Проблем с ел. цигара

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Re: Проблем с ел. цигара

Мнение от Em1l »

gloupan написа:Вярно е ,че "доброжелатели " винаги ще се намират.Аз правя следното с тях.При положение ,че знаят че отказвам цигарите,в момента който ми предложат ,взимам една и пред очите им я късам и хвърлям.И така докато престанат да предлагат,а вярвай ми че това се постига бързо! :smt023

Еи това много помага.Понеже те завиждат че ги отказваш и ги е яд почват да ти предлагат.Не пуша от 23 януари.И аз 15 дена съм смачкал към кутия цигари.Спираи ги не си струва да пушиш.Успех
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

MonsTer_EnerGy написа:Нали все пак електронната цигара е за отказване . Това се мъча и да постигна :D

Абе пич кви цигари кви пет лева?

Ти да не си ги почнал от детската градина? Хвърляй цигарата и хващай учебниците че пролетта идва и ще се ходи и за риба. :smt018
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

абе човечето е закърмено със сливова вие за цигарите ше го дерете ,Аз пушим над 30 години и ползвам ел джигар от 3"луни", сменил съм 3 ,даже ако помни колегата? от НС, ми я изрови от пясъка на ЕЗЕРОВО и предаде,предполагам не си я закупил ти , и нямаш"дилър"(касов бон) ,гориш ,требе си скандал, и аз се вкарах със 300 каймета навремето +3дози филтри сега си я ползвам само в родилното или в кина,влакове,град транспорт +1/2/3 кутии от инаквите, става само със замяна на продукта ,но от вземянката ,А? ти! предполагам ти е бартеросван продукт, не става ,имах проблем със загряването .от батерията беше, след поредна смяна се оправи и втора година нямам грижи.Да светна непросветените ,малка доза вода инжектирана във филтъра ,прави чудеса от 6месеца не съм сменял филтър :axe:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MonsTer_EnerGy »

djokoriboloveca Ако намекваш , че не уча и , че ще остана на изпит и няма да ходя за риба се лъжеш . :) Уча си и ходя за риба когато има време . Имам впредвид , че сега по не се ходи за риба , защото всичко е замръзнало . Ходих на язовир един път на подледен иначе докъто съм на училище ходя сутрин , а следобед на реката . Събота , неделя на язовир когато може .
Изображение
san_xose
новобранец
новобранец

Мнение от san_xose »

хаха
Изображение
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MonsTer_EnerGy »

Колеги току що размених счупената цигара за една най - обикновенна , телескопична , 1.80 въдичка с малка обикновенна пласмасова макара със 100 м. струно :D
Изображение
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

:lol: :lol: :lol:
Кога пропуши та ше ги отказваш...
Браво за замяната :smt023
Спининг Клуб " АБИЧИ "
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Имаш проблем и то голям,ама не е в електронната...Работата е там,че щом ги пафкаш на 14,на 24 вече ще си пълен смадльо-катраник и нищо няма да помогне.А това,че уж електронната цигара намалява или замества напълно истинското пушене,го разправяй на второкласниците.Наблюдавах го отблизо един колега,реши да кара с електронна,макар,че е червив с пари,беше решил да следва европейските тенденции.Изкара 7 месеца с електронната и се предаде-изхвърли я и сега пуши два пъти повече цигари,отколкото преди електронната терапия.
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Тъста ми и той не остана по-назад и си взе такава играчка.Два месеца изкара и сега пак си пуши обикновенни.Иска се воля и инат.Аз не пуша от 13 ноември 2009г. :wink: Пуших 20 годинки. :D
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
*Станислав*
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от *Станислав* »

MonsTer_EnerGy написа:Колеги току що размених счупената цигара за една най - обикновенна , телескопична , 1.80 въдичка с малка обикновенна пласмасова макара със 100 м. струно :D
това се казва да направиш добър бартер :D а инак на кое казвате струно?досега не съм го чувал това :?:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Струно викат на кордата всичките там,дето ловят покрай двата Осъма и двата Вита.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”