Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за първенец
Модератор: sapuna
Re: инфо за първенец
май само двамата си говорим в тая тема...
последно бях на бетонния през пролетта и изобщо не бех доволен,но със сигорност ще проверя в най-скоро време
последно бях на бетонния през пролетта и изобщо не бех доволен,но със сигорност ще проверя в най-скоро време

- stelco
- ще става разбирач
Зравейте,преди десетина дни бях на водоема за два часа, и май по случайност хванах един шаран около 3 кг.защото се беше закачил за едната предна перка,за стръв използвах царевица от консерва,монтажа беше на дъно.Това беше в самото начало после нямах никакво пипване.Тази събота следобед пак ходих ,но гледката бе много грозна.Стотици измрели каракуди плуваха на повърхноста и се разлагаха.През цялото време собствника на водоема викаше на висок глас "Гледайте колко много риба има ,че чак умира",да ама само каракуди ,нямаше умрели шарани.За петте часа ,които бях на водоема имах две леки повеждаия на дъно .За времето което бях видях да се извади само един шаран и то от жената(приятелката) на собственика .Иначе ако иската каракуда да ловите на торен и бял червй може да се направи приличен улов.
тва на бетоновия,а на малкия с пейките...?
- stelco
- ще става разбирач
Малкия с пейките е затворен.