Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Шофьорска книжка
Модератор: dantho.mihov
Re: Шофьорска книжка
трябва да носиш медицинско,снимка,старата книжка и за 41 лева за 1 седмица ти е готова,бързата поръчка е 1 седмица,аз я направих моята бърза миналия петък и утре отивам да я зимам 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Искат медицинско при всички случаи,разликата е че за "С" и нагоре трябва да е придружено с удостоверение за психо-годност!
Снимка не ви трябва-във всяко областно управление на КАТ обурудваха пунктове с кабинка за снимка и пръстов отпечатък!
Снимка не ви трябва-във всяко областно управление на КАТ обурудваха пунктове с кабинка за снимка и пръстов отпечатък!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
само дето не казахте и най-важното ," документ че няма глоби за плащане"
1. За издаване на свидетелство за управление на МПС, поради изтичане срока на валидност, подмяна на стар образец с нов или промяна в данните на водача:
документ за самоличност по ЗБДС;
документ за платена такса - заплаща се в ОПП-СДП
или в банките и банковите клонове, обслужващи СДП и РПУ;
карта за медицински преглед на водач на МПС или протокол от Транспортна областна лекарска ескпертна комисия /ТОЛЕК/ или Транспортна централна комисия /ТЦЛЕК/;
старото свидетелство за управление на МПС;
квитанция за дължими платени глоби по ЗДВП.
1. За издаване на свидетелство за управление на МПС, поради изтичане срока на валидност, подмяна на стар образец с нов или промяна в данните на водача:
документ за самоличност по ЗБДС;
документ за платена такса - заплаща се в ОПП-СДП
или в банките и банковите клонове, обслужващи СДП и РПУ;
карта за медицински преглед на водач на МПС или протокол от Транспортна областна лекарска ескпертна комисия /ТОЛЕК/ или Транспортна централна комисия /ТЦЛЕК/;
старото свидетелство за управление на МПС;
квитанция за дължими платени глоби по ЗДВП.

- pachosz
- сериозен играч
БОБО, не знам отде ти дойде тоя документ, че нямаш глоби за плащане. На мен никой не ми е искал такъв. Теб сигурно те знаят, че си постоянен нарушител, за това ти искат
Иначе колегите написаха всичко необходимо по-горе. Няма глоби ако е изтекъл срока на СУМПС (освен ако на пътя не са те хванали), щото ако не искаш, може повече никога да не си вадиш ново, съответно не трябва и да караш. Като решиш да си вадиш - целия набор от документи беше описан от колегите. Важно е, че за С категория трябва да кажеш като вадиш медицинското, че е за "С".

Иначе колегите написаха всичко необходимо по-горе. Няма глоби ако е изтекъл срока на СУМПС (освен ако на пътя не са те хванали), щото ако не искаш, може повече никога да не си вадиш ново, съответно не трябва и да караш. Като решиш да си вадиш - целия набор от документи беше описан от колегите. Важно е, че за С категория трябва да кажеш като вадиш медицинското, че е за "С".