Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Картоф,Кашкавал,Грах и Домат!!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- svincyyy
- ще става разбирач
Re: Картоф,Кашкавал,Грах и Домат!!!!
Да определено ще опитам струва ми се че от онези малките доматчета декоративните които са на косъм ще дадът резултат но незнам ще видим малко да се постопли само и отиваме таифата че то сега и без това само каракуда и платика излизат е освен на скендерите ама то там сложно да отидем
.Тези стръви ги визирам главно за ТЕЦ-а едва ли ще хвърля на такова нещо по Тунджа.

Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

Аз съм пробвал на картофчета преди години на топлото ТЕЦ-2 и без резултат .На грах лових платики .Пробвай може да вкараш нова мода .Преди години четох че на доматчета ловили на Дунав но около някаква консервна фабрика.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Най сетне един да го напишеMECHOLIN написа:...на доматчета ловили на Дунав но около някаква консервна фабрика.

-
- вече хвърля и на тежко
В един частен водоем хвърляха за храна дефектирали продукти от една мандра, включително и кашкавал.В този водоем шаран, каракуда и кефал вземаха на парченце кашкавал.За картофи, грах и домати не съм слушал от колеги а и не съм пробвал.
Та в този ред на мисли, се чудя, около казаните за ракия на какво ли ще кълве рибата

Та в този ред на мисли, се чудя, около казаните за ракия на какво ли ще кълве рибата

Седя и си ловя риба, седя и си ловя риба ....по едно време гледам .... само си седя ...
На картоф не съм пробвал , но на грах през пролетта съм вадил шарани. На Цалапица на клетките съм вадил шаран на шунка на косъм.
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Не е задължително, при нас на 200м от мястото което ловим има отходна канаизационна тръба, от която се излива всичката помия от града, в която има включително и некви стари консерви домати, които несъвестните хора изхвърлят в тоалетните си.sapuna написа:Най сетне един да го напишеMECHOLIN написа:...на доматчета ловили на Дунав но около някаква консервна фабрика.
- tiktak
- ще става разбирач
На кашкавал не съм пробвал, но сиренето си беше популярна стръв за кефал преди години.
-
- научил се да хвърля
От мен идеята да се пробва и агнешки чревца!!!
Зеленчуци ,които не яде,той голям неще порасте.Не съм пробвал от тези продукти,освен на салата, но съм чел по-малко за тях.Специално за граха,на много места ловят на него успешно платики.Също така,ползват и грахова каша,като добавка в захранката.До колкото съм запознат,руснаците ползват домати и картофи за шарани и амури.Някои арендатори си хранят рибите с вкиснати домати и чушки,та по-някои места вероятно е научен да се храни със зеленчуци.
TICA FAN