Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ!
Модератор: sapuna
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Направих си труда да прочета всички тези писания, да, искри прехвърчат, появиха се груби шеги! Но съгласи се че нито аз нито който и да било може да промени улегнал човек! Вярно е, изтриха се много профили, някои доброволно, някои принудително, изля се много помия, но някои хора никога няма да спрат да го правят.......това си им е природа! Те винаги са прави, техните мнения не подлежат на коментари и критика!
Затова призовавам всички коректни потребители на този форум да не обръщат внимание на тези хора и писанията им, а сам човек със себе си ще му е трудно да спори и да се заяжда!
Затова призовавам всички коректни потребители на този форум да не обръщат внимание на тези хора и писанията им, а сам човек със себе си ще му е трудно да спори и да се заяжда!
- man1966
- ще става разбирач
Е с тва вече съм съгласен..- гласувах ЗА...HOOLIGAN написа:Направих си труда да прочета всички тези писания, да, искри прехвърчат, появиха се груби шеги! Но съгласи се че нито аз нито който и да било може да промени улегнал човек! Вярно е, изтриха се много профили, някои доброволно, някои принудително, изля се много помия, но някои хора никога няма да спрат да го правят.......това си им е природа! Те винаги са прави, техните мнения не подлежат на коментари и критика!
Я елате рибенца при батко...
Хулигане, че си "погледнал" речника - разбрахме. Аме не е зле и да попрочетеш (ама задълбочено, на срички, ако трябва) какво пише -значението на "форум" и "говорилния" май е доста различно, нищо, че и на двете места все някой приказва.
Но карай да върви... подробности.
А пък аз дали само искам или давам информация, зависи от какво имам нужда... Като гледам желаещите да дават "информация" са предимно тези, дето си говорят "по махленски". Това си е ценна информация, няма що!
Айде чао от мен!
Но карай да върви... подробности.
А пък аз дали само искам или давам информация, зависи от какво имам нужда... Като гледам желаещите да дават "информация" са предимно тези, дето си говорят "по махленски". Това си е ценна информация, няма що!
Айде чао от мен!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това си е тема неотклоняваща се от заглавието и сложена в точния раздел Вероника ! Ако тяхните теми бяха в РАЗНИ никой нямаше да му пука обаче те са не там където трябва и то не е една ами над 10 дори над 20 с изтритите !Veronika написа:Атанасе, аз не вземам страна много защото обикновено и аз обичам да си ланкам във форума странични неща когато няма риба.![]()
А сега забележете и вие каква голяма тема направихте без да се говори за риба и как заприличахте на тях.
За бракониерите само слънчаци
!

