Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Скомля ?
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за Скомля ?
разрешават дьни,бях там преди 3 седмици,доволно таранка.таксата за 1бр.вьдица 20лв.за повече от една 30лв.задьржаш задьлжително каракудата и бабушката
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

- TRAP
- ще става разбирач
До като има такива като вас ще направят и 50лв такса за риболов.Бабушки и каракуди си ловях доволно и без да плащам такси на Полетковци чак взе та ми втръсна.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- фен клуб-скобар
кеф цена нямаTRAP написа:До като има такива като вас ще направят и 50лв такса за риболов.Бабушки и каракуди си ловях доволно и без да плащам такси на Полетковци чак взе та ми втръсна.

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

-
- разбира нещата
МммммДа , немам нищо против платените язовири, даже ги посещавам , ама 20 лв...
Малко множко идва.

Малко множко идва.
Уловът на щука разрешен ли е на този язовир? Моля за информация от първа ръка, благодаря.
-
- разбира нещата
Първата ръка е Киро ,А аз ще се явя като втора.Д-р Флекс написа:Уловът на щука разрешен ли е на този язовир? Моля за информация от първа ръка, благодаря.

Нищо не е разрешено на този язовир,немаш право да ловиш нито хищник ни шаран , единствено дребосък а ако случайно закачиш нещо друго го връщаш обратно.
kaloyan Mladenov написа:Първата ръка е Киро ,А аз ще се явя като втора.Д-р Флекс написа:Уловът на щука разрешен ли е на този язовир? Моля за информация от първа ръка, благодаря.![]()
Нищо не е разрешено на този язовир,немаш право да ловиш нито хищник ни шаран , единствено дребосък а ако случайно закачиш нещо друго го връщаш обратно.
E тва звучи......... Това означава, че е раззешен само риболов на леко и на фидер за каракуда и под. плевелни риби, така ли? Спининг изобщо не е разрешен, така ли? Благодаря предварително за изчерпателния отговор...
-
- разбира нещата
Така тъ!Д-р Флекс написа:kaloyan Mladenov написа:Първата ръка е Киро ,А аз ще се явя като втора.Д-р Флекс написа:Уловът на щука разрешен ли е на този язовир? Моля за информация от първа ръка, благодаря.![]()
E тва звучи ебати ташака! Това означава, че е раззешен само риболов на леко и на фидер за каракуда и под. плевелни риби, така ли? Спининг изобщо не е разрешен, така ли? Благодаря предварително за изчерпателния отговор...
Явно идеята на собственниците е такава.Гадни условия та никой да не ходи.До колкото знам за в бъдеще ше се строи хотел или бунгала или нещо такова, и явно ще бъде скъпо платен удоволствие за улов на трофейни риби .
За момента всичко е забранено освен дребосък.Целенасоченият улов на друга риба е забранен.
Аз предполагам, че после ще е много добре ! Таксата е с цел да се спре наплива от хора които ще е** майката на мястото като цяло....След време на язовира ще се ловят само трофеи...Браво на собственика, че се е заел с това нещо, да направи истински спортен риболов. Така поне ще сме сигурни, че в БГ ще има доста добри екземпляри които няма да бъдат измъчвани, а ще се лови професионално. Дано да е така, не ангажирам никой с инфото, просто предполагам каква е целта на мястото 

Абе като гледах филма с "прохфесионалния" риболов на калоян белопослки и компания, как тормозеха и измъчваха нещастните добичета - щуки и шарани, не мога да съдя собственика, че вече не позволява риболов.
От друга страна, луксозен хотел и "елитен риболов" на тая северозападнала дупка би било прекомерна амбиция, и всичко би свършило със зрелищен фалит. Но, проблема не е мой...всяка жаба би трябвало да си знае гьола, а ако не го знае, има си вече създадена практика
От друга страна, луксозен хотел и "елитен риболов" на тая северозападнала дупка би било прекомерна амбиция, и всичко би свършило със зрелищен фалит. Но, проблема не е мой...всяка жаба би трябвало да си знае гьола, а ако не го знае, има си вече създадена практика

-
- разбира нещата
За да подържаш язовир години наред без да търсиш печалба , през цялото това време ,да плащаш на пазачи ,и то по трима на смяна... Дали има пари, човечеца а???Дали го грози фалит???
В северозапада все още живеят хора
, като ни превърнат в резерват, тогава вече нека никой нищо да не прави с "дупките ".
Каквото и да е замислено за язовира , пожелавам успех , а пък който иска да плаща да ходи...
В северозапада все още живеят хора

Каквото и да е замислено за язовира , пожелавам успех , а пък който иска да плаща да ходи...
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
А'ре да се включи и първата ръка - 311 и 312 мярка нЪл са именно зат'ва - за да няма фалит, а папкане на еврокинти.Д-р Флекс написа:...луксозен хотел и "елитен риболов" на тая северозападнала дупка би било прекомерна амбиция, и всичко би свършило със зрелищен фалит. .
А и при месечен разход от 6 бона, едва ли собственика мисли за фалит.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Не съм искал да обидя никого, ако има засегнати колеги - извинявайте!
Мерки или не, кредитите са си кредити, приходите - приходи, разходите - разходи, себестойността - себестойност, и печалбата - печалба, колеги... но този форум е риболовен, в крайна сметка, не счетоводен!
Мерки или не, кредитите са си кредити, приходите - приходи, разходите - разходи, себестойността - себестойност, и печалбата - печалба, колеги... но този форум е риболовен, в крайна сметка, не счетоводен!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Здравейте! Отново моля за инфо "от първа ръка" как стои въпроса с риболова на щука на Скомля в момента, благодаря предварително!