Картоф,Кашкавал,Грах и Домат!!!!

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
svincyyy
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Картоф,Кашкавал,Грах и Домат!!!!

Мнение от svincyyy »

Да определено ще опитам струва ми се че от онези малките доматчета декоративните които са на косъм ще дадът резултат но незнам ще видим малко да се постопли само и отиваме таифата че то сега и без това само каракуда и платика излизат е освен на скендерите ама то там сложно да отидем :).Тези стръви ги визирам главно за ТЕЦ-а едва ли ще хвърля на такова нещо по Тунджа.
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно :)
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MECHOLIN »

Аз съм пробвал на картофчета преди години на топлото ТЕЦ-2 и без резултат .На грах лових платики .Пробвай може да вкараш нова мода .Преди години четох че на доматчета ловили на Дунав но около някаква консервна фабрика.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

MECHOLIN написа:...на доматчета ловили на Дунав но около някаква консервна фабрика.
Най сетне един да го напише :smt023
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
ribaro
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribaro »

В един частен водоем хвърляха за храна дефектирали продукти от една мандра, включително и кашкавал.В този водоем шаран, каракуда и кефал вземаха на парченце кашкавал.За картофи, грах и домати не съм слушал от колеги а и не съм пробвал.
Та в този ред на мисли, се чудя, около казаните за ракия на какво ли ще кълве рибата :smt017 :smt102
Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
naiden
новобранец
новобранец

Мнение от naiden »

На картоф не съм пробвал , но на грах през пролетта съм вадил шарани. На Цалапица на клетките съм вадил шаран на шунка на косъм.
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

sapuna написа:
MECHOLIN написа:...на доматчета ловили на Дунав но около някаква консервна фабрика.
Най сетне един да го напише :smt023
Не е задължително, при нас на 200м от мястото което ловим има отходна канаизационна тръба, от която се излива всичката помия от града, в която има включително и некви стари консерви домати, които несъвестните хора изхвърлят в тоалетните си.
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

На кашкавал не съм пробвал, но сиренето си беше популярна стръв за кефал преди години.
boybey
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boybey »

От мен идеята да се пробва и агнешки чревца!!!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Зеленчуци ,които не яде,той голям неще порасте.Не съм пробвал от тези продукти,освен на салата, но съм чел по-малко за тях.Специално за граха,на много места ловят на него успешно платики.Също така,ползват и грахова каша,като добавка в захранката.До колкото съм запознат,руснаците ползват домати и картофи за шарани и амури.Някои арендатори си хранят рибите с вкиснати домати и чушки,та по-някои места вероятно е научен да се храни със зеленчуци.
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”