Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Фидери на AWA-SHIMA
Модератор: Paublo_Eskobar
- YordanDanev
- сериозен играч
Re: Фидери на AWA-SHIMA
Който не е държал във ръката си фидера на AWA-SHIMA - AEXEON , той не знае за какво иде реч

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бреее много па ви се вирна носа, че и забелжки не приемате вече. Не е необходимо да ги сравнявам двете пръчки на жива зада ти кажа коя е боклук.каридата написа: Приемам забележки само от хора който са ги сравнявали двата модела на живо.Ако не си от тях не се пъни много.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- каридата
- учете се от него
Не си обективен бе колега.Аман от UK гъзари.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

Колега dunavski, това, че работиш на определено място и открито рекламираш определени марки в подписа си не значи че само те имат качествени стоки. Писаха ти трима от 4-мата човека, които знам че имат такива фидери. Тримата познавам лично, а четвъртия - колегата dekata още не, но уважавам мнението му, най-малкото, защото ползва фидера повече от година. Имал съм удоволстето да пробвам и фидера и на каридата и фидера на Данчо. Просто тоя модел на AWA-SHIMA заслужава всяка стотинка от цената си. Лека и чувствителна въдица, с която е удоволствие да се лови.dunavski написа:Бреее много па ви се вирна носа, че и забелжки не приемате вече. Не е необходимо да ги сравнявам двете пръчки на жива зада ти кажа коя е боклук.каридата написа: Приемам забележки само от хора който са ги сравнявали двата модела на живо.Ако не си от тях не се пъни много.
Ходи повече за риба и успокой малко топката, щото така пред компа, риболова не се учи много, както и медицината де

Жив и здрав!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Щом за вас е нормално да си купувате такъми само по името-купувайте си.Ама не обеждавайте и другите да го правят
Никой не казал,че авашимката е върха на сладоледа.Но да препоръчваш въдица само защото е еди каква си марка е меко казано идиотско.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
абе не съм много съгласен,ама както и да е.такова нещо дет е с име яко шиба не бих си взел, мойто разбиране за хубав фидер е друго.Koleff написа:Колега dunavski, това, че работиш на определено място и открито рекламираш определени марки в подписа си не значи че само те имат качествени стоки. Писаха ти трима от 4-мата човека, които знам че имат такива фидери. Тримата познавам лично, а четвъртия - колегата dekata още не, но уважавам мнението му, най-малкото, защото ползва фидера повече от година. Имал съм удоволстето да пробвам и фидера и на каридата и фидера на Данчо. Просто тоя модел на AWA-SHIMA заслужава всяка стотинка от цената си. Лека и чувствителна въдица, с която е удоволствие да се лови.dunavski написа:Бреее много па ви се вирна носа, че и забелжки не приемате вече. Не е необходимо да ги сравнявам двете пръчки на жива зада ти кажа коя е боклук.каридата написа: Приемам забележки само от хора който са ги сравнявали двата модела на живо.Ако не си от тях не се пъни много.
Ходи повече за риба и успокой малко топката, щото така пред компа, риболова не се учи много, както и медицината де![]()
Жив и здрав!
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Баце, тебе те знаем, обаче Глобе-та ползваме половината форум и там нещата са други, извадката е представителнаshekira написа:абе не съм много съгласен,ама както и да е.такова нещо дет е с име яко шиба не бих си взел, мойто разбиране за хубав фидер е друго.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Друго си е да се казва "Голям бивол" 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Или "Приключение" 

Умберто Еко
Умберто Еко
- каридата
- учете се от него
To оставаше и ти да си съгласен.До колкото си спомням допреди година и половина трошеше всеки фидер с който ловеше.Как така изведнъж спря даги тошиш,сигурно си задобрял и стана голям капацитет.И накрая толкова ли е трудно някой като няма впечатление от нещо да си замълчи културно(това не се отнася за теб конкретно)абе не съм много съгласен,ама както и да е.такова нещо дет е с име яко шиба не бих си взел, мойто разбиране за хубав фидер е друго
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това, че сте се събрали определена група приятели и ловиете с определени иматации на фидери не означава, че всъщност тези имитации са фидери. И в моя подпис има имена на рибловни марки които аз няма нужда да рекламирам те са се доказали отдавна. Забравих да добавя, че 12 часа на ден 7 дена в седмицата съм или на работа или в болницата на стаж така, че не ми давай акъл кое как се учи.Koleff написа: това, че работиш на определено място и открито рекламираш определени марки в подписа си не значи че само те имат качествени стоки. Писаха ти трима от 4-мата човека, които знам че имат такива фидери. Тримата познавам лично, а четвъртия - колегата dekata още не, но уважавам мнението му, най-малкото, защото ползва фидера повече от година. Имал съм удоволстето да пробвам и фидера и на каридата и фидера на Данчо. Просто тоя модел на AWA-SHIMA заслужава всяка стотинка от цената си. Лека и чувствителна въдица, с която е удоволствие да се лови.
Ходи повече за риба и успокой малко топката, щото така пред компа, риболова не се учи много, както и медицината де![]()
Жив и здрав!
п.п. Искам да ми покажеш каде прочете "Купи си този фидер на Миди". Просто направих сравнение между карбон-композит и композит-карбон. Между другото колегата отдавна си купи фидер вече.
dunavski написа:Еми колега за сравнение ей тоя карбон-композитен фидер на Middy стурва почти 100 лв.
И фидера на Awa-shima беше същия на като на Trabucco всички щяха да си го купуват него
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

Колеги,
Времето започва да се стопля!
Отивайте по язовирите и си ловете на воля кой с какъвто фидер му е на сърце!!!
Много обтегната обстановка!
Времето започва да се стопля!
Отивайте по язовирите и си ловете на воля кой с какъвто фидер му е на сърце!!!

Много обтегната обстановка!
Последно промяна от koki на Чет Фев 25, 2010 10:36 pm, променено общо 1 път.
Да моето момче, форума е за това да създаваме приятелства и да се учим как се лови. Радвам се че си го осъзнал.dunavski написа:Това, че сте се събрали определена група приятели и ловите

Умберто Еко
Умберто Еко
Доказали,не доказали марки-всички се правят на едно и също място, от едни и същи жълти човечета
Или твоите такъми са правени на Марс по извънземна технология
Не ми се водят безсмислени спорове и смятам да послушам Коки 

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Моляяяяя ..........dekata написа:Доказали,не доказали марки-всички се правят на едно и също място, от едни и същи жълти човечетаИли твоите такъми са правени на Марс по извънземна технология
Не ми се водят безсмислени спорове и смятам да послушам Коки