Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Бургаска среща март 2010
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Бургаска среща март 2010
Много хитро решениеYordanDanev написа:Аз предлагам засега никой да не си вади билет, и тогава преговорите ще тръгнат по-добре...

Айде отново да спомена че сте големи хора и като такива детинските работи не ви подхождат

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- YordanDanev
- сериозен играч
Тука си много прав Павка, но аз имам във предвид не двайсет души а поне хиляда, че и повече само от Бургас.

Красимире,само с предложения до ИАРА и други държавни организации-паразити нема да стане. А щом не става "со кротце и со благо" ,то става "со кютек"
Една бригада от десетина коли, с по 3-4 юнака във всяка, с бухалки и други цивилизовани средства, и ще оправим работата- цивилизовано и по Европейски! А за срещата- като се видим на работа.

- glarusa
- кандидат преподавател
Дака...аз също не си вадя билет по тази причина,но не се смятам за бракониер!Който каквото иска да мисли!Просто това,че няма да си извадите билети,не ги боли тях!Ако си мислиш,че от всичките,които ловят на Новоселци в момента 100% имат билети...Също така не мисля ,че и разни петиции до тях ще имат някакъв ефект!Според мен ефект ще има ако се насочи общественото внимание към това!Ако някой изскочи и каже "На вижте кво става..." Някой от новите управници може да се жегне и да станат нещата!Не веднъж сме попадали на някои интересни предавания по телевизията ,които сезират главно държавната некадърност,и след това Бойко изскача с решение на проблема...и то с кардинални решения! Според мен стачка пред седалището им...YordanDanev написа:Тука си много прав Павка, но аз имам във предвид не двайсет души а поне хиляда, че и повече само от Бургас.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
-
- научил се да хвърля
Г-н Иванов, рибарите с въдици не могат да нанесът големи щети на рибната популация в морето. Нарушенията и там идват от хората практикуващи промишлен риболов. Защо да даваме пари и за морски билет? Това по никакъв начин няма да помогне за увеличаване на рибната популация, нито ще спре бракониерите. Сигурен съм, че всички говорим за една и съща промяна, но с различни думи. За мен ИАРА е една компрометирана организация, която в по-голямата си част нехае и не върши нищо. Бракониерството трабва да се инкриминира според мен. Трябва да има организирани протести за да ни обърне някой внимание.
Любишь медок – люби и холодок.
- Павел Иванов
Краси , доизбистрете го , формулирайте го така че да бъде правилно и коректно обосновано от която и страна да се погледне и го публикувайте в онази тема . Оттам натам ще ти изпратя мейла ми на ЛС та да ми изпратиш упоменатият снимков материал да го прикрепя към броженията и тъй .

Колкото и да е неприятно деведесетте години са вече в миналото . Така да оправите най-много някой който си къца с парашутката и после да го лежите като човек та се си мисля че не е баш това начина .ribarn1 написа:... Една бригада от десетина коли, с по 3-4 юнака във всяка, с бухалки и други цивилизовани средства...
В случаят тогава нямаш никакво право да наричаш който и да било бракониер без значение какво и как го прави !glarusa написа:...аз също не си вадя билет по тази причина,но не се смятам за бракониер!...
То е повече от ясно че няма но прочети обосновките ми под това предложение . Още повече че съм го дал като примерно в случаят . Най-малкото това е един от начините да накарате вашата ИАРА да стъпи на брегаribar77 написа:... рибарите с въдици не могат да нанесът големи щети на рибната популация в морето...

Павел Иванов
Павел Иванов
Павка, нема да ги тепаме бе, само ще ги съветваме!
аз съм против въвеждането на билет за морето , когато разрешат на харпунджиите да бият риба във вътрешните водоеми тогава може ...всеки си я мисли тъй , както на него му отърва...колега модератор , нека първо органите се справят с дънните тралове в морето , пък после да мислим за билети и ...все пак моля ви давайте идеи за неща от които разбирате , щото можем ли да се съберем всички харпунисти и лодкари - въдичари от БГ ( не само от морето ) и да ви направим контрасреща , щото с такива предложения на 100 процента ще стане меле
...
в духа на гениалното предложение на колегата , аз предлагам още една точка да се предложи
2. ДА СЕ РАЗРЕШИ ПОДВОДНИЯТ РИБОЛОВ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ ВОДОЕМИ , ЗА КОЕТО ДА СЕ ЗАПЛАЩА БИЛЕТ
-оттам също ще дойдат средства и щатни бройки

