Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Празнична среща
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Празнична среща
не че се съмнявам в Тошето ма си е късно органик/газирано ,,мислим, ма колко да мислим ,а той знае ли за идеята ?: за по лесно на всички ,дайте да питаме ,преди да пипаме ,кой куверт да спретнеме че да ни вземат там ,аз съм за ,кой ще пита?ТОШЕ+Е+Е дай оферта? че ми омръзна от недомлъвки а си е пиков сезон навсякъде и ...........в кулата да се пита че то не пита! ей го ДОДИ ал файетната дата.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
И аз ще мога да дойда на 23-ти,само да се изясни къде ще се сбираме,без претенции съм кула,але хаус някъде в София... 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Е вече със сигурност съм с Вас 

-
- новобранец
Бройте мен и колежката. "При водната кула" в кв. "Лозенец" на улица "Галичица" ли е, а Тошо в гората срещу "София ленд"?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е последно къде ще е срещата ?
drat написа:Май ще да е тайна срещата. По стар масонски обичай.

абе ние ще намерим къде да се напием ама защо да е така
- Диканаров
- кандидат преподавател
Немога да разбера какво става! Преди се събирахме по 30-40 приятели и винаги оставаше сума за общата каса след плащане на сметката! И ни беше хубаво и имаше понякога продължения. Сега нещо трудно се събираме и няма този ентосиазъм у организаторите! Да не е причината в някой колега, който не е коректен при плащане и да е натоварил организаторите с неговите сметки! Ако има такова нещо, предлагам да няма обща сметка и всеки да си плаща поръчаното. Аз поне така правя. Поръчвам си от ценоразписа, смятам си стойността и прибавям 2-3 лв. за сервитьорката. Оставям си парите още при поръчката. Ако си всеки плаща масрафа, няма да се получават инфекции между приятели от "забравяне"!
Приемам 23.12 като дата и Водната кула или при Тошко, като място! Остава да се уточни мястото! Няма вече време приятели!
Решавайте по-бързо!

Приемам 23.12 като дата и Водната кула или при Тошко, като място! Остава да се уточни мястото! Няма вече време приятели!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз съм за при Тошко.Ако решите и при Кулата пак ще доида .Диканаров написа:Немога да разбера какво става! Преди се събирахме по 30-40 приятели и винаги оставаше сума за общата каса след плащане на сметката! И ни беше хубаво и имаше понякога продължения. Сега нещо трудно се събираме и няма този ентосиазъм у организаторите! Да не е причината в някой колега, който не е коректен при плащане и да е натоварил организаторите с неговите сметки! Ако има такова нещо, предлагам да няма обща сметка и всеки да си плаща поръчаното. Аз поне така правя. Поръчвам си от ценоразписа, смятам си стойността и прибавям 2-3 лв. за сервитьорката. Оставям си парите още при поръчката. Ако си всеки плаща масрафа, няма да се получават инфекции между приятели от "забравяне"!![]()
Приемам 23.12 като дата и Водната кула или при Тошко, като място! Остава да се уточни мястото! Няма вече време приятели!Решавайте по-бързо!
......................не е това причината,просто последно време липсва "кислород "във форумаДиканаров написа:Немога да разбера какво става! Преди се събирахме по 30-40 приятели и винаги оставаше сума за общата каса след плащане на сметката! И ни беше хубаво и имаше понякога продължения. Сега нещо трудно се събираме и няма този ентосиазъм у организаторите! Да не е причината в някой колега, който не е коректен при плащане и да е натоварил организаторите с неговите сметки! Ако има такова нещо, предлагам да няма обща сметка и всеки да си плаща поръчаното. Аз поне така правя. Поръчвам си от ценоразписа, смятам си стойността и прибавям 2-3 лв. за сервитьорката. Оставям си парите още при поръчката. Ако си всеки плаща масрафа, няма да се получават инфекции между приятели от "забравяне"!![]()
Приемам 23.12 като дата и Водната кула или при Тошко, като място! Остава да се уточни мястото! Няма вече време приятели!Решавайте по-бързо!

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Вече е късно за капризи вече е къдет ни приема датата днес е 17.12. и само си говорим.eminem94 написа:Аз съм за при Тошко.Ако решите и при Кулата пак ще доида .
Дали при Тошко дали в.кула дали Борсалино дали на марс или на маината си,по важно е да се съберем да на някои ще им е про далече ама при сметка 20-40лв. 5 или 10 км. кво значение широкия център кадето и да е мисля че всички ще са устроени.
купон да е
Хайде бе съфорумците,празнична среща наближава.
А местото още не се знае.

СЪНДИ написа:Хайде бе съфорумците,празнична среща наближава.![]()
Май ще си остана само с мерака и домашно гости в Столицата