Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Трипъл-риболов за тарикати!
Модератор: bobopeli
Re: Трипъл-риболов за тарикати!
Не съм мислил по този въпрос....снимки в комбинация.Мислех,че има повече видове хищници за еднин ден....не само при мен.А това успех ли се води....може би e личен такъв.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ми много ясно,че всеки успех си е личен!
Покажи снимки,да стане цветно! 

Трипъл или петобой, за мен няма никакво значение. Защо?
1. Не съм състезател.
2. Плюскането за мен не е цел в живота.
3. В живота има много по-важни неща от риболова.
1. Не съм състезател.
2. Плюскането за мен не е цел в живота.
3. В живота има много по-важни неща от риболова.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Риболовът е спорт и винаги има лузъри!
Треа да ядеме,за да не умреме!
От риболовът нема по-важно,да фанеш гадже или клиент,пак си е риболов!А,бе всичко се върти около риболовът!

Ти съмняваш ли се,че имам такива снимкиTroli Rapala написа:Ми много ясно,че всеки успех си е личен!Покажи снимки,да стане цветно!

Ще ти пусна леко жокерче.Преди това се обади на Маги,за да му кажа този сом с каква дебелина на влакното е уловен....щото сте си лика,прилика и говорите колкото да не заспите....най-вече си играете на развален телефон.

И не се бой от измама.Личи си всичко на снимките.Даже се разрових и открих четвърти престижен вид от този риболов.Тролка твоя трипъл за Дунава е ежедневие.

Останаха ти още няколко снимчици,но не забравяй,че стотарката също е цветна....ще я изчакам.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Опитваш се да излезеш от добрия тон,но истината е,че нямаш подобно фото.
Видех много хора и малко рибка от платени водоеми,хванати в аквариум!

Ей,като водоемите са платени.....,защо не ходиш да си платиш и ти.Вземи някой приятел и потърси касиера.Казах ти да не си играеш на развален телефон....чул,недочул,ония ти бил казал и т.н.т.Ще пишеш неща само,ако е верно.
И спри да се снимаш със смешни риби,които се слагат за стъв.Поне го направи на язовира,защото всички видяхме,че банята ти е за ремонт.
Ще даваш ли Стоянка да ти пускам още снимки....за да ти стане още по-цветен трипъла.

И спри да се снимаш със смешни риби,които се слагат за стъв.Поне го направи на язовира,защото всички видяхме,че банята ти е за ремонт.
Ще даваш ли Стоянка да ти пускам още снимки....за да ти стане още по-цветен трипъла.

Последно промяна от Emo-83 на Сря Фев 03, 2010 9:30 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Поздрави от Тони Рапала,от Шипочане!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бяла риба на куршумче,сом на кльонк и тридесет пуснати костура,па ги нема на снимките!

Това ли ти е гуменярката
За това си пуснал теми с култови заглавия.Сигурен съм,че в нея си пееш... "Моряка,удавник съм аз".И друг път не качвай детето в подобни балони. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако идеята е да си уплъняваме времето с Трипъл риболов съгласен.
Примерно като слезе на 10-11 метра рибата на Жребеца и влачката спре да ловим на куршумче, когато не бучкаме
Това добре.
Но като си ги набарам на Дунав на дъно ела да снимаш или пълниш чувалите
Лошото е че не кълве сом а само бели, щуки и распери на мешаната скара. Или пак ако тръгне сом то са доста дребни и излизат само бели нарядко с тях.
някой работи не ги разбирам.
Тоя риболов бил за тарикати, който ловял на дъно не бил майстор.
Тролинга и бучкането само за професионалисти и майстори и т. н.
Троли лятото исках да те заведя на язовир където единствения хищник е сом и не е виждал лодка, пък камо ли воблер или да е чувал чукане. Нещя
Какъв им е майсторлъка на костурите срещу острова и пред дарданелите на Жребеца, като са там си ги цепиш на каквото дойде
Защо да е за тарикати този риболов, всеки който ги усети, че са там отива и прави погром
Тая лента където я въртите ми е безинтересна. Палиш се ядосвах се, присмиваха ми се на успехите и екипировката и т. н.
Сега си ходя на места където НЯМА комплексари и има сомове доста повече от нашите язовири.
Примерно като слезе на 10-11 метра рибата на Жребеца и влачката спре да ловим на куршумче, когато не бучкаме
Това добре.
Но като си ги набарам на Дунав на дъно ела да снимаш или пълниш чувалите

Лошото е че не кълве сом а само бели, щуки и распери на мешаната скара. Или пак ако тръгне сом то са доста дребни и излизат само бели нарядко с тях.
някой работи не ги разбирам.
Тоя риболов бил за тарикати, който ловял на дъно не бил майстор.
Тролинга и бучкането само за професионалисти и майстори и т. н.
Троли лятото исках да те заведя на язовир където единствения хищник е сом и не е виждал лодка, пък камо ли воблер или да е чувал чукане. Нещя