в духа на гениалното предложение на колегата , аз предлагам още една точка да се предложи

2. ДА СЕ РАЗРЕШИ ПОДВОДНИЯТ РИБОЛОВ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ ВОДОЕМИ , ЗА КОЕТО ДА СЕ ЗАПЛАЩА БИЛЕТ
-оттам също ще дойдат средства и щатни бройки

Само да ви припомня, че темата е Бургаска среща, на която се надявам този път да присъстваме повечко хора! Всеки, който се чувства загрижен за състоянието на водоемите край нашия град е добре дошъл. Мисля, че не е редно да пренасяме в този раздел полемики и спорове.
- Павел Иванов
Някой явно не схваща за какво иде реч в темата ама айде , както и да е . Инак относно цитата ! Точно това е кофти че не можетеБулти написа:...щото можем ли да се съберем всички харпунисти и лодкари - въдичари от БГ ...

пп - сорри за лирическото отклонение ама така се получи

Павел Иванов
Павел Иванов
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За да се върнем към темата, като се запазват места бройте и мене 

искам да отпадне,това,че трябва да записваме в билета улова и мястото!Глупаво е!Ще ми направят проверка,ще си покажа билета и ще ми кажат "що не си написал"
Пиша го това ,щото се е случвало,не на мен,но съм бил свидетел и то в годините на бясно бракониерство!Някакви пияни ИАРА-джии решиха да се направят на мъже на редовите риболовци!Просто е пародийно!

- Павел Иванов
По принцип идеята за вписването е била да се води някаква статистика относно в кой водоем , каква популация , на каква риба . Като цяло няма нужда да се премахне самото вписване а абсурда да ни задължават и глобяват да вписваме ! Ако си го има но незадължаващо все ще има колеги които ще вписват с цел статистика което пък също е мега безмислено при положение че в последствие никой не преглежда тази статистика и пак се получава една манджа с грозде ...
Павел Иванов
Павел Иванов
наистина е пълен абсурд да сме длъжни да вписваме,но по сегашния закон мисля,че сме длъжни!
Друго,което много ми се ще е да се праскат актове и за осирането на водоемите от риболоците,но това е май голяма фантазия за нашата действителност!Обаче всеки се е изумявал как бели хора отиват в планината на някой язовир или река и остават след себе си невероятна свинщина!
Друго,което много ми се ще е да се праскат актове и за осирането на водоемите от риболоците,но това е май голяма фантазия за нашата действителност!Обаче всеки се е изумявал как бели хора отиват в планината на някой язовир или река и остават след себе си невероятна свинщина!
- Local
- учете се от него
Здравейте, колеги.
Разпечатал съм:
1. Проектната заповед за забрана за извършване на риболов през 2010 г.
2. Нормативната уредба за любителски риболов
3. Предложение за изменение на ЗРА.
Подчертал съм евентуално неща, които да обсъдим , както и двусмислици в законите. Разбира се Вие ще ги прегледате на срещата в петък и всеки сам ще си каже мнението, идеите и забележките. На всеки идеята ще бъде записана и обсъдена, нека си напишем предложенията в един издържан вид.
Предлагам на срещата да обсъдим и една бъдеща среща с ИАРА-Бургас, за да може да си кажем и на тях болката, но затова ще проуча допълнително нещата как стои етикета за организирането на подобен род среща.
От мен засега толкова...
Ще се видим на срещата в петък: 12.03 от 19:00 ч. в пицарията срещу м-н "Майсторски риболов". Ще направя резервация за 15 човека, ако се съберем повече, те там са наши хора, ще измислят нещо. 
Разпечатал съм:
1. Проектната заповед за забрана за извършване на риболов през 2010 г.
2. Нормативната уредба за любителски риболов
3. Предложение за изменение на ЗРА.
Подчертал съм евентуално неща, които да обсъдим , както и двусмислици в законите. Разбира се Вие ще ги прегледате на срещата в петък и всеки сам ще си каже мнението, идеите и забележките. На всеки идеята ще бъде записана и обсъдена, нека си напишем предложенията в един издържан вид.
Предлагам на срещата да обсъдим и една бъдеща среща с ИАРА-Бургас, за да може да си кажем и на тях болката, но затова ще проуча допълнително нещата как стои етикета за организирането на подобен род среща.
От мен засега толкова...

Клавиатура риба не лови!!!