от в.Труд

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: от в.Труд

Мнение от simbat »

Браво ! 2500 кг мрежи :shock: Че те сигурно професионалните рибари около Варна нямат толкова на куп.Толкова ли са евтини тез мрежи бе :shock:
coolpix
новобранец
новобранец

Мнение от coolpix »

Абе,това е сериозна цифра в метри.Да няма някаква правописна грешка.Верно е,че наще рибари не пускат такъв метраж в морето,ама тези са били много спокойни като са ги пускали.Или е нямало контрол достатъчно сериозен до сега,или са настъпили ИАРА за корупция и за доказано свършена работа.Дано с това не си изпълнят план-графика за цялата година и да продължат да ги мачкат :ANAL:
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

coolpix написа:.Дано с това не си изпълнят план-графика за цялата година и да продължат да ги мачкат :ANAL:
Това е второ вадене на мрежи от същия екип на ИАРА-Ловеч от началото на годината-предния път беше към края на януари и пак бяха измъкнали към 1000м май.Отделно от това мисля че и на Сопот имаше извадени мрежи един или два пъти.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Да се чудиш какво да кажеш!
Най-важното е да е жив и здрав д-р Найденов и да се намерят последователи ..
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
jorro11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorro11 »

Браво за акцията,дай боже все по често да чуваме подобни неща,но аз мисля че е крайно време "да се тръгне по веригата",както по-горе колегата беше написал.Пресекат ли се каналите за пласиране на уловената риба драстично ще намалее и бракониерството.Не е тайна къде отива огромно количество(предимно) от улова на бракониерите- в разни край язовирни хотелчета и заведения.Именно такива заведения са най-големите покровители на бракониерството в неговата най-крупна форма.Така че иска ли държавата да го спре би могло да стане,друг е въпроса вече дали иска...
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

Диканаров написа:Днес прочетох във в. Труд , че е проведена дванадесет часова акция от ИАРА-Ловеч на яз. Ал. Стамболийски. Въпреки студа и вятъра екипът на д-р Найденов н-к ИАРА Ловеч е извадил 2500м. мрежи, като е върнал живи 16 сомета между 2 и 3 кг. , шаранчета и един 8 кг. бял амур. По предложение на губернатора на Ловеч гн. Н.Нанков 40 кг мъртва риба е дарена на дом за стари хора в гр. Ловеч. Да ни е жив и здрав д-р Йордан Найденов / Bobir/ и неговата чета и да продължава все така. Да му помагаме та браконерите да се в миша дупка заврат! :axe:

Само да кажа че д-р Найденов ми е пратил и снимки на тази акция.Но мисля да говоря в ТВ-то да ги пуснат в "Българина БАЙ ГАНЬО е ЕВРОПЕЕЦ"-ама друг път!Ще ги пусна в тази тема естествено ако колегата Диканаров няма нищо против.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Бобир, приятелю та за такова нещо иска ли се разрешение? Пускай снимките! Не бях влизал в темата от седмица и не видях поста ти от 08.03. Извини ме!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”