Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

До кога на яз.Пясъчник така
Модератор: bobopeli
Re: До кога на яз.Пясъчник така
пишим си само глупости.единственото което могат да направят от ИАРА е да направят акт на някой без билет.и тези които търмъчат много добре го знаят.като го изтърмъчат,ще спрът и проблема ще се реши. 

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- Кузмич
- dreamer
Абе прав си Шеки ама няма да го изтармъчат, всяка година е така.shekira написа:пишим си само глупости.единственото което могат да направят от ИАРА е да направят акт на някой без билет.и тези които търмъчат много добре го знаят.като го изтърмъчат,ще спрът и проблема ще се реши.
Тия гадове като почнат да ходят аз спирам щото ми кипи отвътре.
Като се затопли рибата, която се е групирала около стената ще се размърда из язовира и ще ми косят ръждивия к.р

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Този язовир го съсипаха.Всевъзможни бракониерски методи се прилагат там ежедневно.Вие,ако си мислите,че ИАРА незнаят,какво става на язовира,жестоко се лъжете.Нищо не могат да им направят,като търмъчат,но проблема далеч не е само в търмъченето.Мрежите от Пясъчник никога не излизат,освен когато трябва да бъдат изпразнени.Интересното обаче е,че всяка година е тормозен зверски, и въпреки това,продължава от някъде да вади сериозни рибни запаси.Ако малко повече се затегне контрола там,ще кипи от риба,но това е положението за сега за съжеление.
TICA FAN
-
- научил се да хвърля
ех да беш и бат Бойко рибар
само той може да ги оправи тия гадове

само той може да ги оправи тия гадове

ули густуууу...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Много си прав ,това го коментирахме днес с колеги ,а и друго ,че може да се наложи частична забрана на такива места зимата където се групира риба,както е на Пясъка сега,Копринка ,Щъркелово гнездо.То сега се унищожава риба ,повече отколкото през забраната да ловиш примерно.Но,кой да го охранява ,трябва на всеки голям язовир лодка с охрана ,както каза един колега по-горе,обаче нанайси пари,никой не ебава.Кузмич написа:Като се затопли рибата, която се е групирала около стената ще се размърда из язовира и ще ми косят ръждивия к.р

Всичко може,но не всеки го можe.

Бат Бойко и да беше рибар,на дали щеше да му е до това,да лови браконерите.Той нека си лови " крокодилите " , пък ако може на ИАРА,да вдигне бюджета поне с малко.С повече средства лека полека ще започваме да изплуваме от дъното.
Пак казвам,тези дето търмъчат,са най-малкия проблем на язовира,без да искам да ги защитавам.Дано за напред,ИАРА Пловдив обърнат по-голямо внимание ,на този иначе славен някога язовир.
Пак казвам,тези дето търмъчат,са най-малкия проблем на язовира,без да искам да ги защитавам.Дано за напред,ИАРА Пловдив обърнат по-голямо внимание ,на този иначе славен някога язовир.
TICA FAN
за мен има два вида.едните са рибари,другите са риболовци.едните като отидат,на всяка цена трябва да избият гориво,въдици,лодки и така нататък.а пък другите ходят за тръпката и спорта.то човек когато си го няма в главата,нищо не може да го промени.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Бракониерите попеляха хубавия язовир.Иара знае и кво?Мрежи постоянно. 11 групи хварлиат мрежи в момента.
-
- ще става разбирач
За съжаление всичко вече е въпрос на пари и бюджети.Някъде в този форум написах и ще го повторя и тук-лично ми беше заявено от министъра на земеделието и то два пъти,че бюджета на МЗХ е съкратен с 32%.ИАРА са второстепенен разпоредител с бюджетни средства и е божа работа с колко ще им орежат бюджета.Но имам лошите подозрения,че ще бъде с повече от 32%.Като предположим,че все още не са изкоренени лошите практики да се пръскат пари по обществени поръчки и допълнителни възнаграждения в централата на агенцията в София,за регионалните звена става отчайващо.А нали се сещате,че никой от отговорните фактори няма да ви отговори в прав текст-,,Не правим проверки и не идваме по сигнали,защото нямаме пари за гориво",защото това ще означава,че държавата бяга от задълженията си.
И ще се случи това,за което коментират и познатите ми инспектори от ИАРА-ще бачкаме толкова ,колкото пари ни отпуснат.Нали се сещате,че никой от тях няма в тази мизерия да си бръкне в джоба и да сипе гориво на ,,Нивата" или на извънбордовия двигател на лодката...и с право.Друг проблем,който възниква с тел.112-зачестяват фалшивите обаждания,които имат за цел да разпилеят ресурса на ИАРА и отклонят вниманието от бракониери.Този проблем е особено наболял по Дунав.
И ще се случи това,за което коментират и познатите ми инспектори от ИАРА-ще бачкаме толкова ,колкото пари ни отпуснат.Нали се сещате,че никой от тях няма в тази мизерия да си бръкне в джоба и да сипе гориво на ,,Нивата" или на извънбордовия двигател на лодката...и с право.Друг проблем,който възниква с тел.112-зачестяват фалшивите обаждания,които имат за цел да разпилеят ресурса на ИАРА и отклонят вниманието от бракониери.Този проблем е особено наболял по Дунав.
- Skorpi
- сериозен играч
[/quote]Друг проблем,който възниква с тел.112-зачестяват фалшивите обаждания,които имат за цел да разпилеят ресурса на ИАРА и отклонят вниманието от бракониери.Този проблем е особено наболял по Дунав.
Тоя проблем е лесен батка просто на МВР се дават фалшивите сигнали и по телефончето ги гепят и глобата двоина спрямо разходите
Така ще имат и допълнително ресурси за проверки

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
http://www.dnes.bg/business/2010/02/02/ ... oekt.85333
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=364628
Каквото и де се говори, така стоят нещата. Нов бардак със ...........Е, не се прави!!!
А затова, че нямаме никаква гражданска позиция и идея как да си отстояваме правата......1. можем да говорим много и 2. пак нищо няма да НАПРАВИМ!!! А всъщност, не зависи ли от нас самите??? Ако някой седне на пирон, какво ще седи???, не ще стане и с теслата, ще го "начука" и ще си постеле меко/просто пример/

Същото е и в ИАРА, е, белите лястовици не ги броим доколкото ги има.....
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=364628
Каквото и де се говори, така стоят нещата. Нов бардак със ...........Е, не се прави!!!
А затова, че нямаме никаква гражданска позиция и идея как да си отстояваме правата......1. можем да говорим много и 2. пак нищо няма да НАПРАВИМ!!! А всъщност, не зависи ли от нас самите??? Ако някой седне на пирон, какво ще седи???, не ще стане и с теслата, ще го "начука" и ще си постеле меко/просто пример/

Същото е и в ИАРА, е, белите лястовици не ги броим доколкото ги има.....
малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ей това е приказката - напълно съгласен! Ако човек го няма в главата, вари го, печи го, пак на пръч ще смърди!shekira написа:за мен има два вида.едните са рибари,другите са риболовци.едните като отидат,на всяка цена трябва да избият гориво,въдици,лодки и така нататък.а пък другите ходят за тръпката и спорта.то човек когато си го няма в главата,нищо не може да го промени.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Днес гледам се изтарикатили косачите
Слагат ваглер тежко олово и една тройка и пак си тармъчат
и да мине проверка те са с пера

и да мине проверка те са с пера

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Ейй мамицата им мръсна нямат спирка да се задават абе .........Йордан Марков написа:Днес гледам се изтарикатили косачите![]()
и да мине проверка те са с пера![]()
![]()

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!