Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Предложение за лека спининг макара
Модератор: sapuna
Re: Предложение за лека спининг макара
Макара за 25 евро с 5 години гаранцияkodek написа:Алседото е с 5 години гаранция и смяна за сметка на фирмата ако окаже дефект или се счупи.
доставката е за сметка на фирмата.

Колега би ли споделил, къде може да се намери в България?
Спининг Клуб " АБИЧИ "
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тц ! Общо взето на какво си дадох препоръката :nabeden ribar написа:...Имаш ли преки впечатления от нея? ...
- съразмерна според тялото шпула .
- айр бал за по-добър баланс .
- по принцип АБУ макарите имат добре лагерована ролка на бигела .
ся за грамажа ако е как Ганди е пуснал е най-доброто решение за парите си а ако е как Жечевият споменува то по-добре един Аплаус р`иаш ли

Камбрията съм я връткал за малце и мнението ми е Тц ! Едно към едно с Аливото с изключение на шпулата която при Камбрията е по-читава . С две думи - перфектен дисбаланс който при макари с малки размери е едно от основните неща за образуване на Паркенстон в по-зряла възраст ! Абе гадна работа ако наистина ти трябва малка спинингова макара .
Общо взето ако Мичелчето на Жечевият ако наистина я има тая разлика в грамажа е най-доброто попадение но ме съмнява яко тия граморазлики да ги има . Не друго ами макарите са едни и същи ( с АБУто ) само къде на външен вид ги докарват на различни модели Дайви и тъй .
Пич , първо - пича си търси макара за спининг а не за плувка с телескопа . Ще рече издържаща на некви натоварвания р`иаш ли . Второ Alcedo е толкова Италианска колкото Тебен Американска макараkodek написа:вземи си едно италианско Alcedo 25евро с 6 или 8 лагера и си супер...

Ш зема да зема да си зема едно таков чудо и да го пробвам и то не за друго ами щото сал Ван Щайл и Акурате дават такава гаранция докато примерно Дайва и Шимано са доста по-скромниkodek написа:Алседото е с 5 години гаранция и смяна за сметка на фирмата ако окаже дефект или се счупи...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- kodek
- ще става разбирач
http://img9.imageshost.ru/imgs/100215/3 ... /0f20f.jpg
Е тва е фанато с ALCEDO
http://www.lamincio.it/nqcontent.cfm?a_id=6397
линк за алседо, гугъл го превежда за който иска инфо.
Е тва е фанато с ALCEDO
http://www.lamincio.it/nqcontent.cfm?a_id=6397
линк за алседо, гугъл го превежда за който иска инфо.
- kodek
- ще става разбирач
Има ги и в България, но са по-неизвестни защото цената е добра и "дилърите" не ги устройва.
директно от сайта на производителя с доставка до врата + 5 евро, за доставка и да дилъра................?
директно от сайта на производителя с доставка до врата + 5 евро, за доставка и да дилъра................?
Последно промяна от kodek на Пон Фев 15, 2010 10:12 pm, променено общо 1 път.
- горан
- ще става разбирач
Миналата седмица си взех спининг на Алчедо - уникално добра пръчка , така че и ако макарите им са такива, в което почти не се съмнямам, колегата е много прав 

- kodek
- ще става разбирач
http://www.italiafishing.it/PDF/ITF10-C ... inelli.pdf
сайта е доста голям , преводачката отказва да го зареди ,затова пускам адреса.
Вижте колеги какво предлагат "жабарите" като качество и цени. на пръти и макари.
Аз си купих модела Alcedo green line 2006R 195гр.заден аванс за лек спининг, Другият беше 1500 185гр.преден и може би сбърках но..... риба да има.
сайта е доста голям , преводачката отказва да го зареди ,затова пускам адреса.
Вижте колеги какво предлагат "жабарите" като качество и цени. на пръти и макари.

