Предложение за основаване на награден фонд.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Предложение за основаване на награден фонд.

Мнение от петър власев »

GODzillata написа:Идеята кефи отвсякъде! :smt023

Досега ИАРА са получавали пари за да НЕ си вършат работата - под форма на заплати и рушвети.

Мисля, че няк'ви морални награди няма да са им стимул, защото "всичко е пари, приятелю" - та нека се придържаме към първоначалната идея и да съберем фонд в КЕШ.

1000 човека да се включат с по 5 лева - ще бъдат идеални коледни премии за другата година на най-доброто звено на ИАРА. :idea:
Точно това ми беше и мисълта,че от парата по-галям стимул в днешно време няма каквото и да си говорим.
Пък за инфото кое подразделение е най-доброто за годината има от къде да с вземе както си казал.
Дайте идея как и кой да открие сметката.Според мен ще най-добре на името на Барута ,ако няма нищо напротив разбира се.
я чувствась себя очен хорошо
nikolayyyyyy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikolayyyyyy »

и аз съм съгласен с тази идея :D имате подкрепата ми
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Аз пък мисля ,че няма да стане нищо.
Цялата Мара втасала ,та сега и на някой кинти да събираме.
То ...за акцията за децата вървят трудно нещата ...
каментодоров
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от каментодоров »

Според мен това няма да даде резултат.Докато не се научим ние самите да спазваме правилата и да сме коректни с нас самите нищо няма да се промени.Какво имам предвит ли :колко хора от нас връщат маломерни рибки,колко хора ходят с по една пречка на реката и т.н.....та ние не спираме на пешеходна пътека камо ли други неща.
тои не умира1912
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Подкрепям напълно идеята
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D Идеята е чудесна ! И ще стане ! Годзилата е прав - всичко е пари ! Пък и щом има от къде да се вземе информацията за по,по , най !
Аз подкрепям идеята !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Ам добре де ,нема лошо , ама аз изкам да направим фонд за най-добър учител,най добър баща,дядо ,майка, татко,стринка ,вуйна ,вуйчо,политик ,магазинер ,...........??? Комунизма си отиде -аде освестете са малко де :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
outsider 59
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от outsider 59 »

lovo-бай СТОЯН написа:Ам добре де ,нема лошо , ама аз изкам да направим фонд за най-добър учител,най добър баща,дядо ,майка, татко,стринка ,вуйна ,вуйчо,политик ,магазинер ,...........??? Комунизма си отиде -аде освестете са малко де :drinkers:
Браво! :smt023 Подкрепям Стоян,нали това им е работата,по скоро предлагам да се поощрят хора предотвратили бракониерски,токаджийски и бомбаджийски набези изразявайки гражданска позиция,макар,че това са елементарни неща и за тях не тряа да се чака награда :? между другото никого не ангажирам с казаното!Поздрави!
Последно промяна от outsider 59 на Пон Ное 30, 2009 8:41 pm, променено общо 1 път.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Дам... за първи път съм против идея във форума!!!
Принципно е добро хрумване не отричам.... обаче, обаче, обачееее.... като изряден данъкоплатец и човек, който си плаща членския внос - билетче, нема как да тане... :D Аз съм научен, че награда се дава за заслуги... :D

п.п а Вие не се пиреснявайте за държавния служител ще има и 13 заплата, а за ръководителите и 14и15 :D така е от години така и ще бъде.... :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

AL KAPONE написа:Дам... за първи път съм против идея във форума!!!
Принципно е добро хрумване не отричам.... обаче, обаче, обачееее.... като изряден данъкоплатец и човек, който си плаща членския внос - билетче, нема как да тане... :D Аз съм научен, че награда се дава за заслуги... :D

п.п а Вие не се пиреснявайте за държавния служител ще има и 13 заплата, а за ръководителите и 14и15 :D така е от години така и ще бъде.... :wink:
Точно за заслуги говорим. Ако няма такива, си има домове, за събраните стредства. :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Бе я вземете ме наградете мене - като гледам,направо заслужавам,щото качествено,редовно и в срок си върша работата.Я се съвземете,бе хора - нали за това се плащат заплатите в държавните служби.Това е нормалната работа-да се изпълняват задълженията и да има резултат.А на Al ..искам да му кажа,че тоя път се изказва неподготвен.Не следи медиите,не е слушал изцепките на Бат Бойко и на тая странна креатура,вреслива лешоядна твар някаква,Саймънчо Дянкооглу.Нема да има не 14 и 15,ами дори и 13-та."Поста пица",бе,и вестници ли не четете?Е,познайте каква велика мотивация ще обхване всичките държавни администрации да претворяват думите на новите Вождове в дела -е точно такава :finga: :finga: :finga:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Искам да трансформирам идеята на г-на Власева :wink:
По-добре този новосъздаден фонд да " следи"/награждава /колеги от форума ,доказали със снимки/снимани акции на служители от ИАРА или съставени от тях актове/ или друг веществен материал :idea:
Предизвиканото присъствие от тях на контролни органи и съчетано с форумнато им присъствие ,ще направи тази награда по-стойностна и обоснована :idea:
А медийната и популярност , смятам че е задължителна :wink:
Последно промяна от bkd на Сря Дек 02, 2009 6:42 pm, променено общо 2 пъти.
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

bkd написа:Искам да трансформирам идеята на г-на Васильова :wink:
По-добре този новосъздаден фонд да " следи"/награждава /колеги от форума ,доказали със снимки/снимани акции на служители от ИАРА или съставени от тях актове/ или друг веществен материал :idea:
Предизвиканото присъствие от тях на контролни органи и съчетано с форумнато им присъствие ,ще направи тази награда по-стойностна и обоснована :idea:
А медийната и популярност , смятам че е задължителна :wink:
:smt023
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Фонда да иде за колеги, които нагледно /снимки и видео/ покажат как те са борили бракониери - вадене и горене на мрежи, бой на ползвалите ги и т.н. :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

E,тука подкрепям и с двете ръце и с двата крака,макар да не одобрявам по принцип самодейните изпълнения по отношение прилагането на закона. :D Всеки принцип си има изключенията в крайна сметка :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”