Трипъл-риболов за тарикати!

Модератор: bobopeli

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Re: Трипъл-риболов за тарикати!

Мнение от Emo-83 »

Не съм мислил по този въпрос....снимки в комбинация.Мислех,че има повече видове хищници за еднин ден....не само при мен.А това успех ли се води....може би e личен такъв. :roll: :!:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ми много ясно,че всеки успех си е личен! :D Покажи снимки,да стане цветно! :D
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Трипъл или петобой, за мен няма никакво значение. Защо?
1. Не съм състезател.
2. Плюскането за мен не е цел в живота.
3. В живота има много по-важни неща от риболова.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Риболовът е спорт и винаги има лузъри! :D Треа да ядеме,за да не умреме! :D От риболовът нема по-важно,да фанеш гадже или клиент,пак си е риболов!А,бе всичко се върти около риболовът! :D :drinkers:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:Ми много ясно,че всеки успех си е личен! :D Покажи снимки,да стане цветно! :D
Ти съмняваш ли се,че имам такива снимки :!: :?: Пускал съм ги,но не съм се сетил да сложа до сома,бялата,щуката и... костура,клена,уклея,каракудата червенопрката,лина,морунажа,шарана.Ако имаш желание веднага ти поствам сом,бяла и щука с по-големи размери от твоите....останалото за мене е стръв.....говоря за един ден със свидетели,които познаваш и ще видиш на снимките. :wink: Всичко това е на куршумче.....а ти си голяма лимонада,ако не се хванеш с мене на бас на една Стоянка Мутафова(иначе ми разваляш формата с тези постоянни провокации).....кажи само вървиш и остави парите при модератора.
Ще ти пусна леко жокерче.Преди това се обади на Маги,за да му кажа този сом с каква дебелина на влакното е уловен....щото сте си лика,прилика и говорите колкото да не заспите....най-вече си играете на развален телефон.
Изображение
И не се бой от измама.Личи си всичко на снимките.Даже се разрових и открих четвърти престижен вид от този риболов.Тролка твоя трипъл за Дунава е ежедневие.
Изображение
Изображение
Изображение
Останаха ти още няколко снимчици,но не забравяй,че стотарката също е цветна....ще я изчакам. :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Опитваш се да излезеш от добрия тон,но истината е,че нямаш подобно фото. :D Видех много хора и малко рибка от платени водоеми,хванати в аквариум! :D :drinkers:

Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ей,като водоемите са платени.....,защо не ходиш да си платиш и ти.Вземи някой приятел и потърси касиера.Казах ти да не си играеш на развален телефон....чул,недочул,ония ти бил казал и т.н.т.Ще пишеш неща само,ако е верно.
И спри да се снимаш със смешни риби,които се слагат за стъв.Поне го направи на язовира,защото всички видяхме,че банята ти е за ремонт.
Ще даваш ли Стоянка да ти пускам още снимки....за да ти стане още по-цветен трипъла.
Изображение
Последно промяна от Emo-83 на Сря Фев 03, 2010 9:30 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Поздрави от Тони Рапала,от Шипочане! :D :D :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Бяла риба на куршумче,сом на кльонк и тридесет пуснати костура,па ги нема на снимките! :D

Изображение

Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Това ли ти е гуменярката :!: :?: За това си пуснал теми с култови заглавия.Сигурен съм,че в нея си пееш... "Моряка,удавник съм аз".И друг път не качвай детето в подобни балони. :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ако идеята е да си уплъняваме времето с Трипъл риболов съгласен.
Примерно като слезе на 10-11 метра рибата на Жребеца и влачката спре да ловим на куршумче, когато не бучкаме
Това добре.

Но като си ги набарам на Дунав на дъно ела да снимаш или пълниш чувалите :wink:
Лошото е че не кълве сом а само бели, щуки и распери на мешаната скара. Или пак ако тръгне сом то са доста дребни и излизат само бели нарядко с тях.

