Как се кльонка

Модератор: sapuna

VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

ми ходил съм на : стената, малката НИва, на Нивата, на Цимбала , на Марта, на Дъба, на Крушата и на още няколко места :)
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Re: Как се кльонка

Мнение от fixxer »

kalin73 написа:На какъв интервал от време се кльонка,и по колко пьти. Извинете ама съм новобранец ама съм се запалил доста.
Истината е че ще ти е доста трудно да се научиш сам. Моят съвет е да намериш подходящите хора, с които да направиш първите си поне 20 излизания с лодка. Повярвай ми ще ти е от ОГРОМНА полза. Аз лично още се уча, въпреки че си връзвам такъмите и горе-долу кльонкам. Няма как да не спомена хората които ме въведоха и продължават да ме въвеждат в този вид риболов (за което специално им благодаря): Косьо (barutchiata), Жоро Гоцов (Анатемосания), Митко (HOOLIGAN) и Динко (него едва ли ще го видиш по форума). Та така. Идеята ми е че без помощ от някой навлезнал в този вид риболов ще ти е адски нанагорно.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Mного точно казано Fixxer :wink:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Re: Как се кльонка

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

fixxer написа: Няма как да не спомена хората които ме въведоха и продължават да ме въвеждат в този вид риболов (за което специално им благодаря): Косьо (barutchiata), Жоро Гоцов (Анатемосания), Митко (HOOLIGAN) и Динко (него едва ли ще го видиш по форума).
малко е объркал реда ама айде :lol: :lol: :lol: :lol: все са от отбора!

Амин даи боже да прочукаш тая година вече перфектно, че ми омръзна да ни къпеш с кльонка ! :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”