правата при проверка на кат хаха

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

creativ
разбира нещата
разбира нещата

Re: правата при проверка на кат хаха

Мнение от creativ »

AL KAPONE написа:За да не отварям нова тема :D си отваряйте очите вече и по двете магистрали... :D
По повечето бензиностанции са поставили ето такива светкавици :lol: Ако Ви блесне нещо в огледалото да знаете, че е снимка за колекцията на кат.... та покрай търговските обекти и бензиностанции карайте според табелите... :wink:
За Вас фото репортер беше: Дон Копоне :lol:
Изображение
Това с бляскането виждал ли си го с очите си или го казваш по принцип?
В Германия съм виждал такива камери, които когато снимат се задейства и светкавица (дори и през светлата част на денонощието). В България обаче никога не съм виджал светкавица, въпреки че казват, че камерата на Цариградско шосе снимала по 2 000 нарушения на ден. Пътувам доста из БГ но не съм виждал до момента светкавица. Причината да задавам въпроса е не да се заяждам, а за да знам дали найстина камерите работят на този принцип и да съм спокоен, когато не съм видял светкавица (говоря за стационарните камери). Много от тези корпуси за стационарни камери са все още празни (плашила). :D
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Не съм :D обаче и неща да го виждам щото това значи, че и те са ме видели.... :lol: :lol: :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

Изображение
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Доста от нещата са вярни и полицайте в 90% от случайте надвишават правомощията си, възползвайки се от случайте когато водача на автомобила не е запознат с правата си...

Затова дами и господа четете закона за движение по пътищата, за да сте запознати и за да не ви клатят псевдополицай, на които им са дали палката ония ден и сега избива комплекси на пътя...!
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

creativ написа:
Това с бляскането виждал ли си го с очите си или го казваш по принцип?
Доколкото си спомням когато ги монтираха обявиха, че ще наслагат доста кутии а камерите са по малко, но ще ги местят.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Това фотографиране не е СРС и не се изисква разрешение за използването му,след като е предвидено като способ за установяване на административно нарушение в съответния закон.А за използването на СРС /само за тежки престъпления може /разрешението не се дава от прокурор - прокурорът внася искане за това в съответния окръжен съд и разрешението се дава от председателя на окръжния съд или от определен от него заместник-председател.Всичко това става в процедура на класифицирана информация /по ЗККИ/.Внимавайте с камерите,защото при техните снимки нямате никакви шансове да спечелите евентуално обжалване пред съда-от съдиите ще се приемат като необорими писмени доэказателства за нарушението.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Снимките са много красиви и ясни :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

INCUBUS написа:Внимавайте с камерите,защото при техните снимки нямате никакви шансове да спечелите евентуално обжалване пред съда-от съдиите ще се приемат като необорими писмени доэказателства за нарушението.
Шанса е 50/50. :wink:
1. Има спрейове за номера;
2. Има "свидетели", че тогава ти не си карал, а си си пил пиенето еди-къде-си.
3. Точно тогава си бил дал колата на автосервиз/автоборса.......а те пък не си спомнят от наличния персонал 7-8 човека кой точно я е бил карал.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

GODzillata написа: 1. Има спрейове за номера;
Tова не работи на 1000% (освен ако не ползваш боя :mrgreen: ), просто не си давайте парите за глупости :D

creativ написа:Това с бляскането виждал ли си го с очите си или го казваш по принцип?...........въпреки че казват, че камерата на Цариградско шосе снимала по 2 000 нарушения на ден.
Тази на Окръжна снима и светкавица пуска (бяха я боядисали даже, но си я фикснаха,) та като идваш от Орляка имай си едно на ум там и пази 80 :lol:
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

Maverick написа:Доста от нещата са вярни и полицайте в 90% от случайте надвишават правомощията си, възползвайки се от случайте когато водача на автомобила не е запознат с правата си...

Затова дами и господа четете закона за движение по пътищата, за да сте запознати и за да не ви клатят псевдополицай, на които им са дали палката ония ден и сега избива комплекси на пътя...!
много добре казано
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Давам пример: забих се с бегач в такси и следкато счупих с глава предното стъкло на каращия в насрещната лента бакшиш полицаите му дадоха медицинското удостоверение и ми написаха акт за неспазен знак стоп.Медиците ми измериха кръвното и казаха че имам олимпийско спокойствие,после вадих стъкла от лицето си.Полицаите се държаха като шефове на някакъв холдинг и искаха да ме убедят че вината е изцяло моя.Така спасиха задника на бакшиша,но досега не са видяли пари от мен.При цялата ситуация бях заобиколен от 20 таксиджии дето гледаха свирепо сякаш съм дошъл да им взема хляба.След година блъснаха баща ми на зелен светофар и цял месец не можа да ходи-150 лв. Мислите ли че катоджиите са продажни и малоумни?
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Мислите ли че катоджиите са продажни и малоумни?
По принцип са продажни и някои от тях и малоумни, но затова са виновни всички, които са готови да дадат рушвет, т.е всички ние. И каквото и да пишем от вида на "имал съм проблеми и спречквания" ясно е, че почти никой не спазва съответните правила и си вика "да го духат...". И после айде рушветче, защото да минем по тънко.

Колкото до филмчетата, според мен всички са нагласени и сценарирани, подобно на нагласените скрити камери.
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

[quote="INCUBUS"]Това фотографиране не е СРС и не се изисква разрешение за използването му,след като е предвидено като способ за установяване на административно нарушение в съответния закон.
Имах в предвид клипа направен от шофьора а не фотографирането при пътно нарушение.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Всички сме хора, семейства храним :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

След разговор с хора запознати с тези неща, снимките които ви заснемат с висока скорост КАТ може да си избършат обувките :) Още не е приет закона, не е и написан още, така че, ако ви снимат с висока скорост просто отивате и казвате:
"Ами, незнам... може и аз да съм... ама може и да не съм.. Вие сигурни ли сте, че съм аз??"

Дори и да ви казват, да си платите акт-а или глобата :) тука е кой платил, платил, кой се е осетил, осетил :)

Но все пак,....спазвайте ЗДП!!!

П.С. Чакам една картинка от магистралата София - Пловдив, че ме снимаха след Ихтиман, посока пловдив на петрола... та като дойде и ме викнат, ще ви дам доказно инфо за това, което са ме посъветвали :)
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”