Аз си купих модела Alcedo green line 2006R 195гр.заден аванс за лек спининг, Другият беше 1500 185гр.преден и може би сбърках но..... риба да има.
Привет.Баси мой, туй мяза на пирамида, като бившия Югоагент-не може просто да не се набутам
.Де го чукат, че посреднощ не ми се чете преса.Амм все си мисля, че ако е толкоз читаво, не може никой да няма 2-3-5поне медала за вносител.Малко ми прилича работата, като на Кауфланд кебабчетата по 9стинки, ама ще са набутам пък, като ме заболи корема ще пиша.Наслука

Инсайдера на Риоби е твоята макара,макар и малко по-тежка и влиза в цената до 100 лв.
Успехи.
Успехи.
Така е, грешката е моя, объркал съм се с 801......казвай къде да доставя шушето?stancom написа:Ето обещаните снимки :
И за да се види по ясно модела
Това е с графитната шпула и влакно, с алуминиевата е 212 без влакно

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Кодек , никъде не видях написана гаранцията ,за която споменаваш. Ако има написано, дай някакъв директен линк.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- kodek
- ще става разбирач
Така пише тук:
http://translate.googleusercontent.com/ ... T6jlEPQkRw
Не съм дилър или вносител,търговец и т.н. НЕ се занимавам с търговия.Просто попаднах на макара която е евтина и качествена, затова пиша, ако и друг колега си е закупил модел на Алчедо нека сподели.
http://translate.googleusercontent.com/ ... T6jlEPQkRw
Не съм дилър или вносител,търговец и т.н. НЕ се занимавам с търговия.Просто попаднах на макара която е евтина и качествена, затова пиша, ако и друг колега си е закупил модел на Алчедо нека сподели.
- Кузмич
- dreamer
На таз http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=896 кв'о и е?
Непретенциозна, 210гр, под парите, които е обявил колегата и един познат от форума е измъкнал ей такъв дзвер с нея...

само дето е 2500 и е със заден аванс.
Успех.
Непретенциозна, 210гр, под парите, които е обявил колегата и един познат от форума е измъкнал ей такъв дзвер с нея...
само дето е 2500 и е със заден аванс.
Успех.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- kodek
- ще става разбирач
Кузмич, к,во и плащаш за 50лв. 6 лагера титанови сплави(според производителя)180гр.2 шпули алуминиева и карбофлексова бърз стоп к,во още......С какво е по-добро шибаното?
Нито с цена, нито с лагери, нито с тегло, нито с качества, МА било щимано.
Нито с цена, нито с лагери, нито с тегло, нито с качества, МА било щимано.
-
- вече хвърля и на тежко
Проблема е че макара от снимка не ща! Гледах въпросния стелт на абу-то.....не струва. Ролката е сякаш правена с пилата и ми трябва усилие да я завъртя. Модел 1000 тежи 260 гр.... Всъщност стелта изглежда по-скоро така http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=533 Този модел мисля че е добър, кажете нещо за него и дали си отговаря на посочения грамаж (в което се съмнявам)
Абу 501 ALB - Готин вид и за сега най-лека - 220гр с алуминиевата шпула. И тя не ме изкефи - макарето вибрира доволно, въпреки че е с кух бигел и нещо авансовата система ми се види доста слаба, което може да е следствие от малкия диаметър на шпулата, знам ли... ама го стегнах почти до край а шпулата се върти с умерено усилие.
Мичела е кат стелта, ама гледах модел 2000 (прибл. 260 гр) щото нямаха 1000. На външен вид си приличат, по качество също.
Та ако ще е 260 гр мисля най-добре да е Ryobi ecusima модел 1000 - види ми се най-надежна, макар че попаднах на една дето мога да и броя всеки зъб като я въртя!!!! Но другите дето ги врътках бяха добре
Иначе все още се надявам да излезе нещо до към 220 гр поне, иначе язък за леката пръчка. Отзиви за това http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7126 ? Най-малкото е 240гр, ама все си мисля че по-добре риобито.
Абу 501 ALB - Готин вид и за сега най-лека - 220гр с алуминиевата шпула. И тя не ме изкефи - макарето вибрира доволно, въпреки че е с кух бигел и нещо авансовата система ми се види доста слаба, което може да е следствие от малкия диаметър на шпулата, знам ли... ама го стегнах почти до край а шпулата се върти с умерено усилие.
Мичела е кат стелта, ама гледах модел 2000 (прибл. 260 гр) щото нямаха 1000. На външен вид си приличат, по качество също.
Та ако ще е 260 гр мисля най-добре да е Ryobi ecusima модел 1000 - види ми се най-надежна, макар че попаднах на една дето мога да и броя всеки зъб като я въртя!!!! Но другите дето ги врътках бяха добре
Иначе все още се надявам да излезе нещо до към 220 гр поне, иначе язък за леката пръчка. Отзиви за това http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7126 ? Най-малкото е 240гр, ама все си мисля че по-добре риобито.
- stancom
- ще става разбирач