Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На лед на Широка поляна - 21.01.
Re: На лед на Широка поляна - 21.01.
Страхотно, ебати кефа направо ми настръхна козината. На пролет съм там!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На пролет тръпката е съвсем другаmitew написа:Страхотно, ебати кефа направо ми настръхна козината. На пролет съм там!

Браво за излета !
- slayder
- ще става разбирач
Страхотен излет.Как ме сърбят и мен ръцете за подледен риболов.Дали ще замръзне и Доспат...

Дава ли? И дава и взема.
-
- новобранец
Много красиво наистина, и улова добър, но не си падам по този екстремен риболов. 

- ignatov78
- ще става разбирач
Страхотен репортаж.
Наслука и занапред.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Невероятна красота ... това райско кътче е божествено красиво по всяко време на годината, поздрави за риболова!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- borislav58
- сериозен играч
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕииии как не ви е изяла баба меца бре хора.
Вярно е най хубавото место в Пазарджишкият регион.Затова го обожавам но необичам да ми е студено.

Ето този сезон ми харесва на мен /Мое лично мнение/

Браво момчета устискали сте на студеното
пък и риби сте си уловили ама за пъстървата
.

Ето този сезон ми харесва на мен /Мое лично мнение/

Браво момчета устискали сте на студеното

Всичко заебавам и за риба заминавам!
Ама осрано!Ходил съм рано пролет...да не ви казвам каква е картинката...mita4eto написа:Невероятна красота ... това райско кътче е божествено красиво по всяко време на годината, поздрави за риболова!

Направо ми се драифа като видя разхвърляните навсякъде пластмаси...

DUM SPIRO, SPERO
- borislav58
- сериозен играч
За съжаление тук си прав ,но това което си го видял, и всеки го е видял по язовира, по гората, независимо по цялата Широка поляна , това сме си го направили ние рибари /мангали гъбари/ и строителите които от неколко години са там и се строи.Така там ходя още през татово време, нямаше гъбари по малко рибари ,и имаше ред, и чистота.Помисли гората не създава пластмаса това е от нас хората.bate_em4o написа:Ама осрано!Ходил съм рано пролет...да не ви казвам каква е картинката...mita4eto написа:Невероятна красота ... това райско кътче е божествено красиво по всяко време на годината, поздрави за риболова!![]()
Направо ми се драифа като видя разхвърляните навсякъде пластмаси...

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- научил се да хвърля
Браво за риболова колега
ама това не е на широка поляна според мен 

E как да не е, това е блатото на първа контрастена като идваш от пътя Батак - Доспат към Дженевра.batkovi kolio 3 написа:Браво за риболова колегаама това не е на широка поляна според мен
-
- научил се да хвърля
Да де ама е на 4.5км от яз.Широка пляна от 25г.всяка година сам по 25 дни минимом на това микро язовирче.Природата е невероятна и дано остане такава още далго време.Жив и здрав баце 

Ааааа, това да, ама аз съм написал в текста. Гьолът е отделен от язовира, но е свързан от него с подземна тръба, доколкото съм чувал, и поддържа еднакво ниво с другата част на водоема. Баце, след като ходиш на поляната, значи си ценител на природата, няма по-красиво място.batkovi kolio 3 написа:Да де ама е на 4.5км от яз.Широка пляна от 25г.всяка година сам по 25 дни минимом на това микро язовирче.Природата е невероятна и дано остане такава още далго време.Жив и здрав баце
-
- кандидат преподавател
Колеги, да ме извинявате, но явно не познавате язовира. Блатото или както е по-извастно въшлива поляна, е свързано с язовира посредством канал, който започва след четвъртата стена, непосредствено след високото напрежение. Не искам да изпадам в подробности, но там става и най- динамичния риболов на пастърва.Бат Стан написа:Ааааа, това да, ама аз съм написал в текста. Гьолът е отделен от язовира, но е свързан от него с подземна тръба, доколкото съм чувал, и поддържа еднакво ниво с другата част на водоема. Баце, след като ходиш на поляната, значи си ценител на природата, няма по-красиво място.batkovi kolio 3 написа:Да де ама е на 4.5км от яз.Широка пляна от 25г.всяка година сам по 25 дни минимом на това микро язовирче.Природата е невероятна и дано остане такава още далго време.Жив и здрав баце
Върл Shimano фен!