Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

за пясъка
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
Re: за пясъка
Ммммммм,ще следя темата с интерес!! 

-
- научил се да хвърля
Не е само този,много са ,иначе всички,като този от снимката,са против бракониерите.lastika написа:
А сега ми кажете колеги за къде е хванат шаранаАко невярвате,че е шаран влезте в галерията ми там снимката е по голяма
А да не говорим че този "колега" напълни един човал![]()
И след няколко дена имаше още щест лодки с подобни монтажчета и дърпаха едри каракуди![]()
П.П За всички които са решили да използват коментара ми като "инфо за водоеема" съм теглил една дълга и много мазна клетва.......![]()
пп.Дано до пролет да отане някоя и друга риба.
лодки,сонари,зимни блесни,полупразен язовир,мирни риби-шаран,каракуда.Ами ВИЕ сте браконери и унищожители.
-
- сериозен играч
Само немога да схвана,какво аджеба имаш против лодките и сонарите?????ringo_6 написа:лодки,сонари,зимни блесни,полупразен язовир,мирни риби-шаран,каракуда.Ами ВИЕ сте браконери и унищожители.

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вижте,не всички тролингисти са такива
Далече съм от тази мисъл.Просто осъждам тези които вършат това

Далече съм от тази мисъл.Просто осъждам тези които вършат това

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- borislav58
- сериозен играч
Даваи де изкараи ги да ги видим .Щом правят такива бракониерски такъми трябва да ги види целия форум.Нямам думи след тази снимка.Що не каза още в началото ми си траикаш.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Много се чудя,на тези от Вас, дет си мислят,че скобара кълве на гола тройка и каракудата и шарана на зимна блесна,ами вземете погледайте малко руски филми за зимното блеснене идете на язовира и вижте как се дърпа,после идете на шестия километър да видите онея четиримата дето дърпат толостолопи посред зима и сравнете риболова.Ами разлика няма да видите.Не може колегата да кара цял катер кажи речи да се пише голям тролингист или спинингист а да ми мята парашути от лодката.Ако чете може да се познае,става въпрос за днес.А за скобарите идете на Струма да видите как се мятат камъни във водата да се размърда пасажа и после говорете.Слука през новата година на всички съвестни риболовци.
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тази снимка е от преди седмица.Но днес на касапницата е присъствал на slayder познат.Той е видял човек с апарат който ги снима и го е питал какво ще прави със снимките,той му отговорил,че е от форума и ще ги побликува.А аз имам само тазиborislav58 написа:Даваи де изкараи ги да ги видим .Щом правят такива бракониерски такъми трябва да ги види целия форум.Нямам думи след тази снимка.Що не каза още в началото ми си траикаш.
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
нямам нищо против за лодките и сонарите,ама да си ловите костура, бялата риба и сома . А шарана и каракудата оставете на хората на които им доставя удоволствие да ги ловят с една въдица на една кука и на стръв.
-
- научил се да хвърля
Само немога да схвана,какво аджеба имаш против лодките и сонарите?????
[/quote]
Зимен период:
Лодката:...да се педвижиш до определеното място...
Сонара:... да фиксираш точното местоположение на голям брой зимуващи мирни риби ...
Блесната:...идеалното средство да изтърмъчиш(косиш),толкова риба,че и тези с мрежите да ти завиждат...

Зимен период:
Сонара:... да фиксираш точното местоположение на голям брой зимуващи мирни риби ...
Блесната:...идеалното средство да изтърмъчиш(косиш),толкова риба,че и тези с мрежите да ти завиждат...
-
- научил се да хвърля
Наблюдавах ги няколко часа.Как един не хвана риба по позволен начин?
[url=http://imageshost.ru/links
/f588aed364b898c650f9e562cfc93b3e]
[/url]

/f588aed364b898c650f9e562cfc93b3e]

Последно промяна от merj66 на Вто Дек 29, 2009 9:37 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
merj66 написа:Само немога да схвана,какво аджеба имаш против лодките и сонарите?????
Зимен период:
Блесната:...идеалното средство да изтърмъчиш(косиш),толкова риба,че и тези с мрежите да ти завиждат...[/quote]
Нещо ме бъркаш с Леонид Брежнев ми се чини!!!!

Нещо ме бъркаш с Леонид Брежнев ми се чини!!!!yzyna написа:merj66 написа:Само немога да схвана,какво аджеба имаш против лодките и сонарите?????Зимен период:

-
- сериозен играч
Ееее тука може много да спорим.Преди няколко дена и аз бях на Пясъчник с лодка и зимна блесна и най-отговорно заявявам,че уловените от мен риби (а също и на колегите от съседната лодка,които не познавам) бяха с куката в устата.Улавянето не беше със засичане а с леко придърпване и след 2-3 сек следваше удара и куката(единична)беше в устата.
П.П Със сигурност ако дърпаш рязко ще закачиш(изтърмъчиш)някоя риба но тук опира и до съвест (или глад)
П.П Със сигурност ако дърпаш рязко ще закачиш(изтърмъчиш)някоя риба но тук опира и до съвест (или глад)
Последно промяна от HAZART на Вто Дек 29, 2009 10:34 pm, променено общо 1 път.