Празнична среща

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Празнична среща

Мнение от HOOLIGAN »

за 23.12 става, бройте и мен!
Изображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

не че се съмнявам в Тошето ма си е късно органик/газирано ,,мислим, ма колко да мислим ,а той знае ли за идеята ?: за по лесно на всички ,дайте да питаме ,преди да пипаме ,кой куверт да спретнеме че да ни вземат там ,аз съм за ,кой ще пита?ТОШЕ+Е+Е дай оферта? че ми омръзна от недомлъвки а си е пиков сезон навсякъде и ...........в кулата да се пита че то не пита! ей го ДОДИ ал файетната дата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

И аз ще мога да дойда на 23-ти,само да се изясни къде ще се сбираме,без претенции съм кула,але хаус някъде в София... :)
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Е вече със сигурност съм с Вас :drinkers:
elefant65
новобранец
новобранец

Мнение от elefant65 »

Бройте мен и колежката. "При водната кула" в кв. "Лозенец" на улица "Галичица" ли е, а Тошо в гората срещу "София ленд"?
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Е последно къде ще е срещата ?
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Май ще да е тайна срещата. По стар масонски обичай. :wink:
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

drat написа:Май ще да е тайна срещата. По стар масонски обичай. :wink:
:wink:
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

абе ние ще намерим къде да се напием ама защо да е така
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Немога да разбера какво става! Преди се събирахме по 30-40 приятели и винаги оставаше сума за общата каса след плащане на сметката! И ни беше хубаво и имаше понякога продължения. Сега нещо трудно се събираме и няма този ентосиазъм у организаторите! Да не е причината в някой колега, който не е коректен при плащане и да е натоварил организаторите с неговите сметки! Ако има такова нещо, предлагам да няма обща сметка и всеки да си плаща поръчаното. Аз поне така правя. Поръчвам си от ценоразписа, смятам си стойността и прибавям 2-3 лв. за сервитьорката. Оставям си парите още при поръчката. Ако си всеки плаща масрафа, няма да се получават инфекции между приятели от "забравяне"! :wink:

Приемам 23.12 като дата и Водната кула или при Тошко, като място! Остава да се уточни мястото! Няма вече време приятели! :idea: Решавайте по-бързо!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Диканаров написа:Немога да разбера какво става! Преди се събирахме по 30-40 приятели и винаги оставаше сума за общата каса след плащане на сметката! И ни беше хубаво и имаше понякога продължения. Сега нещо трудно се събираме и няма този ентосиазъм у организаторите! Да не е причината в някой колега, който не е коректен при плащане и да е натоварил организаторите с неговите сметки! Ако има такова нещо, предлагам да няма обща сметка и всеки да си плаща поръчаното. Аз поне така правя. Поръчвам си от ценоразписа, смятам си стойността и прибавям 2-3 лв. за сервитьорката. Оставям си парите още при поръчката. Ако си всеки плаща масрафа, няма да се получават инфекции между приятели от "забравяне"! :wink:

Приемам 23.12 като дата и Водната кула или при Тошко, като място! Остава да се уточни мястото! Няма вече време приятели! :idea: Решавайте по-бързо!
Аз съм за при Тошко.Ако решите и при Кулата пак ще доида .
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Диканаров написа:Немога да разбера какво става! Преди се събирахме по 30-40 приятели и винаги оставаше сума за общата каса след плащане на сметката! И ни беше хубаво и имаше понякога продължения. Сега нещо трудно се събираме и няма този ентосиазъм у организаторите! Да не е причината в някой колега, който не е коректен при плащане и да е натоварил организаторите с неговите сметки! Ако има такова нещо, предлагам да няма обща сметка и всеки да си плаща поръчаното. Аз поне така правя. Поръчвам си от ценоразписа, смятам си стойността и прибавям 2-3 лв. за сервитьорката. Оставям си парите още при поръчката. Ако си всеки плаща масрафа, няма да се получават инфекции между приятели от "забравяне"! :wink:

......................не е това причината,просто последно време липсва "кислород "във форума :idea: :?
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

eminem94 написа:Аз съм за при Тошко.Ако решите и при Кулата пак ще доида .
Вече е късно за капризи вече е къдет ни приема датата днес е 17.12. и само си говорим.

Дали при Тошко дали в.кула дали Борсалино дали на марс или на маината си,по важно е да се съберем да на някои ще им е про далече ама при сметка 20-40лв. 5 или 10 км. кво значение широкия център кадето и да е мисля че всички ще са устроени.
купон да е
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Хайде бе съфорумците,празнична среща наближава. :D
А местото още не се знае. :shock:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »