Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ТЕЦ .Раднево наводнен
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: ТЕЦ .Раднево наводнен
ще пиша на лични кога сме там и може да се сберем само че ние гледаме да сме там през седмицата да няма навалица пък и релаксчето е по голямоs.s.. написа:този месец ще го пропуснем че други задължения ама другия месец още първата седмица сме на линия
САМО БОТЕВ
-
- вече хвърля и на тежко
s.s.. написа:ще пиша на лични кога сме там и може да се сберем само че ние гледаме да сме там през седмицата да няма навалица пък и релаксчето е по голямоs.s.. написа:този месец ще го пропуснем че други задължения ама другия месец още първата седмица сме на линия

- carpsliven2
- сериозен играч
Рибата масово имигрира към топлото.. временно успешните места ще са само в течението ... там съм доста слаб и немоа ги ващам .. ама след десетина дена ще ги причакам на бял кладенец и тоз път няма да ги пускам .. ше ги напрая на буркани 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- carpsliven2
- сериозен играч
Можеби си искал да напишеш че, ловът таранки и платици.. ама аз през ден съм там .. шарани несъм видял някой да хваща масово ... да нете е фърлил някой в киреча? а бунгалата ги отводняваха като бях там.. вече е наред всичкоsnegk написа:В момента хората си вадят шарани, не знам какво е залято![]()
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Васе ами да не се напъваме за скиндера тогава направо на Бял кладенец. да помогнем и ние с направата на бурканитеcarpsliven2 написа:Рибата масово имигрира към топлото.. временно успешните места ще са само в течението ... там съм доста слаб и немоа ги ващам .. ама след десетина дена ще ги причакам на бял кладенец и тоз път няма да ги пускам .. ше ги напрая на буркани

САМО БОТЕВ
- carpsliven2
- сериозен играч
Естествено че, ше се съберем да хапнем и пийнем .. миналата година заковах един голям шаро.. таз година дано имаме късмет .. иначе там амури невлизат .. само шаровци .. лошото е че масовите са 4-7 кила.. Дано тъз година хващаме по-големи.. ама за тях се ми жал и ги пускамs.s.. написа:carpsliven2 написа:......Васе ами да не се напъваме за скиндера тогава направо на Бял кладенец. да помогнем и ние с направата на бурканите

пък кат са постопли ше погнем и толубите

-
- вече хвърля и на тежко
аз ще ти пиша на лични планираме го някъде в началото на другия месец

САМО БОТЕВ
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Айде малко инфо от събота и неделя за <Тец Раднево>
Водата бавно пада. В неделя беше на 20 см под стената в топлото и на около 40см в студеното.
На стената панаир. Основно за дребна риба.

На стената панаир. Основно за дребна риба.
-
- и господ не е толокова добър
Това, че ти не можеш, не е казано, че други не хващат.carpsliven2 написа:Можеби си искал да напишеш че, ловът таранки и платици.. ама аз през ден съм там .. шарани несъм видял някой да хваща масово ... да нете е фърлил някой в киреча? а бунгалата ги отводняваха като бях там.. вече е наред всичкоsnegk написа:В момента хората си вадят шарани, не знам какво е залято![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
Сега прегледах и снимките, за да не ма карат в кереча.Хубавите риби са 8бр. от 5 до 10кг.На малкото толо доста валати има до петък.Иначе шараните не са хващани там, но мястото не ми дават да го казвам.Затова, че рибата дава, но трябва да знаеш къде и как. 

- smoky
- научил се да хвърля
Тцтцтцтцтцтцтцтц 

- carpsliven2
- сериозен играч
Бат Снегчо .. аз топлото имах предвид .. пък за тез шаранчета дет ги вадат на скендера на течението .. кажи им да крият и да не казват на никой 

сега в събота ходихме на тец раднево.водата пак си прелива през стената но и излизаше и много риба.за малките шаранчета е вярно но не на скиндера.но лошото е че има много хора.а и излизаха стабилни платики и сомчета
момци аде някои да каже дали е разрешено да се лови на стената.налиу се плаща такса, не мисля че ще е някакав проблем да се лови.
-
По- принцип е забранено