Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да бьдеме коректни
Модератор: dantho.mihov
Re: Да бьдеме коректни
Я ми кажи ,как ки купил нещо от "Магазина" , като нямаш ни едно мнение там/с изкл.на вчерашното , дет Сапуна го изтри/ven1234 написа: Последния се эащити ............ПРИ ТРАНСПОРТА СА СЕ РАЭВАЛИЛИ????

и ми пусни линк към темата на тея макари

Колега получател е маика ми /НЕ МОГА ДА СИ ОСТАВА ЭАДАЧИТЕ И ДА ЧАКАМ/ Эа това и чак днеска вэех праткатаЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Пак ще се регистрират !!! Намират начин да го направят и това е.Ботовете ги нямаше известно време и ето ги ,пак се появиха.Поне никовете да знаем!Сега запазих на Коко (мой приятел рибар) една фидер пръчка и макара,а колегата я пуска с опция отвори и провери !!!Научете се да изисквате тази опция и тези неща ще престанат.Аз до сега,колкото неща съм взел от форума за мен или за приятели,всичко е било наред.Не е лошо обаче да се изисква тазиопция,аз смятам от сега нататък точно това да правя.След всяко купувам,направо в форума ще искам опция "Отвори и провери",за всеки случай.А когато продавача е сериозен пич и коректен,тои сам предлага опцията![]()
![]()
Вен,Киро е прав,ако си купувал по обява тук от форума,значи имаш никовете на хората.Направи ми впечатление че много бързо се отказваш от 100-200лв,като да са 20 стотинки.Казваи никовете и да приключваме,иначе пак приключваме и с твоя ник.Нали разбираш че ще олекнеш,надявам се не искаш това![]()
![]()
![]()
![]()
-
- и господ не е толокова добър
Проблема е голям
Давай марките на макарите и ще ги изровим от коша, или и тях не знаеш. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- КИРО
- Обратна връзка:
Абе казвай кой ти е направил номера бре.
Модовете знаят какво да правят после.
Модовете знаят какво да правят после.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Илийка - струвами се , че лапето се прай на интересноsnegk написа:Проблема е голямДавай марките на макарите и ще ги изровим от коша, или и тях не знаеш.

- краси12345678
- ще става разбирач
ФОРУМЕН ТРОЛ-ми се струва
не се занимавайте с него.

Последно промяна от краси12345678 на Нед Яну 10, 2010 10:09 pm, променено общо 2 пъти.
Който нож вади сам пада в него.
-
- ще става разбирач
Дано да не грешиш.В смисъл да си се прави на интересен е по-добре отколкото наистина да се продават боклуци във форумаМитев написа:Илийка - струвами се , че лапето се прай на интересноsnegk написа:Проблема е голямДавай марките на макарите и ще ги изровим от коша, или и тях не знаеш.
дано да греша

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
да ТОВА СА
- КИРО
- Обратна връзка:
Не грешиш,иначе нямаше тука да пуска темата.Митев написа:- струвами се , че лапето се прай на интереснодано да греша
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Пиши тогава в "Некоректни" и да видим отговора на колегата dalgia15.ven1234 написа:да ТОВА СА
Не энам как става .Мисля че и това му стига . Чао и успех на всичкиМитев написа:Пиши тогава в "Некоректни" и да видим отговора на колегата dalgia15.ven1234 написа:да ТОВА СА
ven1234 написа:Не энам как става .Мисля че и това му стига . Чао и успех на всичкиМитев написа:Пиши тогава в "Некоректни" и да видим отговора на колегата dalgia15.

Иэпратих на Митев и Кроки номерата на ПРОДАВАЧА и моя ако не стигат каэваитеЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Пак ще се регистрират !!! Намират начин да го направят и това е.Ботовете ги нямаше известно време и ето ги ,пак се появиха.Поне никовете да знаем!Сега запазих на Коко (мой приятел рибар) една фидер пръчка и макара,а колегата я пуска с опция отвори и провери !!!Научете се да изисквате тази опция и тези неща ще престанат.Аз до сега,колкото неща съм взел от форума за мен или за приятели,всичко е било наред.Не е лошо обаче да се изисква тазиопция,аз смятам от сега нататък точно това да правя.След всяко купувам,направо в форума ще искам опция "Отвори и провери",за всеки случай.А когато продавача е сериозен пич и коректен,тои сам предлага опцията![]()
![]()
Вен,Киро е прав,ако си купувал по обява тук от форума,значи имаш никовете на хората.Направи ми впечатление че много бързо се отказваш от 100-200лв,като да са 20 стотинки.Казваи никовете и да приключваме,иначе пак приключваме и с твоя ник.Нали разбираш че ще олекнеш,надявам се не искаш това![]()
![]()
![]()
![]()
-
- разбира нещата
Колега ven1234 ,аз също купих от форума една Еврохолд Стингер и подобно на тебе се оказа ,че има проблеми не описани от продавача ,та ако ще я изхвърляш ми я прати да се опитам да си пооправя моита.Ще ти бъда благодарен ако ми помогнеш.