Какъв им е майсторлъка на костурите срещу острова и пред дарданелите на Жребеца, като са там си ги цепиш на каквото дойде

Тая лента където я въртите ми е безинтересна. Палиш се ядосвах се, присмиваха ми се на успехите и екипировката и т. н.
Сега си ходя на места където НЯМА комплексари и има сомове доста повече от нашите язовири.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ивак,прав си и за темата и за всичко!
Съжалявам,че не дойдох,но с пеленаче и две дечица системата е сложна и ми остават 5 минути за риболов!
Темата я почнах,да видите кви навлеци ми осират темите,щот се имат за единствените успешни риболовци!Млъквам отсекъде и се надявам такива,като Маги да се появят и да им спаднат злобата и балона!
На лични,тоя комплексар ми обяснява,че сомът на Румен-дъртото не е 83кила и го е фанал щот всеки ден бил на Искъра!Жоро-златаря и той за това ги хващал сомовете на тролинг по Искъра!
Един вид са некви късметлии,а не можещи!
Само собствените сомове са достойни за уважение,па на Старчето са преувеличени!
Да,ама Не!
За сомовете на Маги,пък е забранено да се коментира,щот пришки му излизали! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Със 3 деца имаш най-големия кеф, най-големия сом остава след това.
Е те точно за това, кой е по по най-говорех. Като не е на бучкане примерно сома не се признава за майсторлък.
Или тея къде ползват лодки за по 20 000-30 000 лева с обурудването и се напиват по цели дни по язовирите и влизат за по 2-3 часа да почукат наобяд (щото тогава си кълве) са най-големите разбирачи и майтори и гледат на другите като лаици. Смеееееееех голям
Ловете си сомовете и не се дуите като пуяци. Това като масонска ложа са сомаджийте
Аз пък понеже не се дуя пък и нищо не разбирам от риби се заговорих с един полу-грък браконер и ми наговори едни неща за едни риби, на едно място. Ама айде няма да ви кръщавам
Къде е предния рекорд на сом за Европа уловен от грък на бучкане, дали не беше на около 440-450 км от София. Дали не ходеха и руснаци там. Знам ли може да се лъжа.
Какво толкова пазите и се правите на разбирачи не знам, при положение, че кадърен риболовец за 10-тина дни на Ебро може да си хване доволно бройка колкото тука се хващат от майстори за година.
Да говорим за бучкане на Миля 23 в Румъния, че е по-близо и достъпно а? Там дали се хваща
или имат само шарани по 3-4-5 кила
В Турция и Сърбия да неби да няма сом и да не се лови.
Та места за сом мнооого, за съжаление все извън България. Тук сме куха лейка, държавата ни е за тотално унищожаване, пълно изтребване на всички и заличаване на всичко. Няма никакъв шанс за оправяне или подобряване на каквото и да било.
Между другото има изваден сом около 100-те кг от Студен Кладенец преди няколко седмици
Дали е на стръв или на воблер сигурно
П.С. Не искам да обидя никой. Не само в риболова на сом така. Навсякъде има такива къде се мислят за повече. Все едно различни червей ще ни ядът

Е те точно за това, кой е по по най-говорех. Като не е на бучкане примерно сома не се признава за майсторлък.
Или тея къде ползват лодки за по 20 000-30 000 лева с обурудването и се напиват по цели дни по язовирите и влизат за по 2-3 часа да почукат наобяд (щото тогава си кълве) са най-големите разбирачи и майтори и гледат на другите като лаици. Смеееееееех голям

Ловете си сомовете и не се дуите като пуяци. Това като масонска ложа са сомаджийте

Аз пък понеже не се дуя пък и нищо не разбирам от риби се заговорих с един полу-грък браконер и ми наговори едни неща за едни риби, на едно място. Ама айде няма да ви кръщавам

Къде е предния рекорд на сом за Европа уловен от грък на бучкане, дали не беше на около 440-450 км от София. Дали не ходеха и руснаци там. Знам ли може да се лъжа.
Какво толкова пазите и се правите на разбирачи не знам, при положение, че кадърен риболовец за 10-тина дни на Ебро може да си хване доволно бройка колкото тука се хващат от майстори за година.
Да говорим за бучкане на Миля 23 в Румъния, че е по-близо и достъпно а? Там дали се хваща

В Турция и Сърбия да неби да няма сом и да не се лови.
Та места за сом мнооого, за съжаление все извън България. Тук сме куха лейка, държавата ни е за тотално унищожаване, пълно изтребване на всички и заличаване на всичко. Няма никакъв шанс за оправяне или подобряване на каквото и да било.
Между другото има изваден сом около 100-те кг от Студен Кладенец преди няколко седмици

Дали е на стръв или на воблер сигурно

П.С. Не искам да обидя никой. Не само в риболова на сом така. Навсякъде има такива къде се мислят за повече. Все едно различни червей ще ни ядът

-
- новобранец
И аз да се включа малко при мъжете, само дето няма снимки, но важното е че практикуваме спорта.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... ht=#407537
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... ht=#407537
НА СЛУКА!
- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!