Алаите искат студ и ..... кеп (допълнение)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Алаите искат студ и ..... кеп

Мнение от stefanotis »

:smt041 :smt041 Браво Монка, тебе студ те не плаши, а Алайте хич :smt038 :smt038 Наздраве :partyman:
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Бисо написа:Симо....че си луд,разбрахме всички :D ,че ги можеш рибите,моите уважения :drinkers: ,но с тройка за скобар,приятелю,не го приемам. :roll:
Кажи ми,тука........кой,кого е хванал,дори с 16-ка тройка!!??

Изображение

Имаше преди време,двама-трима дърти матрапази :wink: :D из Македонско,дето ловеха скобари на водорасло по Струма,но на едична кука.
Събираха ги лятото,сушеха си ги,и преди излет,си накисваха малко с хладка водица.С малко чалъм при замотаването,изтичаха 5-6 пъти,и хващаха по некоя риба.
Виж бе Бисо, на 15 един, и то за муцуната, Майната му. Трябва да ти кажа, че повечето, едва ги откачих. Така ми са подбиха ноктите, че чак ме беше яд да ги снимам, па и студ да си е.........!!! Та тоя като го видях как е и си викам ще го снимам. Виж другия сниман, и ще се убедиш. Един час хвърлях на адиничка , и имах само едно празно кълване. Явно си искаше по обилно количество водорасло!!!
Върл Shimano фен!
kiro pitona
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kiro pitona »

бравос симо хубави риби
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

Не се вижда 3ка, а и е хванат за носа, а не за корема или гърба.
Страхотен излет.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
kiro pitona
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kiro pitona »

по принцип и аз съм против тройките но невярвам , че симо е използвал
тройка за тъй наречиния метод на возине
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

stefanotis написа:Не се вижда 3ка, а и е хванат за носа, а не за корема или гърба.
Страхотен излет.
Правилно. Пък като се гледат другите снимки някъде да се вижда наранена или кървава риба???
Върл Shimano фен!
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Ехаааааааа,ей на тва му се вика супер излет,успешен риболов и невероятно преживяване-три в едно!!!
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

:smt023 :smt023 :smt023 :rock: :rock: :supz:
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

ЕЕееей момци....съпрете се бре..Симоо.....нито за секунда не съм си помислил ,че ги мачкаш като Селяците с тройките :!: :!: :!: Аз лично съм хващал с 18-ка единична,скобар за носа...и това предполагам,не ме прави "търмъкчия" :D
И......
Мисълта ми беше,че тройката във всичките и "приложения" за скобарски риболов,НЕ МИ допада.А идеата на поста-да обсъдим със Симо,евентуални по-нормални начини,за лесна "презентация" на водораслото,като стръв....

Нека не преебаваме темата......
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
динго
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от динго »

Бате Мони за пореден път те поздравявам.Това дето ги разтягат колегите ми се струва че е от завис че ти ги дръгнеш а те стоят на компа по цял ден на топло.Мойте уважения ама аз Симо го познавам от има няма 20 год. и до сега не съм го видял да дарачи или съм чул от някой да каже че е дарачил.
Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Бисо написа:ЕЕееей момци....съпрете се бре..Симоо.....нито за секунда не съм си помислил ,че ги мачкаш като Селяците с тройките :!: :!: :!: Аз лично съм хващал с 18-ка единична,скобар за носа...и това предполагам,не ме прави "търмъкчия" :D
И......
Мисълта ми беше,че тройката във всичките и "приложения" за скобарски риболов,НЕ МИ допада.А идеата на поста-да обсъдим със Симо,евентуални по-нормални начини,за лесна "презентация" на водораслото,като стръв....

Нека не преебаваме темата......
Ми аз писах че пробвах първо с единичка, ама не ще. Значи на мен не ми е проблем монтажа , защото водораслото е третирано по специален начин, и държи до 10 истичания. А като се има предвид как се храни алайа, това че се е закачил за муцуната си е едно от най-естествените неща. Когато повдига, винаги е в остата, защото се обръща и лапа. Когато обаче топне, той в повечето случаи бута с муцуната. Е ще ви попитам, Като ви топне перото кво правите??? :lol: :lol: :lol:
Върл Shimano фен!
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

динго написа:Бате Мони за пореден път те поздравявам.Това дето ги разтягат колегите ми се струва че е от завис че ти ги дръгнеш а те стоят на компа по цял ден на топло.Мойте уважения ама аз Симо го познавам от има няма 20 год. и до сега не съм го видял да дарачи или съм чул от някой да каже че е дарачил.
Благодаря за подкрепата Мите!!! То който трябва, знае за кво става въпрос. Тази снимка между другото я качих нарочно, та да си изясня някои неща!!! :lol: :lol: :lol:
Върл Shimano фен!
Аватар
динго
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от динго »

simo72 написа:
динго написа:Бате Мони за пореден път те поздравявам.Това дето ги разтягат колегите ми се струва че е от завис че ти ги дръгнеш а те стоят на компа по цял ден на топло.Мойте уважения ама аз Симо го познавам от има няма 20 год. и до сега не съм го видял да дарачи или съм чул от някой да каже че е дарачил.
Благодаря за подкрепата Мите!!! То който трябва, знае за кво става въпрос. Тази снимка между другото я качих нарочно, та да си изясня някои неща!!! :lol: :lol: :lol:
и веднага ти налетяха като ястреб на мърша :lol: :lol: :lol:
Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

ех Симка пак си ги наказал :D тез рибоци :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
kasabov_le
ще става разбирач