Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Без коментар...
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Re: Без коментар...
Не бъркай тройките с парашутите а тези от морето няма да си порачат парашути.Ако някои продава банички на децата а под тезгяха продава примерно кока или нешто подобно,трябва ли да го оставяме щото бизнеса му е да е баничар 

Ми добре де да затваряме и оръжейните магазини, че току виж някой го гръмнали. А и мисля, че тройката не е по-малко зло особено в язовир с повечко риба
Последно промяна от bisqo на Сря Яну 27, 2010 8:12 pm, променено общо 1 път.

Незнанието не е извинение.
- skakalec75
- научил се да хвърля
- orion30
- разбира нещата
Да се продават наркотици е незаконно, а мрежи и парашути не е. Правилното използване на парашута е за улавяне на малки рибки за стръв за хищници.batkovi kolio 3 написа:Не бъркай тройките с парашутите а тези от морето няма да си порачат парашути.Ако някои продава банички на децата а под тезгяха продава примерно кока или нешто подобно,трябва ли да го оставяме щото бизнеса му е да е баничар

Ако аз примерно продавам хлорна вар, а ти си решил да хвърлиш един чувал в реката, кой е престъпника?

Вие вместо да идете да питате ИАРА ква работа вършат(освен ако не е по сигнал) сте тръгнали да ги викате за некъв магазин. Щом закона го позволява, ще се продава свободно. И както казва когета, важно е кой и за какво ще го ползва.

-
- научил се да хвърля
Това е до сазнанието на човека а то липсва вав мн хора.А колкото до парашутите всички знаем че не се използват по предназначението им,или не е така 

Ми кво спорим тогава? Идете и онези в ОСфия дето приемат законите и крадат от държавата, или пък тея от ИАРА за това, че вършат толкова работа колкото да се каже, че вършат.

-
- научил се да хвърля
С 2 думи баце рибата се вмирисва от главата
Ама като видя някой с парашут и ми идва да му скасам главата не че не сам го правил ама такова е положението в БГ за сажаление.

-
- вече хвърля и на тежко
не се карайте момчета просто им изпратете по един и-меил дано им дойде акъла аз им писах ама сам човек нищо не може да направи изпратете и вие като им пишат 100 човека е друго
САМО БОТЕВ
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
А бре хора мрежите не са забранени.Използват се за морски риболов и за часни язовири.
Не че ги защитавам ама се замислете ИАРА или който и да е там неможе да им забрани.
Друг е въпроса че има хора които го ползват на места които не трябва.
Като срещнете някои да лови с мрежа, му даите 5 лева да ходи да си купи нещо за ядене и да не се занимава с глупости.
Не че ги защитавам ама се замислете ИАРА или който и да е там неможе да им забрани.
Друг е въпроса че има хора които го ползват на места които не трябва.
Като срещнете някои да лови с мрежа, му даите 5 лева да ходи да си купи нещо за ядене и да не се занимава с глупости.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За съжаление няма нищо незаконно в случая. За такива не се обявава а се деиства лекичко.
Много защитници на тия парашути.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
На някои места,мрежите са позволени.Арендаторите,също ги използват на собствените си водоеми.Друг е въпроса,че доста бракониери ще се възползват от услугите на магазина ,но нищо не може да се направи.Някой реши ли да пуска мрежа, и да не е от този магазин,все някак ще си я набави. 

TICA FAN
Да бе,колега!fider написа:Много защитници на тия парашути.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Консултирах се по въпроса с който трябва и който е достатъчно наясно със законовите рамки към настоящия момент и май за наше съжаление, чисто от законова гледна точка няма черно на бяло текстове, според които може да се санкционират подобен тип дейности
"Консултациите" ми продължават, разбира се, полудявам като вижам как спокойно се осъществява свободната продажба на този тип "съоръжения" ... Но, както един друг колега беше споделил, докато не се въведе законово продажбата на мрежи да става само срещу представяне на разрешително за стопански риболов, ще си останем само с ядосването ни

"Консултациите" ми продължават, разбира се, полудявам като вижам как спокойно се осъществява свободната продажба на този тип "съоръжения" ... Но, както един друг колега беше споделил, докато не се въведе законово продажбата на мрежи да става само срещу представяне на разрешително за стопански риболов, ще си останем само с ядосването ни

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;