04.04.2006-Прекрасен едролюспест излет!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

man1966 написа:
Veronika написа:Е, да ама на състезанията поне се събираме повече хора. Ти беше ли в Несебър? Аз бях и беше готино. Във Варна няма да участвам заради Урумов, защото човека заяви че ако аз участвам той нямало да дойде. Да не му развалям рахатлъка. Втълпил си е, че когато съм близо до него , затова не хваща риба и ме изкара виновна за каръшкия си медал. :roll:

Не можах да дойда ,а пък имах голем мерак-работа,работа.... :cry:
Па и ако бех дошъл щяхме да се познаваме наяве, ма и сигурно щеше да е по друго подреждането при призьорите.
8) Щото около мен като има женско присъствие съм голем късметлия по гьоловете-не кат уважавания Дурумий... :lol: :lol:
И той трябва да е доволен - каръшки,обаче си е медал-останалите са по-капо от него.... :wink:
Veronika написа:
Жалко.Мене ми идва далече този гьол.

Веронико-питаш ли ме тва състезание дето се организира в Варна на колко ми идва..

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! оЛЯхте се бе мамму стара!!! Имате ICQта все пак!!!! Ц Ц Ц!!! :evil:
Изображение
Veronika

Мнение от Veronika »

Нямам айсикю.Преди 1 седмица някакво хакерче ми го разби, както и пощата. :twisted:
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

И аз немам бе Банкер-па ти що се възмущаваш от нашите писания... :roll:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
sss1
новобранец
новобранец

Мнение от sss1 »

БАНКЕРА,ЩЕ КАЖЕШ ЛИ КЪДЕ Е ТОВА ВОДОЕМЧЕ ????
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Та отново за по преди описания от мен водоем:
Вчера след здраво обикаляне по гъоловете и хващане на каракудки ,червеноперки и тем подобни , към 15 часа акостирахме пак на брега на шарковците.
Съвсем на кратко- 11 броя хванати от мен-от 2 до 4 кила,време чудесно- със мача густото беше неповторимо... 8)
В крайна сметка си зехме по един рибок и се прибрахме по живо по здраво.Е верно че си платихме ма от опит знам че безплатен обяд няма.... :lol:
Я елате рибенца при батко...
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Изображение

И пак бях там и пак хванах!!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”