Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

И аз да попитам
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maranzika
- сериозен играч
Re: И аз да попитам
Абе тва го написах,щото знам на кого е снимката ,дето я е показал баш майстора.nasko1971 написа:А и в Холандия ги има !!!Павел Иванов написа:Тези къдет ги е показал Николайчо си се намират много лесно ама примерно човек трябва да се разходи до София , Пловдив , Варна , Бургас или Русе примерно![]()
![]()
![]()

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
баш па съм ги откраднал
илиянски
мислих да напиша че от твое мнение съм ги зел ама си викам ай да не издребняваме
целта на поста ми беше да покажа на колегата как се монтират чибурашките и че няма правилен начин да се вържат с обикновената джиг глава
не че не могат да се монтират и 5 дори една след друга ама не е точно тва целта на занятието
п.п. ца да не ме захапете пак отзаде да спомена че другото цитатче е от страницата на некви видни теоретици дето префърцунено се зоват "стари видри"

илиянски
мислих да напиша че от твое мнение съм ги зел ама си викам ай да не издребняваме
целта на поста ми беше да покажа на колегата как се монтират чибурашките и че няма правилен начин да се вържат с обикновената джиг глава
не че не могат да се монтират и 5 дори една след друга ама не е точно тва целта на занятието

п.п. ца да не ме захапете пак отзаде да спомена че другото цитатче е от страницата на некви видни теоретици дето префърцунено се зоват "стари видри"

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
-
- вече хвърля и на тежко
http://www.masterfishing.bg/cgi-bin/e-c ... y&var2=033
тук като гледам има различни грамажи , май в Стара Загора имахте техен магазин .
тук като гледам има различни грамажи , май в Стара Загора имахте техен магазин .
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Галински,има глави големи 25 гр мисля с 4/0 куки скоро си купих обади се утре и ще ти кажа дали има още.Пък чибурашките на канеле ги има почти навсякъде но са останали само 10 грамовите.Както каза Наско при пецата има ама големите грамажи са с 5/0 куки требе и по-големи шадове,туистери да купуваш!

Където качеството е от значение!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Как ш зема да те назова аз тебебаш_майстора написа:... дето префърцунено се зоват ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:

уууупс нещо накриво ли стъпих или не си обедвал още и затва "тичаш да апеш"

п.п. така става тя кат няма кой да обясни на човека кое как се случва та се налага такива кат мен дето го не знаят тва чудо за кво служи да го обясняват
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- Skorpi
- сериозен играч
Днес се качих до Меденката и купих 3-4 бр. на 26г то май нямаше и повече ама пък набарах от чиборашките на същият грамаж малко по скъпи ама ще вършат работа

Взех и някоя друга силиконка с топчетата в опашката. Та вече съм на дръж се рибо че ида
Благодаря на всички отзовали се пожелавам ви весели празници и много риба през новата година
Взех и някоя друга силиконка с топчетата в опашката. Та вече съм на дръж се рибо че ида

Благодаря на всички отзовали се пожелавам ви весели празници и много риба през новата година

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти