Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Не е риба , но е дори по-лошо....
Модератор: bobopeli
- dedeff
- разбира нещата
Re: Не е риба , но е дори по-лошо....
Колега ти май не правиш разлика между това,да държиш риба в ръцте си и по твое усмотрение и преценка да и дариш живот и отрязаната глава на елен да го визкресиш,ами трудна работа,дори невъзможна.prokop4o написа:леле вие какво направихте една нормална снимка.каква е разликата да се снимаш с уловена риба.в случия има елен.трофея си е трофей.
мали как да се погледна в огледалото
Без жени можем,без риболов не можем!
- prokop4o
- ще става разбирач
...каква е разликата ..в случия има елен.трофея си е трофей...
когато се обработи по подходящия начин, иначе си е труп, отрязана глава, и т.н. Както жандармеристите навремето са си набавяли ТРОФЕИ от партизаните, нали?
Е това е самата ИСТИНА:
какво искашда кажеш с това че докато не хвана 40кг шаран този не е трофей за мен.
или че на тази жена (ако тя го е убила де)не е трофей.
когато се обработи по подходящия начин, иначе си е труп, отрязана глава, и т.н. Както жандармеристите навремето са си набавяли ТРОФЕИ от партизаните, нали?
Е това е самата ИСТИНА:
какво искашда кажеш с това че докато не хвана 40кг шаран този не е трофей за мен.
или че на тази жена (ако тя го е убила де)не е трофей.
- prokop4o
- ще става разбирач
dedeff написа:Колега ти май не правиш разлика между това,да държиш риба в ръцте си и по твое усмотрение и преценка да и дариш живот и отрязаната глава на елен да го визкресиш,ами трудна работа,дори невъзможна.prokop4o написа:леле вие какво направихте една нормална снимка.каква е разликата да се снимаш с уловена риба.в случия има елен.трофея си е трофей.
мали как да се погледна в огледалото
аз вече си мисля че искате да кажете не на лова и на снимката с улава.
ако е това не изкам да споря мнението си е ваше аз казах моето.
и поздрави към всички

-
- вече хвърля и на тежко
за тези които мислят че тва е нормално,след няколко години ще мрънкате че дивите животни са пред изчезване и че всеки ден ще се вписват хиляди видове животни в червената книга,ТОГАВА НОРМАЛНО ЛИ ЩЕ Е !!!

- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нормална снимка на Американско семейство на спортсмен.Това е White Tail Deer (Белоопашат Елен)-много популярен ловен обект.Ако добавим и факта,че голяма част от активно спортуващите ловен спорт американци имат собствени ловни земи от по 600-600 декара,често с езерца и реки1ки нимаващи през тях,където със семейството разпускат,правят си землянки,хранилки за дивеча,стойки за стрелба с ловен лък по дърветата,пътеки за ATV-та...Лова е по-стар от човечеството.И стига да се поддържа досброто здраве на дивечовата популация няма нищо лошо в това!Elfi написа:Днес случайно попаднах на това и се възмутих искренно! Не мога да повярвам че има такива хора! Изроди! И още по-лошото е , че 31 човека във фейсбук са "харесали това"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам, може би така се възпитават деца, в мен ли е грешката??
http://funbook7.com/?p=383![]()
![]()
Дори по време на кампанията за вицепрезидент на Сара Пейлин,която е губернатор на Аляска бяха показани доста нейни снимки по време на лов на вълци,елени,мечки...където тя беше със семейството си.Така го разбират хората живота и мен ме кефи тази свобода-не е по хуманно да теглиш ножа на прасето за коледа-същото е.
- prokop4o
- ще става разбирач
браво един нормално стъпил на земятя.
СимбаТ , Мореплавателю, имах предвид "големите смешки", "родители и семейство", възпитание на ДЕЦАТА! Не можеш да ми говориш за американско семейство, при положение че заглавието на снимката е "Вижте какво МАМА донесе вкъщи!" Това се е случило в БГ ! Вникни в снимката, Херодот ти пусна жокер!
Прокоп4о, на теб нямам какво да ти кажа, той живота ще ти го каже!
Прокоп4о, на теб нямам какво да ти кажа, той живота ще ти го каже!