Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Дилема относно тройките на воблерите.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Дилема относно тройките на воблерите.
Ето с тези воблери ще започна Павка.Не на последно място искам да спомена, че ще ходя по Дунав и каналаите.

Блесните са ясни, те са си с една тройка, а малките воблерчета мисля да ги оставя само със задна тройка

Блесните са ясни, те са си с една тройка, а малките воблерчета мисля да ги оставя само със задна тройка

-
- сериозен играч
не съвсем по темата ама по каналит пробвай и на силикони задължително .По наблюдение малко по надолу и отдавна ( Братислава ) по каналите ловяха бяла риба и щука
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Въх ! Косьо , гледам че за сериозни риби ще ходиш
При тоя размер воблери решението е две единички щото където и да сложиш тройката ще има много гелета . Препоръчвам ти единичките на Тиемко , не вярвам да ги няма по Виената 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ако не е спам и нахално...
Дали може да получа излишните тройки, че имам доста осакатени примамки? 
Сега по темата.... практиката показва а историята разказва, че повечето риби са уловени на коремната тройка!
Успех
п.п Във Виена има забрана за риболов на определини места по реката! Които се водят нещо като резерват ли нещо от сорта на паметници! Справка къде може да се лови и какво по цялото течение на рекатата в Австрия може да се вземе от тяхната зелена организация, която централата им се намира до "Юзбанхов" му казват... това май е няква гара, обаче и това не съм сигурен...

Сега по темата.... практиката показва а историята разказва, че повечето риби са уловени на коремната тройка!

Успех
п.п Във Виена има забрана за риболов на определини места по реката! Които се водят нещо като резерват ли нещо от сорта на паметници! Справка къде може да се лови и какво по цялото течение на рекатата в Австрия може да се вземе от тяхната зелена организация, която централата им се намира до "Юзбанхов" му казват... това май е няква гара, обаче и това не съм сигурен...

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Павел Иванов
Абе Ангелчо то по принцип на първо четене доста хора споменават че във Виена няма много смисъл да се лови в Реката за разлика от по каналите примерно ама айде де 

Павел Иванов
Павел Иванов
Според мен трябва да се оставят коремните тройки, а задната да се замени с единична, което мисля, че е позволено.
п.п. Модерирах малко спам от приятели.

п.п. Модерирах малко спам от приятели.

- barutchiata ©
- Администратор
Батковци мерси за съветите, като има развитие по темата ще пиша.
Бате тука няма как да сбъркаш да ловиш в забранено, понеже всеки си плаща за определено место и може да се лови единствено и само там.AL KAPONE написа: п.п Във Виена има забрана за риболов на определини места по реката! Които се водят нещо като резерват ли нещо от сорта на паметници! Справка къде може да се лови и какво по цялото течение на рекатата в Австрия може да се вземе от тяхната зелена организация, която централата им се намира до "Юзбанхов" му казват... това май е няква гара, обаче и това не съм сигурен...![]()
![]()
махай предната без да се замисляш
ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ! - СИ ИМА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ 

доказано е че хищника почти винаги атакува отзад преследваната мишена
ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ! - СИ ИМА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ 

- Павел Иванов
Не е доказано 

Павел Иванов
Павел Иванов
подгонва от зад но атакува от страни, наблюдавал съм примамката в плитчините как кефала и костура подгонват примамката, настигат я от едната страна и така атакуват. Една тройка на корема, защото от която и старана да нападне ще срещне жило, а на гъза единичка защото ако атакува отзаде ще налапа цялата задница.gerdemon написа:доказано е че хищника почти винаги атакува отзад преследваната мишена
моята теория

кьоркефали
За другите хищници не знам, но за кефала е вярно горното ...
На "коремната" тройка се хващат доста от тях. Аз не махам никоя, но ако трябва, понеже която и да се отстрани напълно е кофти - ще сложа единични куки вместо тройки.
На "коремната" тройка се хващат доста от тях. Аз не махам никоя, но ако трябва, понеже която и да се отстрани напълно е кофти - ще сложа единични куки вместо тройки.
"Щастие за всички, щастие даром!"
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ааааааа няма такава работаFat написа:На "коремната" тройка се хващат доста от тях.

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Всяка риба атакува различно. Щуката например винаги атакува и захапва през корема,а след това превърта и гълта откъм опашката, но съм забелязал, че се зашива за коремната тройка, а задната се забива по главата и отстрани. Ипри воблер и при Драшкович се наблюдава това. Но винаги има и изключения от общите правила.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Атаката зависи от примамката. Блесната например винаги я напада отзадFat написа:За другите хищници не знам, но за кефала е вярно горното ...

Воблерите ги напада отзад почти винаги, НО цикадата винаги изотдолЕ