- gogo3
- вече хвърля и на тежко
ами аз например(или някои друг) си пуска тема и ТЕ двама запoчват да приказват неща които ни наи малко са свързани с раздела и ваобще с темата
и аз например искам да видя някоя тема с ентересно заглавие и те веднага започват да пишат глупости!
и както каза калкан4о за6то в fишинг мания има ред????
6тото си има сериозни модовe а не като някои ТУК!!!!!!!
и аз например искам да видя някоя тема с ентересно заглавие и те веднага започват да пишат глупости!
и както каза калкан4о за6то в fишинг мания има ред????
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
приятелю, ако не ти харесва форума и не ти е подреден, ами не го посещавай! Нямало сега и сериозни модове! Всичко опира до съзнанието на пишещите във форума , едни могат да пишат свестни неща, а други не могат! Дали сме дори повече от необходимата свобода на пишещите тук! Апропо, знаеш ли колко теми и мнения съм поправял, премествал, заключвал или просто трил? Знаеш ли колко ЛС съм изпратил до разни потребители с молба да спазват правилата, да пишат на кирилица и да не пишат глупости?gogo3 написа:и както каза калкан4о за6то в fишинг мания има ред????
Ама едва когато си дадеш отговор на някои въпроси, ще разбереш, че не е никак лесно да се справиш със всичко това, а просто разчиташ на съзнанието на колегите!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
за честността и търпението
Първо пледирам за себе "виновен" ! Омръзна ми катрана и слабата ви осведоменост!!!
Нямате си представа колко търпение имам, но не всеки е достоен за него. Но да караме по ред:
Заплахите мила Вероника ТИ отправи към мен и забележи към семейството ми дори - напомням и за "съвета ти да ида да се прегледам" и други клетви-уроки...и т.н. За всяко нещо по мой адрес се защитавах. Токова... Не тая никаква омраза към теб ... рано или късно пак ще почукаш на вратата на режисьора.
де да знам, че има такъв медал и като пълен Лольо се набутах пред камерата уж съм "печен"... ама на Жорето ръцете бяха над врата ми и хоп МЕДАЛ - е холан ....няма да им ДЕрежисирам предаването я "С въдица и пушка ...." той Жоро Гоцов ме нарочи отстрани и се хилеше, но пак го уважавам за организацията и ще се приятели завинаги!
Аз написах тема "Този форум няма да умре " ...питам къде е тя ???[/color]
Излязъл в отпуска героя да си сменя табелите на трабанта точно когато с ЕЙ ТАКИВА ГОЛЕМИ БУКВИ написах:
'БАТЕ ИЗВИНЯВАЙ ЗА ВСИЧКО' за лютите думи - къде е това ... кой манипулира тука питах.
Ни вопъл ...ни стон.....зачеса ме с картечницата и с тапите на уши не искаше да ме чуе. Една цистерна с катран засили от Бургас за Варна и я изля отгоре ми с думите "омръзнал си на всички" ...е да ...ама НЕ !!!
....и...и... пак Война.Е на фронт...как на фронт гаварят французъй !
Както и да е... Всичко сега е осрано сега ... но не съвсем! Двама ме мразят - БатМилен - ясно защо... и Дели - отпреди и заради значката му за клуба, която не ми харесва (имам право на мнение) - той може и по-хубави да прави - видях в офиса му с очите си! Ама не ме разбра...за него всичко е квалификации и нападки. Е не търпи критика човека - негов си проблем - не се познаваме вече и толкова!
ПОСЛЕДНО казвам в тая дълга тирада, че се уморих да общувам ЦЪКАЙКИ на PCто с ВАС.... живота и професията ми са за живи хора - реални....застанали до мен и аз до тях и да си ловим рибите и да се бъзикаме. Има такива хора, стари и по-нови колеги рибари и в техните очи, като се видим разчитам колко много съм си изгубил времето да се обяснявам из разни форуми кат'ученичка.
На мене ми ясна картинката - почвам и аз "да влизам" ....за да науча нещо само - ще крада НОУХАУ само
кат'японец.
Който иска такова ТУК съм - 0888/009195
ЧАО ВИ !
п.с. не се мразете !!! което е най-трудното на този свят!!!
Нямате си представа колко търпение имам, но не всеки е достоен за него. Но да караме по ред:
Аз простотии не пиша! Обърнахме с батето форума на чат - това е Грешно - но произлезе от това че ICQ не разрешават "при него"Veronika написа:Проблема е че там модератор е Дурума и може да си пише простотии колкото си иска, но опитай се ти да вкараш нещо там по негов адрес и ще си изпатиш като мене. Човека ми издири телефона и заплашва с бой даже ако още веднъж съм споменяла името му по някакъв повод.

Точно така ... аз след 6, 7 Април вече не бях Модератор - по моя молба!dekata написа:до колкото видях модератор е Батмиленно който и от двамата да е, не им прави чест да се държът като деца
Прав си...скуката зимна ни приспа мозъците...ама и годинките ни не помогнаха да се разберем с батката - Причината е мн. по-дълбока... по-надолу четете.atanas написа: "natuparazdumkananyakolkoidiota.com"
Тук човека е напипал нещата как стоят. Точен е ! Благодаря му! Обаче Аз наистина не хванах НИЩО в тоз Несебър- дори черупка от мидаman1966 написа:...Пък в случая май Бат Милен зе да прекалявва-първо бъзъците че Дурумов е карък,па после дай медала и Гоцов не е прав....
Жоро бръкна в джеба та да стане интересно па сетне излезе че е крив.
Айде ако е на майтап-както и да е-обаче почна да се говори пак за напускане на форума и тъй натататък-нищо добро с две думи...

от тези уста ми прозвуча фалшиво след като същите уста казаха "ууу....карък" ...така значи..batmilen написа:Istinata predi bsi4ko..:
Не го знам това как е станало, но имаше и закъснели. Аз мога да стана рано в 5 часа и да пътувам те не...айде сега. Като искаш на състезание не закъснявай. Но Жоро сникой не се подиграл. Сега е обиден жестоко. БатМилен лансира една теза, която не му прави чест и разбуни форума из основи. Но това не е основното заболяване ... а Модератоските му права за това време да влезе и в редакторски стил както си поиска да промени мои текстове там, където се защитавах. Това е големия ми упрек и Войната пламна!batmilen написа: Gotsof se brukna...i napravi pedavane...tova dobre...
no 4e prenebregna vsi4ki ostsnsli... i se podigra s tiahnoto u4astie ...tova e istinata..i tia boly...
Аз написах тема "Този форум няма да умре " ...питам къде е тя ???[/color]
Излязъл в отпуска героя да си сменя табелите на трабанта точно когато с ЕЙ ТАКИВА ГОЛЕМИ БУКВИ написах:
'БАТЕ ИЗВИНЯВАЙ ЗА ВСИЧКО' за лютите думи - къде е това ... кой манипулира тука питах.
Ни вопъл ...ни стон.....зачеса ме с картечницата и с тапите на уши не искаше да ме чуе. Една цистерна с катран засили от Бургас за Варна и я изля отгоре ми с думите "омръзнал си на всички" ...е да ...ама НЕ !!!
....и...и... пак Война.Е на фронт...как на фронт гаварят французъй !
А т'ва е върха на сладоледа...вече. Замислил съм тоз медал...ама трябва да ми помогне Вероника да го потопя в един залив с ритуал - познайте къде...на Юг е ! И казвам така - от "ууу каръшки медал" .... до "върни медала" казано от устата на един за 10ина дена разлика само - е...това е честност ли е? Хамелеонщина... какво е?batmilen написа:Temata za Durumovia medal ..e tema za 4esnosta...
Както и да е... Всичко сега е осрано сега ... но не съвсем! Двама ме мразят - БатМилен - ясно защо... и Дели - отпреди и заради значката му за клуба, която не ми харесва (имам право на мнение) - той може и по-хубави да прави - видях в офиса му с очите си! Ама не ме разбра...за него всичко е квалификации и нападки. Е не търпи критика човека - негов си проблем - не се познаваме вече и толкова!
ПОСЛЕДНО казвам в тая дълга тирада, че се уморих да общувам ЦЪКАЙКИ на PCто с ВАС.... живота и професията ми са за живи хора - реални....застанали до мен и аз до тях и да си ловим рибите и да се бъзикаме. Има такива хора, стари и по-нови колеги рибари и в техните очи, като се видим разчитам колко много съм си изгубил времето да се обяснявам из разни форуми кат'ученичка.
На мене ми ясна картинката - почвам и аз "да влизам" ....за да науча нещо само - ще крада НОУХАУ само

Който иска такова ТУК съм - 0888/009195
ЧАО ВИ !
п.с. не се мразете !!! което е най-трудното на този свят!!!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Slunchev
- новобранец
- Обратна връзка:
Караници
Абе хора - вместо да се карате що не направите едно добро... на мен разбира се
Като един начинаещ рибар имам ОГРОМНА нужда да отида 2-3 пъти с някоя стара риба като вас че белким хвана нещо. Айде благодаря предварително на някой от Варна ако реши да даде едно рамо. ISQ 94924541

Novobranec