Аз ли не съм добре!?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Аз ли не съм добре!?

Мнение от Венцислав Чанков »

Всеки уважаващ себе си човек трябва да пише правилно и грамотно.Поне най-елементарните неща-главна буква,запетая и др.Тъй мисля аз,който не е съгласен с мен,моля да ме извини.
Аватар
r699
фен клуб-скобар

Мнение от r699 »

kostakosta написа:Доста чета в този сайт и рядко пиша.Не защото съм неграмотен,но....... има колеги,които това май въобще не ги притеснява.За да онагледя мнението си ще ви предложа следния цитат:

колеги днеска ходих на арката на прибои .висях цяал ден и нищо ама апсалутно капо :smt011 .друк път поне даваше нещо една щука или клен ,тъкаче ако сте решили да ходите там няма смисъл по добре на стефъново там кълве време на време .успех колеги. :drinkers:

Не искам да се правя на цербер, но това е направо кощунство с българския език.От доста време забелязвам,че се пише тотално неграмотно (не само тук) но този направо ме застреля!
Колеги!Не може да се иска всеки да е спец в българския език.И аз не съм-само един прост инженер съм.Но като не можеш да пишеш поне малко грамотно-инсталирай си някаква програмка за правопис бе колега!Защо трябва да се излагаш пред толкова хора!?
колега несе обиждаи аз ъм чужденец :roll:
Аватар
r699
фен клуб-скобар

Мнение от r699 »

bat`venci написа:Всеки уважаващ себе си човек трябва да пише правилно и грамотно.Поне най-елементарните неща-главна буква,запетая и др.Тъй мисля аз,който не е съгласен с мен,моля да ме извини.
цитирам и на теб че съм чужденец :drinkers:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

bisqo написа:Не се опитвай да повдигаш такива въпроси, че ще почнат да търсят и най-малките грешки и запетайки. Има някой хора тук дето са големи лингвистици и само чакат някой като теб.
Муахахаха....усещам камъни в моята градина... :roll:

Прав си, Биско, прав си, липсват му запетайки на колегата, който е започнал темата, но той поне си признава, че е само един "прост инженер". :mrgreen:

Продължавам да поддържам мнението си, че НЕ може неграмотни да повдигат въпрос за грамотност! :idea: :idea: :idea:

Бисерееееееееее, Марко го е написал с червени букви - НЯМА дума в българския език, която да завършва на "Й" в множествено число!!!

Така че - да! - НякоИ хора тук са големи лингвистици, но ти не си от тях! :P :lol:
Последно промяна от GODzillata на Сря Дек 02, 2009 9:20 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

борислав енчев написа:Сигурен съм че си разбрал колегата какво иска да каже.Почти всички подобни грешки са поради това че тези колеги са свикнали да пишат на латиница и просто си цъкат същите клавиши.Важното според мен е да си лафим за риболов ,а тези грешки хич не ги отбелязвам.
Точно това е проблема.
Да се надяваме ,че все някога ще проумеят ,че да пишеш на БЪЛГАРСКИ е най правилно.
Да им простим.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

В голям брой сайтове има изисквания вече, да се пише на кирилица и правилен български език.И това са силни и търсени сайтове,на които Админите уважават българския език,това ще помогне според мен постепенно на учасниците(щях да напиша юзърите :oops: )да пишат правилно,ако искат да участват с интересите си.Общо взето горко им на модераторите :lol:
А сега де? :roll:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Моряка написа:...Общо взето горко им на модераторите :lol:
С една дума - горко му на Марко! :wink: ...'щото другите модове...и те са като юзърите...ъъъ...пардон - като учасТниците. :mrgreen:
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

С една дума - горко му на Марко! ...'щото другите модове...и те са като юзърите...ъъъ...пардон - като учасТниците.
Той Марко май не е мод в момента сякаш. :?:
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

борислав енчев написа:...
Той Марко май не е мод в момента сякаш. :?:
Човек вече не може да им хване спатиите, ту са модове, ту не са. :roll:
Барута наскоро беше съвсем обикновен за малко. :lol:
Ама Марко ако не е...хм, жалко!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Marco Polo написа:Напрежението е голямо, не издържах, за което се извинявам.
Не бях обръщал внимание...
Решението си е твое, жалко, че форума загуби мод като теб! :smt023
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

колегата ви каза,че е чужденец :!: можем да влезем в положение и да проявим малко разбиране
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

За което сте прави, прави сте, но след това което казва колегата
r699 написа: колега несе обиждаи аз ъм чужденец :roll:
мисля, че е редно автора на темата да каже едно "Прощавай, не знаех", за да се запази добрия тон все пак
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

На колегата, който повдигна тази тема отговарям веднага, че е добре! Не непременно с правописа, но с желанието да се уважава езика. Аз, като шериф от правописната полиция, много рядко правя директни забележки някому. Достатъчно е това, което стои под подписа ми. Това, че толкова много колеги се включиха в тази поредна дискусия - също е радостно. Ако не пазим езика си - предаваме миналото си и нехаем за бъдещето на децата и внуците ни. Който е неграмотен на родния си български, той ще си е неграмотен и на чуждите езици. Ако колегата, който заяви, че е чужденец казва истината - браво за неговия български :!: Вярвам, че е отражение на грамотността му в неговия роден език, но там тя е значително по-добра. Ами, това е!
Извинявайте :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

Годзила-моля те коригирай ми текста, с който започнах темата.
А и аз не говоря за запетайки, главни букви и тем подобни дреболии.
Говоря за колегата, когото цитирах и който се оказа чужденец. Извинявам се на колегата-нищо лично както се казва.Има много българи, които пишат по-неграмотно и от него. Говоря за българи, които пишат:

УПЩИЖИТИЕ = общежитие написано от българин, който 4 години живее във въпросното общежитие

Боргаз = Бургас пак написано от българин, който почти всяка седмица пътува до Бургас и сигурно има поне 10 табели на пътя!!!
Да изброявам ли още примери!?
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Ето и аз сам чужденец,и права всички усилиа да писам добре.Ама ми липсват неколко ваши слова.Бих искал да ги притежавам,има ли шанс?Така ,бих писал сигурно подобре от сега :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Заключено

Обратно към “Разни”