Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

излет с гости
Re: излет с гости
Ей верно големо приключение се получи!
като тръгнахме с Ивака в 5 сутринта София ни изпрати с проливен дъжд и кучешки студ.
Да обаче щом минахме през тунела "Траянови врата" и се озовахме в друг свят. Нямадъжд, няма студ. Набързо си наваксахме закъснението и в 7 без 15 влизахме с Пловдив.
Там ни посрещна лошата новина за катастрофата на Бутника. Онова идиотче верно се бе насмукало като смок. Как го изтърпя Ицо незнам. Много спокоен човек, ей. На нас ни идеше на неколко пъти да го поошамарим дорде чакахме ченгетата
Оттам набързо на реката. Останахме малко изненадани. Очаквахме голяма силна река , а се оказа че рибите са се наврели у един канал широк 10 метра. Че и порядъчно окупиран се оказа канала. Ивака реши да лови в реката под канала па каквото сабя покаже. Аз започнах да премонтирам. Монтажа ми за бели мрени (плувка 5 гр., повод 0.12 и кука десятка) беше съвиршенно безполезен в тея условия. След много ровене успях да намеря в кутията си една плувка 0.5 гр. и я монтирах. Заметнах и зачаках. Първото ми кълване бе рязко и със завидна съпротива на съперника отсреща. След кратка борба извадих използвана дамска превръзка, от големите
. Набързо я последваха и две носни кърпички
. А риба йок!
Фанах си въдицата и се преместих при Ивака. А той ме изуми с новината че вече е успял да зашие два едри кефала и един СИВЕН. Брях мааааму, ссивен у мръсния канал на Пловдив
Докато се подготвях да му досаждам изведнъж небето се продъни. Като заплющя един дъжд... риболова стана невъзможен:

Те ми и отчаяната, мокра физиономия:

Решихме да събираме и да ходим да се топлим в кафето на жената на Бутника.
Некак си успях да щракна няколко снимки на фамозната пъстърва и кленовете барабар с майстора без да удавя апарата:
Те го къф е самодоволен. Маришки пъстървоубиец!

Некак си издрапахме през калта и се отправихме към Пловдив. Още преди да стигнем там обаче дъжда спря. Това вля нови , луди идеи в главите ни. Набързо се примолихме на домакините след като се поизсушим да направим още един тур на некое маришко местенце. Не трябваше да ги убеждаваме дълго
Озовахме се на едно перспективно изглеждащо място, което обаче ни посрещна с почти ураганен вятър. Заметнахме обаче. Вятъра всячески се опитваше да изтръгне болото от ръцете ми, а и една закачка успя да скъса повода ми , а не ми се връзваше нов в студения вятър тъй че се признах за победен и се отказах. Скоро към мен се присъединиха и останалите. Единствено Ивака упорстваше. Оказа се че той си е навързал цял класьор с куки предварително та може да си къса на воля
И така издържа до 15-тата загубена кука преди да се предаде и да се присъедини към сладката раздумка:

Тъй в забавни рибарски лакърдии убихме още един час и решихме да си ходим. Преди да се сбогуваме с домакините естествено щракнахме една обща снимка за спомен:

Обратния ни път също бе изпълнен с приключения. Първо се озовахме в едно огромно задръстване на окловръстното на Пловдив. Оказа се че причината за него е няколкокилометровата колона автомобили опитващи се да влязат в магазин "Джъмбо". Сигурно без пари даваха нещо...
А после щом минахме тунела... ни посрещна това:

придружено с температура от минус 7 градуса, което на фона на +6-те от другата страна на тунела ни накара да се замислим дали не сме се телепортирали нейде...
В заключение искам да благодаря на гостоприемните домакини от Пловдив за веселото прекарване и да им кажа:
-НИЕ ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!
като тръгнахме с Ивака в 5 сутринта София ни изпрати с проливен дъжд и кучешки студ.
Да обаче щом минахме през тунела "Траянови врата" и се озовахме в друг свят. Нямадъжд, няма студ. Набързо си наваксахме закъснението и в 7 без 15 влизахме с Пловдив.
Там ни посрещна лошата новина за катастрофата на Бутника. Онова идиотче верно се бе насмукало като смок. Как го изтърпя Ицо незнам. Много спокоен човек, ей. На нас ни идеше на неколко пъти да го поошамарим дорде чакахме ченгетата

Оттам набързо на реката. Останахме малко изненадани. Очаквахме голяма силна река , а се оказа че рибите са се наврели у един канал широк 10 метра. Че и порядъчно окупиран се оказа канала. Ивака реши да лови в реката под канала па каквото сабя покаже. Аз започнах да премонтирам. Монтажа ми за бели мрени (плувка 5 гр., повод 0.12 и кука десятка) беше съвиршенно безполезен в тея условия. След много ровене успях да намеря в кутията си една плувка 0.5 гр. и я монтирах. Заметнах и зачаках. Първото ми кълване бе рязко и със завидна съпротива на съперника отсреща. След кратка борба извадих използвана дамска превръзка, от големите

Фанах си въдицата и се преместих при Ивака. А той ме изуми с новината че вече е успял да зашие два едри кефала и един СИВЕН. Брях мааааму, ссивен у мръсния канал на Пловдив

Докато се подготвях да му досаждам изведнъж небето се продъни. Като заплющя един дъжд... риболова стана невъзможен:

Те ми и отчаяната, мокра физиономия:

Решихме да събираме и да ходим да се топлим в кафето на жената на Бутника.
Некак си успях да щракна няколко снимки на фамозната пъстърва и кленовете барабар с майстора без да удавя апарата:
Те го къф е самодоволен. Маришки пъстървоубиец!

