Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Как се кльонка
Модератор: sapuna
Re: Как се кльонка
Истината е че ще ти е доста трудно да се научиш сам. Моят съвет е да намериш подходящите хора, с които да направиш първите си поне 20 излизания с лодка. Повярвай ми ще ти е от ОГРОМНА полза. Аз лично още се уча, въпреки че си връзвам такъмите и горе-долу кльонкам. Няма как да не спомена хората които ме въведоха и продължават да ме въвеждат в този вид риболов (за което специално им благодаря): Косьо (barutchiata), Жоро Гоцов (Анатемосания), Митко (HOOLIGAN) и Динко (него едва ли ще го видиш по форума). Та така. Идеята ми е че без помощ от някой навлезнал в този вид риболов ще ти е адски нанагорно.kalin73 написа:На какъв интервал от време се кльонка,и по колко пьти. Извинете ама съм новобранец ама съм се запалил доста.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- сериозен играч
Re: Как се кльонка
малко е объркал реда ама айдеfixxer написа: Няма как да не спомена хората които ме въведоха и продължават да ме въвеждат в този вид риболов (за което специално им благодаря): Косьо (barutchiata), Жоро Гоцов (Анатемосания), Митко (HOOLIGAN) и Динко (него едва ли ще го видиш по форума).

Амин даи боже да прочукаш тая година вече перфектно, че ми омръзна да ни къпеш с кльонка !

Господ може всичко чада мой !