Фидери на AWA-SHIMA

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Фидери на AWA-SHIMA

Мнение от YordanDanev »

Който не е държал във ръката си фидера на AWA-SHIMA - AEXEON , той не знае за какво иде реч :lol: :mrgreen:
Изображениеима ли комат кучета много
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

каридата написа: Приемам забележки само от хора който са ги сравнявали двата модела на живо.Ако не си от тях не се пъни много.
Бреее много па ви се вирна носа, че и забелжки не приемате вече. Не е необходимо да ги сравнявам двете пръчки на жива зада ти кажа коя е боклук.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Не си обективен бе колега.Аман от UK гъзари.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

dunavski написа:
каридата написа: Приемам забележки само от хора който са ги сравнявали двата модела на живо.Ако не си от тях не се пъни много.
Бреее много па ви се вирна носа, че и забелжки не приемате вече. Не е необходимо да ги сравнявам двете пръчки на жива зада ти кажа коя е боклук.
Колега dunavski, това, че работиш на определено място и открито рекламираш определени марки в подписа си не значи че само те имат качествени стоки. Писаха ти трима от 4-мата човека, които знам че имат такива фидери. Тримата познавам лично, а четвъртия - колегата dekata още не, но уважавам мнението му, най-малкото, защото ползва фидера повече от година. Имал съм удоволстето да пробвам и фидера и на каридата и фидера на Данчо. Просто тоя модел на AWA-SHIMA заслужава всяка стотинка от цената си. Лека и чувствителна въдица, с която е удоволствие да се лови.
Ходи повече за риба и успокой малко топката, щото така пред компа, риболова не се учи много, както и медицината де :wink:
Жив и здрав!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Щом за вас е нормално да си купувате такъми само по името-купувайте си.Ама не обеждавайте и другите да го правят :wink: Никой не казал,че авашимката е върха на сладоледа.Но да препоръчваш въдица само защото е еди каква си марка е меко казано идиотско.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Koleff написа:
dunavski написа:
Колега dunavski, това, че работиш на определено място и открито рекламираш определени марки в подписа си не значи че само те имат качествени стоки. Писаха ти трима от 4-мата човека, които знам че имат такива фидери. Тримата познавам лично, а четвъртия - колегата dekata още не, но уважавам мнението му, най-малкото, защото ползва фидера повече от година. Имал съм удоволстето да пробвам и фидера и на каридата и фидера на Данчо. Просто тоя модел на AWA-SHIMA заслужава всяка стотинка от цената си. Лека и чувствителна въдица, с която е удоволствие да се лови.
Ходи повече за риба и успокой малко топката, щото така пред компа, риболова не се учи много, както и медицината де :wink:
Жив и здрав!
абе не съм много съгласен,ама както и да е.такова нещо дет е с име яко шиба не бих си взел, мойто разбиране за хубав фидер е друго.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

shekira написа:абе не съм много съгласен,ама както и да е.такова нещо дет е с име яко шиба не бих си взел, мойто разбиране за хубав фидер е друго.
Баце, тебе те знаем, обаче Глобе-та ползваме половината форум и там нещата са други, извадката е представителна :wink:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Друго си е да се казва "Голям бивол" :D
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

Или "Приключение" :lol:
Умберто Еко
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

абе не съм много съгласен,ама както и да е.такова нещо дет е с име яко шиба не бих си взел, мойто разбиране за хубав фидер е друго
To оставаше и ти да си съгласен.До колкото си спомням допреди година и половина трошеше всеки фидер с който ловеше.Как така изведнъж спря даги тошиш,сигурно си задобрял и стана голям капацитет.И накрая толкова ли е трудно някой като няма впечатление от нещо да си замълчи културно(това не се отнася за теб конкретно)
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Koleff написа: това, че работиш на определено място и открито рекламираш определени марки в подписа си не значи че само те имат качествени стоки. Писаха ти трима от 4-мата човека, които знам че имат такива фидери. Тримата познавам лично, а четвъртия - колегата dekata още не, но уважавам мнението му, най-малкото, защото ползва фидера повече от година. Имал съм удоволстето да пробвам и фидера и на каридата и фидера на Данчо. Просто тоя модел на AWA-SHIMA заслужава всяка стотинка от цената си. Лека и чувствителна въдица, с която е удоволствие да се лови.
Жив и здрав!
Това, че сте се събрали определена група приятели и ловиете с определени иматации на фидери не означава, че всъщност тези имитации са фидери. И в моя подпис има имена на рибловни марки които аз няма нужда да рекламирам те са се доказали отдавна. Забравих да добавя, че 12 часа на ден 7 дена в седмицата съм или на работа или в болницата на стаж така, че не ми давай акъл кое как се учи.

п.п. Искам да ми покажеш каде прочете "Купи си този фидер на Миди". Просто направих сравнение между карбон-композит и композит-карбон. Между другото колегата отдавна си купи фидер вече.
dunavski написа:Еми колега за сравнение ей тоя карбон-композитен фидер на Middy стурва почти 100 лв.
И фидера на Awa-shima беше същия на като на Trabucco всички щяха да си го купуват него
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
koki

Мнение от koki »

Колеги,
Времето започва да се стопля!
Отивайте по язовирите и си ловете на воля кой с какъвто фидер му е на сърце!!! :D :D :D
Много обтегната обстановка!
Последно промяна от koki на Чет Фев 25, 2010 10:36 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

dunavski написа:Това, че сте се събрали определена група приятели и ловите
Да моето момче, форума е за това да създаваме приятелства и да се учим как се лови. Радвам се че си го осъзнал. :D
Умберто Еко
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Доказали,не доказали марки-всички се правят на едно и също място, от едни и същи жълти човечета :wink: Или твоите такъми са правени на Марс по извънземна технология :roll: Не ми се водят безсмислени спорове и смятам да послушам Коки :wink:
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

dekata написа:Доказали,не доказали марки-всички се правят на едно и също място, от едни и същи жълти човечета :wink: Или твоите такъми са правени на Марс по извънземна технология :roll: Не ми се водят безсмислени спорове и смятам да послушам Коки :wink:
Моляяяяя .......... :shock: !!!!! Daiwa имат фидери които се произвеждат в Англия, но не стриват 100 лв., а 500-600 лв.От произведено в Китай и до произведено в Китай има гоооооляма разлика. Ама на вас какво да ви обяснявам вие си ги знаете тия работи по рождение.
Изображение
Заключено

Обратно към “Риболов на фидер”