Защо форумът е станал Битак ?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Защо форумът е станал Битак ?

Мнение от eminem94 »

rumci написа:Момчета, имате конкретни предложения за развитието на форума или просто така, да се намирате на приказка? След като не ви харесва форума и е пълен т...к, защо изобщо го посещавате.
С цел да научим нещо.....
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

eminem94 написа:
rumci написа:Момчета, имате конкретни предложения за развитието на форума или просто така, да се намирате на приказка? След като не ви харесва форума и е пълен т...к, защо изобщо го посещавате.
С цел да научим нещо.....
Е и не си ли научил много неща от тук,даже и кола кара ако не ме лъже паметта
Изображение
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

абе пичове що се дразните я бягаите в другите по хубави форуми да създавате напрежение аман от такива :evil:
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ако нещо сте научили за риболова то е от умниците ,които пишат тука,да не ви ровя постовете от преди.Много бързо се вписахте в графата риболовци бе, малките.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

Сложна работа ...Наистина и кола карах за което съм благодарен на Митака ... Ето сега примерно ме интересува нещо .... АКо пусна тема няма да получа отговор ... Оф както и да е аз спирам да пиша Лека вечер ...
Аватар
Spatia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Spatia »

rumci написа:Защото е зима, хората подменят оборудването, излетите са малко, темите се поизчерпаха и така :roll:
+1

Днес с едни познати седнахме на кафе, в тоя студ като не може да се ходи за риба и да обсъждаме някви риболови, всеки говореше за подмяна на оборудване и за макари, пръти въдици, кой модел какво му било предмиството, тази година какви щели да бъдат новите серии на определени марки и от къде какво да си купим... и т.н.. А има и друго нещо...по-лека лека и ние ставаме като запада с потребителско-консуматорско мислене (не само в риболова). Наскоро говорих с един колега рибар и му казах, че и аз ще почвам всяка година да си подменям оборудването, а той се оказа че за 1 година(2009) го смени 2 пъти и сигурно се набута около 40% от стойноста която плаща за всяко едно оборудване, т.к. го продава почти ново и на доста изгодна цена спрямо магазина... Малко странно, но това е станахме Европейци :) - потребителско Мислене - те затова напускаха и един куп филмчета и реклами на най-различни марки и стоки!
От средата на Ноември станах и щукар и дадохме с един колега по-около 200 лв само за блесни и воблери (което за мен за моя скромен бюджет беше напълно излишно) до към 6-7 Януари. Просто всяка седмица от София по 20-30 лв си купувах по 2 веблерчета и 2-3 блеснички и те парите се събират!

Проблема е, че май доста се зарибихме ... и през цялото време мислим за риба и оборудване...

Точно това е проблема... утре други ден като грейне слънцето и ще видиш как всички ще изчезнат за риба...
Наслука!
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

dreamworks написа: А по темата не всички живеем в София и взимаме по 1500 лева заплати и?
КЪде ги дават тия заплати в софия :lol: да ходя и аз да поработя :)
Туй риболова не е за мен :D
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

dreamworks написа:Макси ако аз съм модератор със това свое исказване си получаваш перманентен бан за този форум.Ако не си запознат едно време на това се викаше ЛИСТ INVITE.В този форум каниш хора за друг форум. :axe: А по темата не всички живеем в София и взимаме по 1500 лева заплати и можем да си позжолим листо нови такъмо за една шапка пари.И на вас Софианците винаги нещо ви пречи.Защо не преместите Витоша да не ви пречи Перник примерно ?

Пич не е въпроса от къде кой е и колко пари взима.И аз съм си взимал работи от магазина на форума.Много ясно че като може да се дадат по малко пари никой няма да ходи в магазина и дава двойно.Не е в това въпроса.Просто много малко са хората които пишат във форума важни неща за риболова...Погледни темите за риболов на леко например... :mrgreen:
Последно промяна от ma3xa1993 на Нед Яну 24, 2010 9:44 pm, променено общо 1 път.
dreamworks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dreamworks »

Как бе човек те там са модерни за по-малко от 800 лева никой не работи..Но както и да е ,според мен проблема не беше форума а че трябваше да се направи тънка рекламка на друг форум.Живи и здрави.

Макси ли незнам точно ти още ли си във форума?

Къде е Митев той поне праска,блъска,тряска,затваря теми,банира но затова го оважават.
Последно промяна от dreamworks на Нед Яну 24, 2010 9:47 pm, променено общо 2 пъти.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

ma3xa1993 написа:
rumci написа:Защото е зима, хората подменят оборудването, излетите са малко, темите се поизчерпаха и така :roll:
.Ебаси мизерията...Го фишинг,фишинг манията и карпбг са много по нормални...Тука главно некви професори които 1 път в годината ходат на риба ама всичко знаят...
И мен ме дразниш нещо напоследък,ама си трая :D
То си има ГОСПОД и той в момента е на линия :D
Тук няма ПРОФЕСОРИ....те са другаде :D
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Никой не държи хората тук на сила.Помнете това.Всеки влиза и чете по-собствено желание.Другите форуми също са отворени за недоволните.Дайте нещо по-конкретно,къде сте искали информация за риболова и не сте я получили? Пък и потребителите тук не са длъжни да знаят всичко.Ако някой не знае,къде в София има плувки " Rive " ,какво са виновни хората?
Последно промяна от SONY на Нед Яну 24, 2010 9:47 pm, променено общо 2 пъти.
TICA FAN
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

dreamworks написа:Как бе човек те там са модерни за по-малко от 800 лева никой не работи..Но както и да е ,според мен проблема не беше форума а че трябваше да се направи тънка рекламка на друг форум.Живи и здрави.

А бе а защо София е пълна със селяни...Всички мразят софиянци ама всеки зор да бачка във София...
dreamworks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dreamworks »

Незнаем ти ще кажеш ние сме от Пловдив.
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

dreamworks написа:Незнаем ти ще кажеш ние сме от Пловдив.
Нямам нищо против никого...Браво като си от Пловдив.Хубав град...
Ilian70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ilian70 »

Който не е мезил, да си ляга, щото утре като си прочете постовете.... :oops: ... Срам :(
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Заключено

Обратно към “Разни”