Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Алаите искат студ и ..... кеп (допълнение)
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Алаите искат студ и ..... кеп

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- кандидат преподавател
Виж бе Бисо, на 15 един, и то за муцуната, Майната му. Трябва да ти кажа, че повечето, едва ги откачих. Така ми са подбиха ноктите, че чак ме беше яд да ги снимам, па и студ да си е.........!!! Та тоя като го видях как е и си викам ще го снимам. Виж другия сниман, и ще се убедиш. Един час хвърлях на адиничка , и имах само едно празно кълване. Явно си искаше по обилно количество водорасло!!!Бисо написа:Симо....че си луд,разбрахме всички,че ги можеш рибите,моите уважения
,но с тройка за скобар,приятелю,не го приемам.
![]()
Кажи ми,тука........кой,кого е хванал,дори с 16-ка тройка!!??
Имаше преди време,двама-трима дърти матрапази![]()
из Македонско,дето ловеха скобари на водорасло по Струма,но на едична кука.
Събираха ги лятото,сушеха си ги,и преди излет,си накисваха малко с хладка водица.С малко чалъм при замотаването,изтичаха 5-6 пъти,и хващаха по некоя риба.
Върл Shimano фен!
-
- научил се да хвърля
бравос симо хубави риби
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не се вижда 3ка, а и е хванат за носа, а не за корема или гърба.
Страхотен излет.
Страхотен излет.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- научил се да хвърля
по принцип и аз съм против тройките но невярвам , че симо е използвал
тройка за тъй наречиния метод на возине
тройка за тъй наречиния метод на возине
-
- кандидат преподавател
Правилно. Пък като се гледат другите снимки някъде да се вижда наранена или кървава риба???stefanotis написа:Не се вижда 3ка, а и е хванат за носа, а не за корема или гърба.
Страхотен излет.
Върл Shimano фен!
-
- ще става разбирач
Ехаааааааа,ей на тва му се вика супер излет,успешен риболов и невероятно преживяване-три в едно!!!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:

- Бисо
- сериозен играч
ЕЕееей момци....съпрете се бре..Симоо.....нито за секунда не съм си помислил ,че ги мачкаш като Селяците с тройките
Аз лично съм хващал с 18-ка единична,скобар за носа...и това предполагам,не ме прави "търмъкчия"
И......
Мисълта ми беше,че тройката във всичките и "приложения" за скобарски риболов,НЕ МИ допада.А идеата на поста-да обсъдим със Симо,евентуални по-нормални начини,за лесна "презентация" на водораслото,като стръв....
Нека не преебаваме темата......

И......
Мисълта ми беше,че тройката във всичките и "приложения" за скобарски риболов,НЕ МИ допада.А идеата на поста-да обсъдим със Симо,евентуални по-нормални начини,за лесна "презентация" на водораслото,като стръв....
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- динго
- научил се да хвърля
Бате Мони за пореден път те поздравявам.Това дето ги разтягат колегите ми се струва че е от завис че ти ги дръгнеш а те стоят на компа по цял ден на топло.Мойте уважения ама аз Симо го познавам от има няма 20 год. и до сега не съм го видял да дарачи или съм чул от някой да каже че е дарачил.
Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
-
- кандидат преподавател
Ми аз писах че пробвах първо с единичка, ама не ще. Значи на мен не ми е проблем монтажа , защото водораслото е третирано по специален начин, и държи до 10 истичания. А като се има предвид как се храни алайа, това че се е закачил за муцуната си е едно от най-естествените неща. Когато повдига, винаги е в остата, защото се обръща и лапа. Когато обаче топне, той в повечето случаи бута с муцуната. Е ще ви попитам, Като ви топне перото кво правите???Бисо написа:ЕЕееей момци....съпрете се бре..Симоо.....нито за секунда не съм си помислил ,че ги мачкаш като Селяците с тройките![]()
![]()
Аз лично съм хващал с 18-ка единична,скобар за носа...и това предполагам,не ме прави "търмъкчия"
![]()
И......

Върл Shimano фен!
-
- кандидат преподавател
Благодаря за подкрепата Мите!!! То който трябва, знае за кво става въпрос. Тази снимка между другото я качих нарочно, та да си изясня някои неща!!!динго написа:Бате Мони за пореден път те поздравявам.Това дето ги разтягат колегите ми се струва че е от завис че ти ги дръгнеш а те стоят на компа по цял ден на топло.Мойте уважения ама аз Симо го познавам от има няма 20 год. и до сега не съм го видял да дарачи или съм чул от някой да каже че е дарачил.

Върл Shimano фен!
- динго
- научил се да хвърля
и веднага ти налетяха като ястреб на мършаsimo72 написа:Благодаря за подкрепата Мите!!! То който трябва, знае за кво става въпрос. Тази снимка между другото я качих нарочно, та да си изясня някои неща!!!динго написа:Бате Мони за пореден път те поздравявам.Това дето ги разтягат колегите ми се струва че е от завис че ти ги дръгнеш а те стоят на компа по цял ден на топло.Мойте уважения ама аз Симо го познавам от има няма 20 год. и до сега не съм го видял да дарачи или съм чул от някой да каже че е дарачил.![]()
![]()

Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
колкото пати я разглеждам тази тема
се и се кефя 

И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА