Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Нашите първи опити
Модератор: emo vasilev
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Нашите първи опити
супер са и ако ти кажа че има и по финна шкурка изобретена вече и решиш да я използваш ,приятелката ще се израдва при вапцането, не си прави експерименти със ъгъла на лопатката ,дерзай!

формата и цветовете им са екстра ... обаче им сменете лопатките на някои щото от снимките както виждам някои са много тънски и след известно( много малко) време ще се счупят
знам го от личен опит >> особено ако е студено
пп: Наслука !

Браво и на теб и на Приятелката ти !
КОлкото повече се правят толкова по добри стават. Когато се правят и с голямо желание ще се усъвършенствате постепенно.
Само дето почвам да си мисля, че ще трябва да оборудваш скоро още един риболовец или по скоро риболовка
КОлкото повече се правят толкова по добри стават. Когато се правят и с голямо желание ще се усъвършенствате постепенно.
Само дето почвам да си мисля, че ще трябва да оборудваш скоро още един риболовец или по скоро риболовка

- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Приятел ако са от матеряла, който си мисля никога няма да се счупят (говори стария опит) а на воблер 2-3 см колко дебела пластмаса да сложи колегата ????naskox7 написа:формата и цветовете им са екстра ... обаче им сменете лопатките на някои щото от снимките както виждам някои са много тънски и след известно( много малко) време ще се счупят![]()
![]()
Да попиташ е моментен срам,
да не знеш срам за цял живот.
Благодаря!VGS написа:Браво и на теб и на Приятелката ти !

Оборудването й е почти готово, остава само да се преодолее ранното ставане и сутрешния хлад

Така си е - това е еластичен материал, макар и тънък с доста добро еласто-пластично поведение. За да се счупи, тябва да докараш лопатката до пластичен стадии на работа в дадена точка. А след това трябват наиситна огромен брой цикли на натоварване и разтоварване, за да се изчерпи якостта и пластичността на материала в следствие на умора. Това дори ида го постигнеш, то ще е или нарочно с ръка или с клещи. Ще го познаеш по белите участъци в зоната на деформацията. Дори тогава така образувалата се пластична става е идеална за понасяне на моментовото усилие породено от тежестта и съпротивалението на тялото и лопатката спрямо рамото от халкичката.pa4o написа:Приятел ако са от матеряла, който си мисля никога няма да се счупят (говори стария опит) а на воблер 2-3 см колко дебела пластмаса да сложи колегата ????naskox7 написа:формата и цветовете им са екстра ... обаче им сменете лопатките на някои щото от снимките както виждам някои са много тънски и след известно( много малко) време ще се счупят![]()
![]()
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
лопатките са от пластмасова бутилка от безалкохолно така че няма как да се счупят независимо от околната температура
както каза спас на 2-3 санта фофлер по големи не му трябват
както каза спас на 2-3 санта фофлер по големи не му трябват

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ех "масторе" да не си ял от кокошка крак, та издаваш корпоративната тайнабаш_майстора написа:лопатките са от пластмасова бутилка от безалкохолно

Да попиташ е моментен срам,
- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не съм бе спасе
някъде да съм написал че са от кока-кола

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Не са!баш_майстора написа:не съм бе спасе

Много добре сте ги оцветили, следващия път вимаш шкурка, например 100 и шлйфаш яко, резултата ще е много добър и за да летят на по- голяма дистанция може да сложиш малко олово от доло, а и лопатките с тази дупка в основата умишлено ли са така?
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Шкурка 100 е твърде едра. Имам 180 и е много груба. Работя с 320, но за шлайфане е едра
По-скоро поне 400...
Оловце винаги се слага
На лопатите им правя улей, за да може да мине телта през тях във вътрешността на воблера, но не преценявам правилно дължината и се случва да излезе часто от улея във "видимата" част

Оловце винаги се слага

На лопатите им правя улей, за да може да мине телта през тях във вътрешността на воблера, но не преценявам правилно дължината и се случва да излезе часто от улея във "видимата" част

- каридата
- учете се от него
На мен много ми харесват първите ви творения.Аз като се сетя какви дзверове правех в началото.
.С времето ще стават още по добри.Според мен играта е най важното нещо.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''