.А на Al ..искам да му кажа,че тоя път се изказва неподготвен.Не следи медиите,не е слушал изцепките на Бат Бойко и на тая странна креатура,вреслива лешоядна твар някаква,Саймънчо Дянкооглу.Нема да има не 14 и 15,ами дори и 13-та."Поста пица",бе,и вестници ли не четете?Е,познайте каква велика мотивация ще обхване всичките държавни администрации да претворяват думите на новите Вождове в дела -е точно такава

Искам да трансформирам идеята на г-на Власева
По-добре този новосъздаден фонд да " следи"/награждава /колеги от форума ,доказали със снимки/снимани акции на служители от ИАРА или съставени от тях актове/ или друг веществен материал
Предизвиканото присъствие от тях на контролни органи и съчетано с форумнато им присъствие ,ще направи тази награда по-стойностна и обоснована
А медийната и популярност , смятам че е задължителна

По-добре този новосъздаден фонд да " следи"/награждава /колеги от форума ,доказали със снимки/снимани акции на служители от ИАРА или съставени от тях актове/ или друг веществен материал

Предизвиканото присъствие от тях на контролни органи и съчетано с форумнато им присъствие ,ще направи тази награда по-стойностна и обоснована

Последно промяна от bkd на Сря Дек 02, 2009 6:42 pm, променено общо 2 пъти.
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
bkd написа:Искам да трансформирам идеята на г-на Васильова![]()
По-добре този новосъздаден фонд да " следи"/награждава /колеги от форума ,доказали със снимки/снимани акции на служители от ИАРА или съставени от тях актове/ или друг веществен материал![]()
Предизвиканото присъствие от тях на контролни органи и съчетано с форумнато им присъствие ,ще направи тази награда по-стойностна и обоснована![]()

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Фонда да иде за колеги, които нагледно /снимки и видео/ покажат как те са борили бракониери - вадене и горене на мрежи, бой на ползвалите ги и т.н. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
E,тука подкрепям и с двете ръце и с двата крака,макар да не одобрявам по принцип самодейните изпълнения по отношение прилагането на закона.
Всеки принцип си има изключенията в крайна сметка