Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НС-7 2010 год.
Модератор: sapuna
Re: НС-7 2010 год.
Против Езерово съм, собственика нещо не го кльопам
.
Любо вероятно е вързал един куп пари за да припечели нещо, особено през забранения период, а ние ще му направим ужасна антиреклама с присъствието на 100 полупияни зелки и още 50 пияни на 100%
. Все още има държавни язовири в центъра на България, които могат да ни понесат простотиите.

Любо вероятно е вързал един куп пари за да припечели нещо, особено през забранения период, а ние ще му направим ужасна антиреклама с присъствието на 100 полупияни зелки и още 50 пияни на 100%

На платено не одим !
- Local
- учете се от него
Гледах аз едни щарковци на щека как си дърпат там и затва ми прибегнаха разни такива мислиsapuna написа:Абсурд!Local написа:Колеги, Кастел може ли да се вмъкне като предложение...

Клавиатура риба не лови!!!
- Romanista
- научил се да хвърля
А риба ще хващаме ли на тази среща или ще ядем и ще пием като пордоти само
Не за друго ми да знам кво да взимам, че няма много място в колата: повече такъми или повече каси, кашони и тарелки хаха...

.....На срещите най-много риба се хваща
.....Ако е през забраната-няма голям избор на водоеми.....Езорово си е чудно

.....Ако е през забраната-няма голям избор на водоеми.....Езорово си е чудно

- Romanista
- научил се да хвърля
А тва Езерово дето се намира до Бодрово (Хасковско) ли е или за друг говорите?
За същото става въпрос,но верно си мисля,че ще е малко нахално вече да напираме за там.Всеки път Любо е нагърбен с голяма част от организацията и отговорностите.Вместо да е на среща,той се чуди ,как да угоди на всички.Освен това ще внесем и малко разнообразие.Има и други язовири,за пример мога да дам яз.Домлян близко до град Карлово.Разрешен е през забраната и е много удобен за подобен тип събирания,също така държи и риба.Намира се и в централната част на страната.Ако не се лъжа,до Ловеч също имаше друг язовир разрешен по това време - Крапец.Вариянти има много,нека да дадем на Любо веднъж право да се отпусне малко.Romanista написа:А тва Езерово дето се намира до Бодрово (Хасковско) ли е или за друг говорите?
TICA FAN
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
А не е ли хубаво да се обмисли идея
да се съберем в София на едно протестче и оттам да идем на среща? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- YordanDanev
- сериозен играч
Яз. Домлян е добро предложение, и самия язовир отговаря на нуждите за такава голяма среща 

- drat
- разбира нещата
Първо мисля, че трябва да се уточни дата, примерно 6,7,8,9 са почивни дни.
Второ да се предложат няколко подходящи водоема.
Трето да се гласува за водоем, като гласуват само хора които са сигурни, че могат да присъстват на определените дати.
Трето да се гласува за водоем, като гласуват само хора които са сигурни, че могат да присъстват на определените дати.

-
- кандидат преподавател
Съгласен съм с Ванкатаdrat написа:Първо мисля, че трябва да се уточни дата, примерно 6,7,8,9 са почивни дни.

И преди да се предлага Езерово като водоем, не е ли добре, Любо да изкаже първо мнение по въпроса 

Тая тема е за дискусии относно НС 7 - има много време още до анкетите 

- krokibg
- учете се от него
Аз когато кажа веднъж нещо,назад никога не давам !!! Оставям, Вие сами да решите.Каквото си решите,това ще бъде - ХАИ

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ми то след този пост , май анкетите за водоем и дата се обезмислятЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Аз когато кажа веднъж нещо,назад никога не давам !!! Оставям, Вие сами да решите.Каквото си решите,това ще бъде - ХАИ![]()
![]()
![]()
![]()

Но все пак - Вие ще решите колеги

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Където и да е, когато и да е, с Вас съм. Тези срещи не са основно за риболов или напиване, а за да се опознаем обменим опит и знания и да сме си полезни. Поне за мен е така, намерил съм доста добри приятели и съм получил много полезна информация на срещите. Няма да споменавам имена но има личности който само като ги видиш си оправяш настроението и се попикаваш от смях, изобщо преживяването се помни много дълго да не кажа за винаги. Единствено не се чустват добре хора които смятат, че трябва да им се обръща специално внимание, винаги е имало по един двама такива и да им кажа от сега, който дойде е желателно да се представи и запознае с хората а не като някои сърдитковци от минали срещи с мнения от сорта на: ми аз отидох ама никои не ми обърна внимание и си тръгнах. Всички са добре дошли на тези срещи.