някой работи не ги разбирам.
Тоя риболов бил за тарикати, който ловял на дъно не бил майстор.
Тролинга и бучкането само за професионалисти и майстори и т. н.

Троли лятото исках да те заведя на язовир където единствения хищник е сом и не е виждал лодка, пък камо ли воблер или да е чувал чукане. Нещя :wink:
Какъв им е майсторлъка на костурите срещу острова и пред дарданелите на Жребеца, като са там си ги цепиш на каквото дойде :wink: Защо да е за тарикати този риболов, всеки който ги усети, че са там отива и прави погром :idea:

Тая лента където я въртите ми е безинтересна. Палиш се ядосвах се, присмиваха ми се на успехите и екипировката и т. н.
Сега си ходя на места където НЯМА комплексари и има сомове доста повече от нашите язовири.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ивак,прав си и за темата и за всичко! :wink: Съжалявам,че не дойдох,но с пеленаче и две дечица системата е сложна и ми остават 5 минути за риболов! :D Темата я почнах,да видите кви навлеци ми осират темите,щот се имат за единствените успешни риболовци!Млъквам отсекъде и се надявам такива,като Маги да се появят и да им спаднат злобата и балона! :wink: :D На лични,тоя комплексар ми обяснява,че сомът на Румен-дъртото не е 83кила и го е фанал щот всеки ден бил на Искъра!Жоро-златаря и той за това ги хващал сомовете на тролинг по Искъра! :D Един вид са некви късметлии,а не можещи! :rolleyes: Само собствените сомове са достойни за уважение,па на Старчето са преувеличени! :rolleyes: Да,ама Не! :idea:За сомовете на Маги,пък е забранено да се коментира,щот пришки му излизали! :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Със 3 деца имаш най-големия кеф, най-големия сом остава след това.

Е те точно за това, кой е по по най-говорех. Като не е на бучкане примерно сома не се признава за майсторлък.
Или тея къде ползват лодки за по 20 000-30 000 лева с обурудването и се напиват по цели дни по язовирите и влизат за по 2-3 часа да почукат наобяд (щото тогава си кълве) са най-големите разбирачи и майтори и гледат на другите като лаици. Смеееееееех голям :lol: :lol:
Ловете си сомовете и не се дуите като пуяци. Това като масонска ложа са сомаджийте :lol: :lol: :lol:

Аз пък понеже не се дуя пък и нищо не разбирам от риби се заговорих с един полу-грък браконер и ми наговори едни неща за едни риби, на едно място. Ама айде няма да ви кръщавам :lol: :lol: :lol:

Къде е предния рекорд на сом за Европа уловен от грък на бучкане, дали не беше на около 440-450 км от София. Дали не ходеха и руснаци там. Знам ли може да се лъжа.

Какво толкова пазите и се правите на разбирачи не знам, при положение, че кадърен риболовец за 10-тина дни на Ебро може да си хване доволно бройка колкото тука се хващат от майстори за година.

Да говорим за бучкане на Миля 23 в Румъния, че е по-близо и достъпно а? Там дали се хваща :lol: или имат само шарани по 3-4-5 кила :lol: :lol:

В Турция и Сърбия да неби да няма сом и да не се лови.

Та места за сом мнооого, за съжаление все извън България. Тук сме куха лейка, държавата ни е за тотално унищожаване, пълно изтребване на всички и заличаване на всичко. Няма никакъв шанс за оправяне или подобряване на каквото и да било.

Между другото има изваден сом около 100-те кг от Студен Кладенец преди няколко седмици :evil:
Дали е на стръв или на воблер сигурно :evil:

П.С. Не искам да обидя никой. Не само в риболова на сом така. Навсякъде има такива къде се мислят за повече. Все едно различни червей ще ни ядът :lol: :lol: :lol: :lol:
emil petkov
новобранец
новобранец

Мнение от emil petkov »

И аз да се включа малко при мъжете, само дето няма снимки, но важното е че практикуваме спорта.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... ht=#407537
НА СЛУКА!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”