Доброволци към ИАРА - КАК?!?

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Доброволци към ИАРА - КАК?!?

Мнение от slivnalia »

GODzillata написа:[
А и доколко сериозно звучи това да стане доброволен" сътрудник към ИАРА?! :shock:

...кучетата си лаят, керванът си върви...
Кире аз пък се кефя на млади и будни хора.О.К съгласен съм че може и да не се получи нищо,почти съм сигурен ,ама ако кучетата почнат да хапят а не само да лаят, не мисля че това е невъзможно.
Опссс обърках се ,нали пък наведена глава сабя не я сече,да ама като се наведем така добре се наместват отзаде ни, и започва една люБоФ :roll: :oops:
Що пък да не се променят нещата,докога така ще я караме,не мислиш ли че трябва да има гражданска позиция,каквато и да е тя?
Мисля че има начини и ако се съберат по места риболовците и се срешнат с някой от богопомазаните шеФченца ,може и да се измисли нещо,ако не поне ще си потърсим правата.
За някой може това което написах да са си глупости,ама така мисля аз .Поздрави :wink:
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

feniks84 написа:Няма оправия :?
... с Киро Годзилата! :D
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

slivnalia написа:Кире аз пък се кефя на млади и будни хора.О.К съгласен съм че може и да не се получи нищо,почти съм сигурен ,ама ако кучетата почнат да хапят а не само да лаят, не мисля че това е невъзможно.
Опссс обърках се ,нали пък наведена глава сабя не я сече,да ама като се наведем така добре се наместват отзаде ни, и започва една люБоФ :roll: :oops:
Що пък да не се променят нещата,докога така ще я караме,не мислиш ли че трябва да има гражданска позиция,каквато и да е тя?
Мисля че има начини и ако се съберат по места риболовците и се срешнат с някой от богопомазаните шеФченца ,може и да се измисли нещо,ако не поне ще си потърсим правата.
За някой може това което написах да са си глупости,ама така мисля аз .Поздрави :wink:
Кефиш пич на същото мнение съм. :supz: :smt038
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

slivnalia написа:...ама ако кучетата почнат да хапят а не само да лаят, не мисля че това е невъзможно.
....

100-ян40, така де, аз нЪл зат'ва насъсквам "кучетата" - да почнат да хапят, не само да лаят. :wink: Ама хората са казали, че куче, което лае - не хапе. :roll:

Риболовците по места ако се срещнат с богопомазаните шефченца - к'во ще стане? Шъ пият по идна рикия - и те тва ше е...ако въобще ги приемат.
Виж, малко преди избори може и да ги приемат, че даже и да им обещаят какво ли не....ама за след изборите. :lol:
И то като вземе да стане....мани-мани....ще вървим и ще се препъваме от риби.

Онова за тубата с бензина си го приел буквално, it's a metaphor, както се казва. Основната идея :idea: е, че трябват радикални стъпки за радикални промени!
От коя партия бяха основно всички шефчета от ИАРА?...Кой държеше земеделието и ИАРА-та?
Може да им махнат новините на родния им език, ама шефчетата им си остават! :evil: Да си чул за някой сменен?
Всичко е алъш вериш, анадъм?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз също се избъзиках с колегата :idea: Искам обаче да попитам,какво предложение ще му направите Вие,за справянето с проблема :?: :?: :?: Колко пъти в седмицата са в състояние да се събират по 5-6 човека и да отидат на лов за бракониери :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: Писано е по въпроса в много теми,също така се дадоха много съвети, и до сега нищо не се чу някъде, нещо да е направено.Така че,нищо сериозно не може да излезе от цялата работа - вервайте ми,само си чешем езиците и нищо нестава от нас. :!: :!: :!:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
калоян митев
новобранец
новобранец

Мнение от калоян митев »

циганин или турчин до сега не съм видял с мрежи или с ток,само сме си ние.Аз имам едно решение-нали уловената риба трябва да се пласира,ами ИАРА като е в комбина с бракониерите,то данъчните или как се наричат тези които обикалят по магазините да правят всекидневен контрол на рибарските магазини на стоката им от къде я имат и количеството на продадено и във хладилниците-всеки ден така.Мисля ,че като им секне пласирването на стоката и бракониерсвото ще намалее рязко.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”