Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пастърви на Иваняне
-
- разбира нещата
Re: Пастърви на Иваняне
Преди десетина дни ходих на този гьол.Почти бях сигурен,че пазачът ме лъже,че са зарибили със 150 кг.пъстърва.Пробвах изкуствени примамки всякакви,без сторване даже,по едно време пича се показа из фургона и ме светна да не си губя времето с тез железа,ами да пробвам на бял червей.Явно ми е говорил истината човека,ама...
п.п.След дъжд и сняг е голям купон да се стигне до водоемчето с автомобил,внимавайте да не закъсате
Наистина е много кално.
И още нещо каза пазача-м.Май щели да пускат нова радост-Шаран.
п.п.След дъжд и сняг е голям купон да се стигне до водоемчето с автомобил,внимавайте да не закъсате

Наистина е много кално.
И още нещо каза пазача-м.Май щели да пускат нова радост-Шаран.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Трябва да се посети тоз водоем ! 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- MITKO70
- кандидат преподавател
Не говориме за едно и също място.iv4o_pif4o написа:chirusa_bg написа:От околовръстното фащаш към Банкя. Пътя минава над една рекичка, веднага след моста завиваш по един разбит път в ляво (посока Суходол) и след малко пак си в ляво през калта. Бързайте щото последните 2 пъти му палят фургона на "арендатора" още преди края на 3тия месецМай говорите за едно и също мястоMITKO70 написа:Според таксата би трябвало да е този преди Мало Бучино в дясно.Ама да не е и някой друг

Всичко може,но не всеки го можe.

Браво , колега! Уцелил си момента..
Гьолчето е същото, за което е писал chirusa_bg! Само че, като завиеш от Околомръсното към Банкя, отбиваш в ляво непосредствено преди моста и пътя не е за Суходол, а за Иваняне! След 200-300 м пак в ляво, през полето и си там!
Живея на 2 км от него, но откак е платено, не го посещавам. Преди си ловках каракудки и кленчета там! Поздрави!
Гьолчето е същото, за което е писал chirusa_bg! Само че, като завиеш от Околомръсното към Банкя, отбиваш в ляво непосредствено преди моста и пътя не е за Суходол, а за Иваняне! След 200-300 м пак в ляво, през полето и си там!

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
този гьол е по известен като фургона,и до колкото знам го зарибяват на едно с негован,опицвет рибата е една и съща ето два парцала от там [url][/
url]

Браво колега, супер риболовbarbolov.1977 написа:...И като се почна та до петнадесет.

За този гьол ли става въпрос : 42°41'49.33 23°11'49.73 ?
-
- сериозен играч
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ники брат, това на снимката е съвсем различен гьол.
или поне тие сгради ги нямаше до скоро
Ето това е истината

Ето това е истината
hitthehead написа:Браво , колега! Уцелил си момента..
Гьолчето е същото, за което е писал chirusa_bg! Само че, като завиеш от Околомръсното към Банкя, отбиваш в ляво непосредствено преди моста и пътя не е за Суходол, а за Иваняне! След 200-300 м пак в ляво, през полето и си там!Живея на 2 км от него, но откак е платено, не го посещавам. Преди си ловках каракудки и кленчета там! Поздрави!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Добре си ги надърпал.А и условията много добри ми се виждат.Ако няма обаче лимит на уловено количество,си е предпоставка за бързо обезрибяване.
Все пак това си е политика на собственика,а за вас(щото на мен ми е далече
)е много добре,за да си дърпате пастърви наволя,а който си реши да си ги пуска обратно. 

- leeds
- вече хвърля и на тежко
Няма лимит за улов само пръчка плащаш...Днес/19.03/ даже собственика пак е пускал пъстърви,казвам го това защото приятели сега са там на риболов,така че който има желание да ходи.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
-
- сериозен играч
Значи не съм разбрал,а честно и сега не мога да се сетя за къде говоритеchirusa_bg написа:Ники брат, това на снимката е съвсем различен гьол.или поне тие сгради ги нямаше до скоро
![]()
Ето това е истината
hitthehead написа:Браво , колега! Уцелил си момента..
Гьолчето е същото, за което е писал chirusa_bg! Само че, като завиеш от Околомръсното към Банкя, отбиваш в ляво непосредствено преди моста и пътя не е за Суходол, а за Иваняне! След 200-300 м пак в ляво, през полето и си там!Живея на 2 км от него, но откак е платено, не го посещавам. Преди си ловках каракудки и кленчета там! Поздрави!

- leeds
- вече хвърля и на тежко
Ето моя маршрут...от околовръсното минаваш през Филиповци на центъра хващаш пътя за Иваняне.Минаваш моста над пътя за Банкя, продължаваш за Иваняне след около 300-350м мерта преди частното училище свиваш в ляво има отбивка като свърши пътя караш по един черен път/който си е истински оф-роуд/ и си на самия гьол.Успех и наслука с пастървите, и си вземи дрожди.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.