Елхово

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Елхово

Мнение от mita4eto »

ГРОЗНА КАРТИНКА!!! :evil: АМАН ей ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

Ще копирам разказа си от другата тема , понеже става въпрос за същата дестинация....
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

salmo написа:Ще копирам разказа си от другата тема , понеже става въпрос за същата дестинация....

...Поради липса на актуално и обнадеждаващо инфо от реките в нашия регион , реших и аз да се присъединя към надпреварата за тунджански скобар в елховския парк... :smt118 Около 30 коли и над 100 рибари... Рибата беше съсредоточена в един участък ,рамките на 100-150м. и буквално беше скубана от естественото си местообитание , от хората заели стратегически позиции... Обикалях , като преяла корнида и се ядосвах хем на рибата ,която въпреки шума и крясъците не си и помисли за напускането на този участък , хем на рибарите(месарите) които пълнеха торбите и чувалите (имаше хора с над 30риби... и кво ли го правят този кокалджак :?: ) и въобще нямаха намерение да си тръгват , хем на себе си , че въпреки проверяването на всички обходни позиции и смяната на различни тактики и стръв , ще остана валат :lol: ...
Еле ,към 4 и половина (16:30) Наско Карнобатскя , който се беше вмъкнал на "стратегическа" позиция , виждайки посърналата ми физиономия , ме извика на неговото място :smt038 , демек до рамото на един чичко от Ямбол...
За краткото време което ми оставаше ,до смрачаване , успях да хвана 6 скобара с които първо: спасих капото и второ: обогатих фауната на р. Средецка (пуснах ги под Авраамов мост). Интересното е , че за последните три години , шести или седми път пускам скобар на това място , а още не съм чул някой да хване... :smt102 дали не може да се аклиматизира... :?: :?:

Изображение

Изображение

Рибите бяха от 500гр. и на горе... Видях някои от колегите да вадят над кило парчета , а запазването на места започва от 12:30 след полунощ :smt101 (един дядо от Елхово ми се оплака , че дошъл в 4 и половина (04:30) и не успял да застане на дашното място и сега имал само около 35 риби за разлика от четвъртък в който "нафъргах у фризъра" два пъти повече... :smt073
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Бах' таз сеч ей ... Нервя се, ама и аз не знам защо... кервана си върви, кучетата си лаят ... рибата продължава да се изтребва поголовно ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”