инфо за първенец

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: инфо за първенец

Мнение от kef4e »

май само двамата си говорим в тая тема...
последно бях на бетонния през пролетта и изобщо не бех доволен,но със сигорност ще проверя в най-скоро време :?
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Зравейте,преди десетина дни бях на водоема за два часа, и май по случайност хванах един шаран около 3 кг.защото се беше закачил за едната предна перка,за стръв използвах царевица от консерва,монтажа беше на дъно.Това беше в самото начало после нямах никакво пипване.Тази събота следобед пак ходих ,но гледката бе много грозна.Стотици измрели каракуди плуваха на повърхноста и се разлагаха.През цялото време собствника на водоема викаше на висок глас "Гледайте колко много риба има ,че чак умира",да ама само каракуди ,нямаше умрели шарани.За петте часа ,които бях на водоема имах две леки повеждаия на дъно .За времето което бях видях да се извади само един шаран и то от жената(приятелката) на собственика .Иначе ако иската каракуда да ловите на торен и бял червй може да се направи приличен улов.
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

тва на бетоновия,а на малкия с пейките...?
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Малкия с пейките е затворен.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”