Некак си издрапахме през калта и се отправихме към Пловдив. Още преди да стигнем там обаче дъжда спря. Това вля нови , луди идеи в главите ни. Набързо се примолихме на домакините след като се поизсушим да направим още един тур на некое маришко местенце. Не трябваше да ги убеждаваме дълго

Озовахме се на едно перспективно изглеждащо място, което обаче ни посрещна с почти ураганен вятър. Заметнахме обаче. Вятъра всячески се опитваше да изтръгне болото от ръцете ми, а и една закачка успя да скъса повода ми , а не ми се връзваше нов в студения вятър тъй че се признах за победен и се отказах. Скоро към мен се присъединиха и останалите. Единствено Ивака упорстваше. Оказа се че той си е навързал цял класьор с куки предварително та може да си къса на воля

И така издържа до 15-тата загубена кука преди да се предаде и да се присъедини към сладката раздумка:

Тъй в забавни рибарски лакърдии убихме още един час и решихме да си ходим. Преди да се сбогуваме с домакините естествено щракнахме една обща снимка за спомен:

Обратния ни път също бе изпълнен с приключения. Първо се озовахме в едно огромно задръстване на окловръстното на Пловдив. Оказа се че причината за него е няколкокилометровата колона автомобили опитващи се да влязат в магазин "Джъмбо". Сигурно без пари даваха нещо...
А после щом минахме тунела... ни посрещна това:

придружено с температура от минус 7 градуса, което на фона на +6-те от другата страна на тунела ни накара да се замислим дали не сме се телепортирали нейде...
В заключение искам да благодаря на гостоприемните домакини от Пловдив за веселото прекарване и да им кажа:
-НИЕ ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздравления за всички
и големо браво за упоритоста.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

... а тоя с 2.5 промила не го ли арестуваха , та той е директно за затвора

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Браво момчета.Завиждам ви за излета,независимо от лошото време и неприятния инцидент.Сивен на Марица.

Бързай бавно.
- Кузмич
- dreamer
Ицо са разбрах защо не се обади пък аз цял ден скърцам със зъби.
Браво пичове.
Браво пичове.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- Local
- учете се от него
Много емоции, много нещо... браво аз излета и за всичко, просто уникални... 

Клавиатура риба не лови!!!
-
- и господ не е толокова добър
Браво на компанията, където и да отидете все хващате 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Браво момци,страхотна сбирка сте си спретнали
Лошо за колата на Ицо,дано хапне дървото това келеме поне за две годинки!

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Супер приключение е било! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
Браво момци , я вижте там намерете на Сонката и една булка софиянка че му е време вече 

От кадето и да го погледнеш =====БРАВО,БРАВО.БРАВО............
If we each do a little, we can all do a lot
Много рядко пиша във форума ама този път не мога да се въздържа ====БРАВО,БРАВ
О,БРАВО.
О,БРАВО.
If we each do a little, we can all do a lot
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Копелето е с акт за същото провинение.Сложиха му прангите,дадахо го на дознател и т.н.Ама моята задна врата да видим кой ще плаща ,че е стъклопластова д...а и френските измишльотини а и застрохователите и те са едни митничари
.Абе утре ще ми кажат цената в La Torre-Madrid,пазарувал съм от там,пък после ще мислим как да я караме към дома и правим сравнение на цени..Жалко,че се замотахме,кола се купува....Ивак,Кърца с радост ще ви посрещна винаги,дано Господ е с нас при другата среща.Той пак беше де,че можеше и по лошо да е.Времето попречи да се съберем и завидно голяма група,че новината,че ще имаме такива гости от София бързо обиколи на всички скайповете.Майната му,другият път живот и здраве,само,че с преспиване,че пътищата са лоши и си е рискувано да се тръгва по-тъмно.Благодаря ви колеги,че бяхте в този гаден момент до мен,да наистина съм помъдрял,преди няколко години ако се беше случило това,май аз щях да имам дознател.Абе вие гостите от София все успявате да излъжете риби в Марица ,които са митични ,като Оризарските морунажи сивени разни,платики
.Има нещо,ама другият път ще ловим рамо до рамо
Поздрави!

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
Bравос и от мен - А аз 4акам цял ден да спре дъжда , за да отида на Тунджа за риба -но уви не можаx !